Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny okres
Odpowiedz

Dziwny okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

• kokoszka31 Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

Myślę że musisz zrobić test ciążowy. Jeśli będzie negatywny to może hormonki zwariowały po prostu, nasze organizmy to enigma

Księgowa lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ