Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYos cudowne informacje
Morusek wspolczuje teściowej. Ale olej babę i cieszcie się ciąża
Kate czekamy na bete, ale przy takiej pięknej kresce to tylko formalność
Ja za 250 km będę na miejscu. Obawiam się, ze do szpitala nas dzisiaj już nie wpuszczagdyby bus się nie zepsuł to już dawno byśmy były na miejscu
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tosia, może jak wytłumaczysz im sytuacje to chociaż dadzą zerknąć na Tatę?
Frelciu, masz jak w banku relację!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset czy ja tez moge liczyc na relacje co sie dzieje jak bede na urlopie, bo troche bede do tylu z informacjamiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:reset czy ja tez moge liczyc na relacje co sie dzieje jak bede na urlopie, bo troche bede do tylu z informacjami
Postaram się wrzucać coś na bieżącosummer86, Tosia2323 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Dziewczyny ja z doskoku, obowiązki zabierają większość czasu. Czy to prawda że u KateKum coś się kroi??
Dobre pytanie
Zrobiłam test wieczorem jakiejś dziwnej firmy i też wyszedł bladzioch. No nic trzeba czekać na betę -
KateKum wrote:Dobre pytanie
Zrobiłam test wieczorem jakiejś dziwnej firmy i też wyszedł bladzioch. No nic trzeba czekać na betę
Kate
Jakie "też bladzioch"? Toż to była piękna krecha!KateKum lubi tę wiadomość
KateKum wrote:Jeszcze mam jeden na rano innej firmy
Bardzo tu lubimy taką postawę!Godna pochwały!
nick nieaktualnyKate bladziocha chybaś niewidziała! krecha jak byk, bez przybliżania i operowania światłem , kontrastem itd.! Ja wiem,że Ty nadal w to nie wierzysz ale starczy, że my tu wszystkie JESTEŚMY PEWNE pozytywnej bety! i pozytywnego końca, kurde blaszka!
Cuda czas start!
Izaaaaaa jak ja bym machnęła takiego driiinamniaaaaam!
My byliśmy dziś na podcięciu wędzidełka, doktorek mówił, że junior może być przez kilka dni marudny a on od wyjścia z gabinetu śpi... tZn obudził się dwa trzy razy na am i śpi dalej... no ciekawe jak noc będzie wyglądać. Ja jestem w transie ogarniania rzeczy na chrzciny, bo nie będziemy czekać i ochrzcimy z początkiem października, więc dziś ogarniam to zaproszenia, to sale i takie bzdety. Problem będzie z ubraniem dla mnie-kp to jest nadal zmora dla projektantów mody, no i dla Florka-bo on o tej porze to będzie w rozm 56 wchodził, a w tym rozmiarze mało jest eleganckich ubrań, no a ja nie chce typowego kompletu do chrztu za kilka stówek...
KateKum lubi tę wiadomość
-
Ahoj!
Wpadam w podskokach pakując walizki, pojutrze jedziemy nad morze
Nie mogłam jednak nie zajrzeć żeby powiedzieć KateKum wielkie kciukimam nadzieję że jak wrócę z urlopiku to już na dobre zagościsz na Ex testerkach i od Ciebie zacznie się tu zielona fala
Tosiu trzymaj się dzielnie! dobrze że już na miejscu jesteś.KateKum, KateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduje sie z hotelu. Udało nam się na chwile pójść do szpitala i znaleźć nocleg oddalony o 2 km, także nie najgorzej. Jest mi strasznie przykro, bo w tak trudnej sytuacji nie mogę liczyć na najbliższa mi osobe. Człowiek, który przez 5 lat był dla mnie wszystkim nagle stał się obcy. Tak oficjalnie jeszcze tego nie zakończyliśmy a już jestem sama. Serce mi pęka
-
Tosienko jak sytuacja z Tata?
Pamietaj, ze jestesmy tu zawsze. Starania staraniami, ale jestesmy tu po to zeby sie wspierac w przeroznych sytuacjach.
Dzien dobry. Ktora dzis testuje, wizytuje?
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma, ja wizytuje o 11.45.
Mało tego, po tym jak obudziły mnie rano mdłości, nawet testowałam i muszę zwrócić honor bobkowi- gdy nie ma w organizmie resztek Ovitrelle, to nawet po czasie jest biel absolutna.
Kate, gdzie Twój poranny test? Daj oczy nacieszyć :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 07:17
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.