Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwny okres
Odpowiedz

Dziwny okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

• kokoszka31 Autorytet

Wysłany: 5 października 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Cześć, 28 września myślałam ze dostałam okres, jednak było to plamienie które trwało jeden dzień. Tydzień później zauważyłam, ze nabrzmiały mi piersi i bolą mnie sutki. Co to może być? Miałyście kiedyś tak... help

Myślę że musisz zrobić test ciążowy. Jeśli będzie negatywny to może hormonki zwariowały po prostu, nasze organizmy to enigma

Księgowa lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ