Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape_91 wrote:Meska, wiesz że tak było u mnie? Rano ból @ potem wizyta w toalecie i lekko różowy śluz, i tak przez cały dzień. Wieczorem znowu bóle ale śluzu już nie bylo, dzisiaj rano znowu różowy śluz i pozytywną beta
Ja wiem,ze w ciazy tak moze byc na poczatku ale tez doskonale wiem ze tez tak jest pod koniec starego cyklu
Ja juz sie pogodzilam z mysla ze bede miec jedno dziecko i juz mi z ta mysla dobrze i nie rozpaczam. A jeestem tu z Wami bo na razie nie umiem odejscgdy zrobie test to znowu rozbudze jakies niepotrzebne nadzieje.
Dzis świętujemy Twoje szczęście ❤19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Wiecie co... Jak dostałam ta nową pracę, to się bardzo cieszyłam, ale też się troche załamałam bo uważałam wtedy, że dopóki nie dostanę umowy na stałe nie będziemy wracać do starań, a dostałam umowę na dwa lata. Dwa miesiące wytrzymałam- maj na wypowiedzeniu i czerwiec( w którym stwierdziłam że w sumie mam to w nosie i kochaliśmy się w owulacje ale noc z tego) W lipcu poczułam że nie mam ochoty czekać tyle czasu i że rodzina jest najważniejsza. Pracę i tak zawsze mogę stracić... I wiecie co czuje? Teraz czuję ulgę, że podjęłam taką decyzję. W głowie miałam cały czas ta historię, która opowiadała Frezyjciada o tym gościu na dachu i powodzi, że Bóg dawał komuś szansę wiele razy, ale ktoś nie chciał z niej skorzystać. No, a my skorzystalismy i dziękuję dziś za to, chociaż nie mam pojęcia kiedy była owulacja ani kiedy się kochaliśmy...
Chyba owulke miałam koło 20 lipca. A amogłam odpuścić te starania i dzisiaj bym nie była szczęśliwa.
Poza tym muszę Wam powiedzieć, ze Rucola jest fantastyczna osobą, strasznie się cieszę, że miałam przyjemność ją poznaćI do tego ma śliczny brzuszek !
Tak wogole chciałabym każda z Was poznać kiedyś w realu! To by była moc takie spotkanie staraczek !Meśka, frezyjciada, Minie Black, Kingulla, Lunaris, Rucola, Aga9090, KateHawke, blue00, Jeżowa, Achia, Malgonia, Emiilka, -Mamunia-, Flowwer, Karma88, Morusek, olik321, lamka, Angelika83 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Gdyby nie ta moja dzisuejsza beta to pewnie bym sobie wmawiała ciąże, bo według moich obliczeń powinnam wczoraj zacząć plamić a dziś już @. Może trochę wydłuży mi się fl przez ten wysoki prog. Tylko w tym miesiącu to nie bardzo mi na rękę2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualny
-
Zgadzam sie z Frez.. zdjecia są bardziej wirusoaktywne
Iza powiem Ci, ze ja czesto mysle o tej opowiesci (w sumie to nie pamietam juz kiedy ja pierwszy raz slyszalam, ale ona tak powraca w waznych momentach) i nawet dzis tak gadalam z Bogiem, ze ja sie lafuje ciagle do tej lodzi, tylko cos on ja ciagle kieruje nie na ten brzeg na ktory ja bym chciala.. no e moze ma jakis inny plan -
nick nieaktualnyw maju mój wujek (mój chrzestny) po tym jak mu powiedziałam o całej sytuacji jaka była w szpitalu (z guzem, podejrzeniem ciąży w bliźnie, tym, że miałam leki na poronienie wziąć) powiedział jedna rzecz: "Ten na górze wie co robi" i wiem, że ma dla nas jakiś plan. Od maja dziennie zaczęłam odmawiać litania do św Rity, dziewczyna z którą leżałam na sali w maju powiedziała, że te modlitwy mają moc. Mimo, że nie chodzę do kościoła to wierzę w takie rzeczy.
Wszystkie w końcu zobaczycie te 2 kreski, przytulicie swojego malucha :*Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Uwaga!!! Goluch!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3567f27fb7a8.jpgAchia, Kingulla, Izape_91, Aga9090, frezyjciada, Emiilka, Lucia88, Tosia2323, Cheresta, KateKum, Bocianiątko, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Morusek, Malgonia, Kaczorka, Meśka, blue00, lamka, Yoselyn82, Kotowa, Anaaa90, Angelika83, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jakie piękne brzuszki :*2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualny
-
Nie moge zasnąć... Rucola, jest po 22 dzieci już śpią, więc spokojnie takie foty można wrzucać ! pięknie wyglądasz w ciąży ❤️ też tak chce, a coś czuję że będę wielorybkiem
-Mamunia- lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Iza nawet jak będziesz, to po ciąży schudniesz
Ja przytyłam 12 kg i wcale mnie to nie boli, a to jeszcze nie koniec!!!
Dla tego Malucha warto przytyć, zbrzydnąć i pocierpieć. Po porodzie trzeba sie będzie wziąć w garść i wszystko wróci do normyIzape_91, Emiilka, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Od razu czuje się chorsza
A że małpiszon się rozkręca to do wieczora już w ogóle będę umierać.
Trochę mnie stresowalo, ze owulka nie wypadnie jak planowałam, ale we wszystkim jest jakiś cel. Może właśnie mam zajść na NMP
Mamunia Ty juz jesteś w 13 tygodniu? Kiedy to zleciało? Kovhana to już taki czas ze powinnaś się lepiej poczuć, bo onaczej sie wykończysz.
Iza mysle, ze jak cos to bedziesz pieknym wielorybem.
Rucola piekny brzunio
Frez Ty to niezmiennie mnie oczarowujesz
Czekam na reszte brzuszkpw :*-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałgosia jem coś słodkiego i od razu inaczej, bez mdłości i wymiotow, przed glukoza ograniczyłam do zera bo wcześniej wyszła poza norma a teraz po dwóch dniach siedzenia przy porcelanie 77, wiem ze moze to nie miarodajny wynik, ale ja bez drożdżówki z rana nie przeżyje w pracy.
I tak to już 13 zrobiłam się płaska jak deska, zero brzuszka, nie wiem kiedy to zleciało w pracy dnie mijają tak szybko że zaraz szkoła i koniec wakacji.
Ale wirze w to mocno ze i wy zaraz bedziecie cieszyc się takimi teścik jak iza!!!
Izka powtarzasz teścik?
moyeu lubi tę wiadomość
-
Iza będziesz pięknym wielorybem. Mi brzuchal szybko wywaliło, ale mąż z taką miłością teraz na mnie patrzy, z taką czułością łapie ten brzuszek, że reszta nie ma znaczenia.
Izape_91, Bocianiątko, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia