Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBanany wiem że pięknie obniżają kortyzol a na prolaktynę mój lekarz polecił mi magnez z B6 i wyciąg z melisy. I łączyć to banan meliska i magnez. Ja straszny nerwus jestem więc mam ciągle problemy a nie mogę tabletek za dużo wcinać więc zawsze próbujemy naturalnie z lekarzem.
-
nick nieaktualny
-
Zuzia pewnie nawet tego nie przeczytasz ale... kurwa to jest zwyczajnie nie sprawiedliwe!! Spać nie mogłam bo myślałam o Tobie. Niby się nie znamy... a jednak. Nie wyobrażam sobie co czujesz. Wiem ze jesteś rozsypana i pewnie niewiele to pomoze ale jestem sercem z Tobą! Będziemy cholernie tęsknić za Tobą, Twoimi postami i pozytywną energią. Będę się modlić za Ciebie! Żebyś jakoś przez to przeszła i dostała kolejna szanse na Swoje Własne Szczęście.
ppaulina, Nusia, klaudia1534, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ppaulina , Aneczka kiedy testujecie ?
-
Morwa trochę ruchu nie zaszkodzi
Kotowa do nauki!!!
Ppaulina trzymam kciuki!
U mnie już na pewno po owulce. Temp powoli w górę.
Ja juz dziś po spacerze <dumna>.
Mój humor odrobinę lepiej - wczoraj mnie rozlozylo bo się spotkałam z przyjaciółka. .. byłą. .. niebyla. ..długa historia.... kiedyś Wam napisze o co chodzi. Zresztą dziś mi odrobinę lepiej.
Kotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene z praktykami w porządku, chodziło tej babce o to , że nie dałam jej jeszcze regulaminu i nie wiedziała jak mnie prowadzić, dlatego zadzwoniła do mojej szkoly wypytac. No i dolozyla mi 5h dodatkowo, bo powiedziała, że chce mieć czyste sumienie i nie chce wyjść na gupka. Jutro zaczynam prowadzenie zajęć, na początek pkastyka i wf. Musze się przygotować, ale nie mam chęci
Kurde nie moge się doczekać wyprowadzki od teściów, a dopiero czekamy na papiery żeby wgl zacząć budowe domu.. już od czerwca czekamy na zgody, jakies dokumenty nie znam się na tym. Zastanawiam się czy nie poczekać z staraniami, jakoś nie wyobrażam sobie żeby tesciowa mi wiecznie zagladala przez ramię i pouczala jak mam się zajmować dzieckiem.. wgl nie mamy prywatności powiedziałam mężowi, że jego mama to podstepna zmija stwierdził, ze jej odpier*** na starość. . -
U z tego co wiem bo szwagier się budował to na wszelki papiery i zgody czekali bardzo długo. Szwagier ka jest prokuratorem to trochę ich potaniała ale tak naprawdę nawet jej interwencje wiele nie pomogły.
Starań bym nie wstrzymała. Choćby dlatego ze czy będziecie tu czy u siebie swoje 10 groszy zawsze będzie chciała wtrącić. U mnie było to samo. Nawet mieszkaliśmy za granicą. .. niby kawał drogi a nawet przez Skype albo podczas krótkich wizyt komentarze doprowadzaly mnie do szału. Trzeba postawić jasna granice... może i ochładza to stosunki ale mnie wyszło zdecydowanie na dobre. Chociaż każdy człowiek jest inny i sytuacja tez. Na pewno będziesz musiała dać jej jasno do zrozumienia ze to Ty tutaj jesteś matką. -
nick nieaktualnyMadlene nie pocieszyłaś mnie z tymi papierami dot. budowy, mam nadzieję, że do marca coś się ruszy mimo wszystko.
A starać się będziemy , mąż mnie pociesza, że juz tyle się staramy wiec nie ma sensu się poddawać, w sumie nie mam zamiaru się przejmować teściowa... jak juz bede w ciąży, to się od niej jakoś odgrodzimy :p -
nick nieaktualnyMadlene84 wrote:I dziewczyny szukam dobrych ksiazek. Chce cos sobie kupic. Nie lubie kryminałow i nie bardzo fantasy. Mozecie cos polecic dobrego do czytania?
-
ppaulina wrote:Ja czytam tylko kryminały Teraz chcę przeczytać Igrzyska śmierci wszystkie części bo film mi się bardzo spodobał
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:A starać się będziemy , mąż mnie pociesza, że juz tyle się staramy wiec nie ma sensu się poddawać, w sumie nie mam zamiaru się przejmować teściowa... jak juz bede w ciąży, to się od niej jakoś odgrodzimy :p
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa dzięki. Z tej listy czytałam tylko ps. Kocham Cię.
Cigaretta ten czas oczekiwania może zależeć od wielu rzeczy. Trzymam kciuki aby do wiosny rzeczywiście się coś ruszyło i abyście mogli ruszać z budową. I najważniejsze że w starciach z teściową mąż jest po Twojej stronie. -
nick nieaktualny
-
Cigaretta nam udało się zgodę na budowę uzyskać w 6 miesięcy. Zaraz w maju po ślubie teściowa przepisała nam działkę i wtedy rozpoczęło się nasze latanie po urzędach (nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek odważyłabym się budować dom). Pod koniec sierpnia w starostwie powiatowym złożyliśmy wniosek o pozwolenie na budowę a pod koniec października otrzymaliśmy zgodę. Uff
Aktualnie geodeta wytyczył nam budynek na działce i teraz szukamy murarza a na koło marca, kwietnia chcemy kopać fundamenty.
Więc życzę Ci powodzenia i ogrom cierpliwość -
nick nieaktualny