X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny okres
Odpowiedz

Dziwny okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

• kokoszka31 Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

Myślę że musisz zrobić test ciążowy. Jeśli będzie negatywny to może hormonki zwariowały po prostu, nasze organizmy to enigma

Księgowa lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ