Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny okres
Odpowiedz

Dziwny okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

• kokoszka31 Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

Myślę że musisz zrobić test ciążowy. Jeśli będzie negatywny to może hormonki zwariowały po prostu, nasze organizmy to enigma

Księgowa lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ