X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Endometrium na zwykłym USG
Odpowiedz

Endometrium na zwykłym USG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Znów potrzebuję pomocy. 6 sierpnia byłam u ginekologa (12dpo) Robił mi zwykłe USG i stwierdził że mam cieńkie endometrium i mam się nie nastawiać na ciąże. Więc przestałam testować i czekałam na @ ale już jest 4dni po terminie i nadal nic.. Możliwe żeby gin miał rację? Warto dalej testować?

uikl7ddlyrrx5kjt.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Zawsze warto.

Ale jest w ogóle szansa żeby widział endo przez zwykłe USG???

uikl7ddlyrrx5kjt.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Co masz na myśli zwykle usg moze tak zapytam

Tzn takie przez brzuch a nie dopochwowe

uikl7ddlyrrx5kjt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ