Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa pitole... Włączyłam telewizję pierwszy raz od nie wiem... Roku czasu? Tylko dlatego, że tak polecałyście tego rolnika! No uśmiałam się do łez normalnie! I koniecznie muszę nr tel do fryzjera tej od rzęs wziąć, bo fryzurę to ma dziewczyna fest oryginalną
-
Witam sie z rana, ja juz gotowa do wyjscia. Mam byc na 9 w szpitalu
Ja ogladam rozne filmy na kinomaniak, cda, vod itpMalgonia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos przepraszam, czy cos przeoczylam? Co sie dzieje?
A tak w ogole to dzien dobry. Melduje skok o 0.2 po wczorajszym spadku. Jade na becisko. Wyniki beda zapewne jutro, ale jak nie macie nic innego do roboty to potrzymajcie kciuki choc przez chwilke.moyeu lubi tę wiadomość
-
Aksamitna - ciężko powiedzieć coś mądrego, jak się czyta o takim cierpieniu.. dużo siły Ci życzę
Małgonia - to kciuki za dobry wynik
Rolnik - no Jessica wczoraj makijaż miała delikatny..a tak poza tym, to chyba prosta dziewucha. Za to ta z aparatem na zębach widać, że wredna małpa!
-
Dobry!
Małgonia, kciukam! Ale to za wcześnie... Nawet jeśli ten spadek był implantacyjny (chociaż ja bardzo często takie miałam bez ciąży) to beta coś pokaże najwcześniej jutro...
Ja też poproszę o małe kciuki bo już mi stres wchodzi przed dzisiejszym usg u W... Boję się że znowu urósł jakiś gigant a z moim mizernym endo, owu w 7 dc jest stracona...
I zimno i pada, i zimno i pada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:04
Malgonia lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Dzień dobry!
Na dobry początek tygodnia progesteron i estradiol pobrane
Bociek kciuki
W Krakowie zimno, pada i jeszcze WIEJE!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 07:48
Bocianiątko lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Hej dinusie ;*
Aksamitna tak bardzo mi przykrobardzo ciężko w takich sytuacjach powiedzieć coś naprawdę mądrego bo niestety Twojego bólu nic na chwilę obecną nie ukoi
mocno Cię tule :*
Bocku, Małgonia moje kciuki macie mocno zaciśnięte
Ja przezylam jeden z najlepszych weekendów :* byliśmy tylko dla siebie, bez myślenia, bez spinytego mi było trzeba :*
Miłego dniaMalgonia, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobrego dnia
niech zza tych chmur wyjdzie słońce!
Melduje pierwszy zastrzyk z gonapeptylu i gotowość do walki która właśnie zaczynam. Niech nam się zieleni i fasolkujesummer86, Malgonia, frezyjciada, Emiilka, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKciuki Dziewczyny:
Reset, jestem naprawdę ciekawa wyniku
Bociek, ogromne kciuki, żeby jajko miało max 10 mm
Frelcia, to początek drogi do sukcesu
No i Małgonia, trzymam kciuki za betę - a przyznaj się na żaden test nie nasikalas;)???
Yos, podbijam pytanie, co z tym szpitalem??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:23
-
Cabrera wrote:No i Małgonia, trzymam kciuki za betę - a przyznaj się na żaden test nie nasikalas;)???
Nie sikałam.. może wieczorem siknę, bo wynik jutro dopiero więc może się odważę
Frelciu oby wyrosło ci mnóstwo super jakości jajekTeraz to już bliżej niż dalej i będziesz w ciąży
-
nick nieaktualnyMalgon kciukam, choć pamiętaj, że może jeszcze nic nie wyjść. Ale rozumiem, chcesz pobić rekord mega wcześnie wykrytej fasolinki, ok
i przyznaj się! Nie sikałaś na nic?
Kaczorka to samo wczoraj z małżem orzekliśmy o ten zadrutowanej, małpiszon okropny!
Bociek oby Twój stres był bezpotrzebny, kciuki za odpowiedni obraz na usg!
Yos co się dzieje? Martwię się!
Frelcia ta wojna będzie wygrana! Powodzenia ❤
Anaa cieszę się, że odechnęłaś i naładowałaś akumulator, każdemu przydałby się taki weekend z czystą głową i przepełniony miłością.
U nas zimno, szaro, buro, ponuro, wieje itd. ogólnie najokropniejsza pora roku czas start. Nadal boli mnie noga i w klatce piersiowej. Pierdziele nic dziś nie robię! Obiad mam z wczoraj, syf w chałupie, wkurzył mnie jeszcze ziomek co miałam od niego kupić wózek spacerowy dla Tysia, przestał odp na wiadomości a teraz oznaczył, że sprzedany i ch** wielki dwa bąbelki, muszę szukać na nowo a czasu mało, bo w przyszłym tygodniu musimy już mieć go w domu. A oferta była serio superancka. Szkoda tylko, że sprzedawca okazał się palantem!Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
Wiem, że głupi dżołk nie rozwieje wszystkich smutków, ale może ktoś się chociaż na chwilę uśmiechnie tak na dobry początek dnia. A życzę wszystkim udanego dnia. Wiecie, takie bure, niespecjalne poniedziałki potrafią miło zaskoczyć.
Komarzyca wracała z nocnej eskapady. Nalatała się o wiele więcej niż zwykle, więc marzyła tylko o drzemce i spokojnym strawieniu krwistej kolacji...
Kornik pracował od kilku godzin w swojej drewutni. Miał sporo zleceń i zaczął drążyć jeszcze w nocy, żeby zdążyć z zamówieniami. Zrobił sobie przerwę na rozprostowanie zmęczonych odnóży. Od kilku dni miał w głowie dziwną pustkę i zastanawiał się, czy nie spotkać kumpli korników i nie zalać porządnie robaka... Nagle... stanął jak wryty. Drogą kroczyła ponętna komarzyca, która przystanęła i z uznaniem omiotła wzrokiem muskularne ciało kornika...
- Bzzzz... - szepnęła komarzyca.
- Bezy, bezy... - wyjąkał kornik.
Tak się zakochali od pierwszego bzyknięcia. Romans musiał stać się głośny na prowincjonalnej łące. Owadzia plotka rozprzestrzenia się z szybkością pasikonika i choć żyje krótko jak jętka jednodniówka, potrafi dotrzeć do ucha każdego zainteresowanego. Nic nie pomagały awantury i groźby. Bo kto to widział komarzycę i kornika! Same kłopoty z tego będą...
Skoro młodzi nie potrafili bez siebie żyć, rodziny same postanowiły uciąć sprawie łeb. Skazani na banicję nie rozumieli, dlaczego wszyscy byli przeciwko tej miłości - szalonej namiętnej, cudownie słodkiej. Światło zrozumienia spłynęło nagle, kiedy pewnego chłodnego popołudnia komarzyca powiła dziecię. Rodzice długo pochylali się w milczeniu nad kolebką, nie wiedząc jak skomentować zaskakującą zawartość zawiniątka. Wreszcie odezwał się kornik:
- Biedne maleństwo, na całym tym podłym świecie tylko mama i tata będą cię kochać.
Z koronkowego becika wyglądał z zaciekawieniem mały, złośliwooki komornik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:41
Malgonia, Morusek, Cheresta, golonat, KateKum lubią tę wiadomość
-
Anaa jak czytam Twoje posty to mam ochotę wysłać gdzieś w diabłu swojego męża chociaż na dwa tygodnie
Nika to chyba taki dowcip ze specjalna dedykacją dla Izy
A co do bety 9dpo to o ile na sikańcu może jeszcze nic nie wyjść, o tyle w krwi już jakiś ślad powinien być. jak nie dziś to jutro.Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
O kurcze, nie pomyślałam o ex-specjalności naszej Izy!
Iza! Nie obraź się tylko - ja nie mam nic przeciwko komornikom. Zatrudniam nawet jednego do odzyskania kasy od pana, który okradł mi piwnicę i złośliwie zbił słoiki z przetworami!
Małgonia - u mnie tym razem implantacja musiała być dopiero 10 dpo - rano był biały test a potem podbarwiony śluz. Także beta z 9 dpo byłaby <1.
A w ogóle to dziś 200 dzień ciąży. Z tej okazji rozsiewam szczęście i córeczkowe wirusy: •○《☆□♤♡}■#$%*£○□♤●■•♤♡◇#$^*₩¥_÷×+♡◇¤》¡》☆○○>♤》$%^*¥^'sw$%;*¥¥"#@!×=°•○●□■♤♡♡◇♧][[}{><|☆▪¤《《》●《■□ZORRO!@#$%^&*(()☆▪¤《》♧◇♡♤■□●▪○•°`~\\|□■>{}}[]●□■♤♡◇◇♧°•☆▪¤□》《@#$%₩¥£_÷×!#&(;:'z!°•○●□■■♡♡◇♧][[}{■■<○¤¤《》¡<>●□■
Skoro wszystko idzie jakoś do przodu, a jesteśmy już bliżej niż dalej, zaczynam powoli wierzyć, że dalej będzie OK i damy radę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 09:00
Malgonia, Emiilka, Kargo31, Bocianiątko, KateKum lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, uspokoję Was co do Yos (bo nie wiadomo, kiedy wpadnie, a jednak dla nas staraczek stres niewskazany - prolaktyna i te sprawy
). Pisała na ex testerkach, że idzie na dermatologię, więc z dzieckiem wszystko w porządku!
Malgonia- wydaje mi się, że beta 9 dpo to też bardzo wcześnie. Ja bym czekała co najmniej do jutra.
Cabrera- mnie wynik też ciekawi, zwłaszcza, że cycki bolą nadal! Teraz czaję się na termin HSG na 9 października
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ale jutro też będę robić
A jeśli zdarzają mi się jakieś wczesne biochemy to chce dziady wyłapać. Przynajmniej będę wiedziała na czym stoję.reset lubi tę wiadomość
-
Uznałam, że chcę iść na wizytę do kliniki z M. - po pierwsze niech też w tym będzie, po drugie jednak jego wyniki HBA też mogą być nieco problematyczne i wolę, by fachowiec wypowiedział się o nich przy nim, po trzecie- chcę móc z nim pogadać, czy lekarz wzbudza zaufanie itp., a wiadomo, że do tego potrzeba wizyty obojga.
Idziemy 2 października na 17.45Malgonia, Bocianiątko, KateKum lubią tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.