Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia kochana co tam u Was 🙂❓ Jeju już tyle czasu minęło aż ciężko uwierzyć 😮 Mam nadzieję, że Alicja nie daje Wam popalić hihi😁 Moja Zosia jest kochaną dziewczynką aczkolwiek okres buntu ma i potrafi dać w kość ale wiem, że to kiedyś przejdzie. Z Sebastianem to masakra 🙈 Mówi się, że drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego i u nas się to sprawdza w 100% a co za tym idzie??? Koszmarne noce... Naprawdę nie wiem jakim cudem trzymam się na nogach 🤪
-
Mnie macierzyństwo siekło, ale jestem teraz pod opieką psychiatry, biorę leki i zaczyna być lepiej :p
Ogólnie to Ala jest prze kochana i jest mega śmieszna, ale jednocześnie nie ma prawie chwili w bezruchu, a ja jestem z natury dosyć flegmatyczna więc ciężko nam się zgrać Okresu buntu to w sumie nie zauważam, bo ona zawsze wszystko chciała robić po swojemu. Ja już machnęła. na to ręką i reaguje tylko na rzeczy skrajnie zagrażające życiu i zdrowiu. Marzy mi się działka rekreacyjna, żeby ona miała gdzie spożytkować tą niewyobrażalną energię. I tak mijają nam dni, trochę jesteśmy z mężem podłamani tym, ze w ogóle nasze dorosłe życie przestało istnieć (od kiedy jest Ala byłam cały jeden raz bez niej na ciuchowych zakupach a z koleżankami nie spotkałam się ani razu), ale podobno wszystko mija więc kiedy już mi jest tak bardzo zle to sobie ja przytulam i pozwalam jej po sobie poskakać i myślę o tym, że jeszcze niedawno było to tylko moje marzenie -
Ja wpadam tu co jakiś czas ale nigdy się nic nie dzieje.
Zaczęłam przeglądać wątki forum ale nikogo znajomego teraz nie widać.
Chociaż od ostatniego razu jak tutaj weszłam, to widzę że się JustynaG pokazała.
Większość już dawno po drugiej kolejce i się dziewczyny skupiły na życiu.
My chyba przystąpiliśmy do starań. Od dłuższego czasu zarzekałam się, że po nowym roku dopiero. Chcę sobie posprzątać jeszcze w pracy. I to będzie akurat odpowiedni czas.
Ale chyba już to nastąpiło i w sumie czekam na początek miesiąca. Oczywiście z urojoną ciążą.
Miałam totalnie tutaj się nie udzielać, miało być inaczej, bez analizowania. Ale wspomnienia wróciły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2022, 18:31
-