X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Jak tam samopoczucie?? Ja od kilku dni nie potrafię się wyspać :/

• Zetka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki, miłego dnia :)
    Niech te 8 godzin szybko minie :)

Morwa, dredy? To kolosalna zmiana :) kiedy macie wyniki?

Madlene, pisz to może będzie Ci lżej.

Kotowa, czekam do czwartku z niecierpliwością :)

Cigaretta, powodzenia :)

Ja mam wizytę 29 juz nie mogę się doczekać. Chociaż strasznie się boje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 08:39

Kotowa lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!

Zuzia :(:(:( Nie wiem czy to przeczytasz, ale pamietaj, ze bardzo cie wspieram i rozumiem! Jakbys chciala kiedys pogadac to smialo pisz!

Wybaczcie kochane, ale dzis nie mam weny tworczej. Weekend mi minal calkiem spoko i fajnie, ale dzis ogromnego stresa mam i z tych nerwow az mi niedobrze. O 14 mam pierwsza wizyte u ginekologa! Ogromnie sie boje, zwlaszcza jak dowiedzialam sie o Zuzi :( Ostatnio jakos nie czuje sie ciazowo, a do tego dzis rano zauwazylam kilka nitek rozowego sluzu i jestem jak sparalizowana... Prosze trzymajcie za mnie kciuki!

Milego dnia!

• Zetka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, na pewno będzie dobrze :*
    Ja też mam chwile zwątpienia, tez mijające i powracające objawy. Im więcej myślę tym bardziej się boje. Trzymaj się dzielnie i daj znać po wizycie. Będzie dobrze! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 08:58

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny :)

Zuzia :( tulę z całego serca. Nic więcej nie umiem powiedzieć.
    Jakoś tak mnie to wczoraj przygasiło, dlatego się nie odzywałam.

Jestem już po kłuciu, wyniki mam mieć jutro :) Nie cierpię wychodzić gdzieś bez kawy, nawet jak ją później wypiję, to się czuję jakaś nieobudzona :P

W tym cyklu moja @ trwała aż jeden dzień ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:29

• triss Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane

Zuzia?? ... :( tak bardzo mi przykro....... :( :(

Agatko trzymam kciuki za wizytę, na pewno wszystko jest w porzadku :*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa! !!! Cieszymy się z Tobą :D do roboty! Strasznie mocno trzymam kciuki za ustabilizowanie tych Twoich cykli!

Agata będzie dobrze. Zetka u Ciebie tez. Dziewczyny nie stresujcie się bo to nic nie pomaga a może zaszkodzić groszkom!

U mnie OF wyznaczył owulke chociaż tempka nie szaleje na razie. Za 12 dni wszystko będzie jasne :) za 14 mój syn ma urodziny a za 15 lecimy na urlop :) chyba sobie porobie suwaczki :P ... tylko gdzie ja je tu zmieszcze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:48

Zetka, Kotowa lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss, super że wpadłam do nas :*

Madlene, kciukam :)

Morwa, czad :) teraz musi się wszystko ustabilizować i będzie fasolka :)

Dagn, kciukam za wyniki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:48

Madlene84, triss lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss, witaj wśród żywych :*

Morwa, zmieniłaś avka i musiałam sporo pomyśleć, żeby sobie wbić do głowy, że to Ty :D No, to działajcie z tym śluzem!

Madlene, zatem czekamy ;) Jak się Hobbit podobał?

Zetka, będziesz na genetyczne szła czy tylko taka normalna wizyta 29?

dziewczyny, jeszcze takie przykre pytanie, bo nie jestem pewna swoich rozszyfrowań z pierwszej strony tematu: to już 3 raz Zuzię spotkało :(?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:59

triss lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn Hobbit to nie moja bajka raczej, ale dalo sie obejrzec ;)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że się pochwalę :) mają mi wysłać na meila. Jutro powinny być - trochę mnie zdziwiło, bo myślałam, że hormony zajmują więcej czasu. No, ale zobaczymy :)
    Mam nadzieję, że jest dobrze.

Spytam o opinię: jak mam takie bardzo krótkie miesiączki, to chyba wina leży w endometrium, co nie? Nawet na antykach miałam jeden dzień obfity, drugi mniej, potem dwa dni plamienia/brudzenia...

• Majsonowa67 Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Przepraszam, ze się wcinam w Wasz wątek ale potrzebuje pilnej odpowiedzi a U Was jest zawsze ruch ;)
    Dziś mój 14dzien po owulacji, zrobiłam rano test i negatywny, temperatura jest, objawy są. Czy jeśli zrobię dziś betę z krwi będzie ona miarodajna czy dać sobie jednak spokój bo skoro w dzień miesiączki negatyw to raczej @ przybędzie?
    Dziękuje Wam z góry i pozdrawiam :):)

Majsonowa....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello, Majsonowa :)
    Jeśli jest 14dpo i negatyw, to ja bym nie marnowała kasy na betę. Niby zawsze istnieje opcja, że owulacja się przesunęła, ale... lepiej się miło zaskoczyć za kilka dni (jeśli temp się będzie utrzymywać, bo z objawami to sama wiesz, jak jest) niż rozczarować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH mam w tym pakiecie hormonalnym, to może coś pokaże w którąś stronę :)
    Po prostu jak widzę wykresy, gdzie są co najmniej 3 dni @, to się zaczynam lekko o siebie martwić, bo od odstawienia tabsów są jakieś krótsze.

No nic, niezależnie od wyników nawiedzę gina w przyszłym tyg, to może coś mi na tym USG powróży z jajników i macicy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu: jeden dzień, dwa tampony, potem noc na podpasce i na drugi dzień już tylko plamienie.
    Podobnie było dwa cykle temu, w poprzednim chyba dwa dni takiej średniej @ i jeden dzień plamienia.
    Zazwyczaj były dwa dni mocniejsze i dwa dni na wkładkach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żebyś wiedziała :D kupiłam rok temu po promocji paczkę 56 ob i jest jeszcze połowa :P

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.
    zuzia przykro mi tulam....

Ja przygotowuje sie do inseminacji
    badania zrobione..jeszcze progesteron ale to po owu..odstawiam duphaston w tym cyklu .nie biore wiesiolka olewam ten cykl hehe nie wiedzialam ze to kiedys napisze..

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki ja już po pierwszym dniu praktyk, było spoko :D czekam teraz na korytarzu, aż koleżanka skończy bo ma h dłużej ;)

Morwa zazdroszczę Ci tego plodnego śluzu, ja tylko oczekuje na @ ,ma być w pt. Potem w 14 dc do lekarza na monitoring i z wynikami męża i pewnie nas skieruje na inseminacje. Mam przeczucie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:17

Madlene84 lubi tę wiadomość

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta u mnie jest problem meski teraz czekam na 2 wyniki nasienia.mam nadzieje ze sie nadajemy na iui

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • martika Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przez weekend miałam gości i mnie nie było, wczoraj wieczorem weszłam żeby Was nadrobić i przeczytałam o Zuzi, tak mi przykro, że odechciało mi się wszystkiego :(

Morwa, kochanie nie pomogę Ci z tą tarczycą, bo ja olewam te stosunki procentowe. Mi lekarz każe badać już tylko tsh i ft4, zresztą w ogóle nigdy nie zwracałam uwagi na te stosunki procentowe.
    Jakie masz dokładnie tsh i ft4 przy jakich normach?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:29

‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ