Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Encorton wydłużenie cyklu
Odpowiedz

Encorton wydłużenie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • przypadekbeznadziejny Znajoma

Wysłany: 31 października 2023, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy któraś z was miała po encortonie wydłużony cykl? 3 lata starań stosowałam encorton 5mg/dobę aktualnie spóźnia mi się miesiączka 4 dzień a na jednym teście cień kreski , na dodatek dwa dni przed spodziewaną miesiączka byłam na konsultacji ginekologicznej gdzie podczas USG tv powiedziano mi że raczej owulacji nie miałam
    W załączeniu zdjęcie testu
    https://zapodaj.net/plik-yDi7JiofcY

Sylwia
  • Rosiek Koleżanka

Wysłany: 31 października 2023, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiście nie stosowałam encortonu ale na tym teście to ładna kreseczka Ci wyszła. Ja bym na Twoim miejscu poszła w czwartek na betę. Trzymam kciuki 🤞🏻

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ