X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny okres
Odpowiedz

Dziwny okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

• kokoszka31 Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

Myślę że musisz zrobić test ciążowy. Jeśli będzie negatywny to może hormonki zwariowały po prostu, nasze organizmy to enigma

Księgowa lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ