Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa, porusz niebo i ziemię, takie ciśnienie jest poważnym zagrożeniem dla zdrowia i życia!
Kotowa, brzuszek to może sobie boleć, ja tam mocno wierzę, ale ciii już nic nie mówię
Ania, mnie w pierwszej ciąży tylko przez 5 minut zabolał i to był inny ból niż na miesiączkę, a w tej miałam normalne bóle miesiączkowe i prawie wszystkie jej objawy.
Czytam Was dzisiaj bardzo wybiórczo, bo jutro mam egzamin.
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Pod wykresem masz takie os jak udostępnij wykres i klikasz a potem zaznaczam co i jak że udostepniasz dla wszystkich , możesz zaznaczyć alby pokazywało twoje notatniki i czas współżycia albo też nie , jak wolisz :p
Już. Podejrzysz, czy działa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 22:46
-
Morwa wrote:Działa , sama możesz zobaczyć jak klikniesz na swoją ikonkę i tam będzie czy wysłałaś wykres , powinno być na tak i tam klikasz "tak" i widzisz jak wygląda wykres dla innych , jest to dobre ja np nie masz wykupionego abonamentu , masz wszystko w Czarnobialych barwach , a jak chcesz w kolorowych to wchodzisz właśnie tak jak inni
Ciągle się uczęMorwa lubi tę wiadomość
-
Zuzia jestedmy z Toba ...pisz jak COs.
aneczka85 no ilosc to sie poprawila na potenge to 30 % to ruchliwe formy...morfologia nadal 2%.anajbardziejmnie martwi 0.5 ml spermy!!!!spadla kropelna nie do pojemnika ale chyba az takiej roznicy to by nie zrobilo..jak to mzliwe ze tak malo bylo wiecej w pojemniczku napewno.
no i moj madry maz wyciagnal pojemniczek ze spodni di reki jak bylismy na dwirze gdzie temp jakies 4-5 st nie wiem czymialo to jakis wplywlepkosc +++ to tez nie zadobrze...
mam nadzieje ze do inseminacji sie nadamy[/url] -
Zuzia wracaj do nas:) jesteśmy z Tobą kochana:)
Ja pamiętam Sóweczkę i faktycznie nigdzie jej nie ma:(
Zeta ja sie nie znam na wynikach ale troche sie dziwię ze dieta i cała reszta zadziałał tylko na ilość a nie na jakość... pewnie mąż mocno to przeżywa bo na nic jego wysiłki:( Jakie to wszystko niesprawiedliwe...
Kotowa no ja wczoraj miałam straszne te oczy, pierwszy raz w życiu tak miałam że tak mnie piekły i szczypały przez cały dzień że nie mogłam normalnie funkcjonować, nawet sie zastanawiałam czy to nie zatoki bo i głowa mnie bolała ale dziś czuje sie bardzo dobrze, tylko ten kaszel mnie męczy nadal - ale teraz juz wiem ze ma to zwiazek z alergią. Jutro moze wybiore sie do rodzinnego po skierowanie do alergologa. Jade też zrobić badania ANA ale nie wiem czy jest sens bo ten wynik moze mi wyjsc dodatni przy moim hcv. Zapisałam się do najlepszego reumatologa w Warszawie i musze miec jakies wyniki jak do niego pojade, a wizyte mam 10 lutego. -
miałam jeszcze napisac co do włosów sama szukam sposobu na lśniące włosy, wypadac mi nie wypadają ale kiedys z nerwów miałam łysienie plackowate i pomógł mi szampon z apteki novoxidyl czy jakoś tak. Poza tym podobno dobrze działa płukanka z octu i szampony z zawartym siemiem lnianym.
A co do libido to u mnie bida z nędzą. Czasem w ciągu dnia mam chęć ale mąż wtedy w pracy i dupa blada. -
Ale naskrobałyście dziewczyny, zanim doczytałam, to zapomnialam co komu odpisac
Jeśli chodzi o wlosy to ja czesto uzywam maseczek - np Loreal Proffessional, nakladam z 15 min przed kapiela, zawijam recznikiem i tak paraduje, pozniej myje. DO tego jedwab w plynie i szampony i odzywki z keratyna. Farbuje dosc czesto i chyba dzieki tym zabiega jest jeszcze co
Kotowa trzymam kciuki za egzamin i mam nadzieje, ze ten bol brzucha to jednak ciazowy, w koncu to bardzo czesto wystepujacy objaw.
Martika za Twoj egzamin tez trzymam kciuki. Nie zazdroszcze Wam dziewczyny tych egzaminow.
Zetka ja to nie bede testowac wczesniej niz 31/01 o ile jeszcze tempka bedzie dawala nadzieje. Tym bardziej, ze tak jak She pisze a temp wskazuje ta owulka jednak byla w 22dc. Cholera ja wie
Moj dzien dzisiaj krecil sie wokol planowania remontu u moich dziadkow (planujemy w ramach niespodzianki przeprowadzic taki latem) - i niby to domek, ale kazde pomieszczenie jest tak nieustawne, ze zaczyna mi brakowac pomyslow, a wydawaloby sie ze to dziedzina w ktorej soie niezle radze
Morwa do boju! Czasem mi brakuje takiej mieszanki pewnosci siebie, silnej woli i odwagi
Niepokorna ja tez ztych o słabym libido, mam takie okresy ze sex moglby dla mnie nie istniec. Ciezko mi sie zmusic do jakiejs mojej inwencji, a wiem ze by to pomoglo. Myslalam nawet o wizycie u jakiegos seksuologa, ale zawsze cos... brak odwagi, brak kasy... i do tego srednia wiara w powodzenie takiej wizyty.
Nusia trzymam kciuki za rozmowe w sprawie pracy.Nusia, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wariacie ja Tobie też kibicuje i cieszę się, że was mam kobitki ! Zawsze umiecie wesprzeć i pocieszyć no i wirtualnie możemy się razem napić winka w gorszy dzień i to jest fajne ! A co do sóweczki to szkoda, że jej z nami nie ma, ciekawe co u niej może nas odnajdzie no a Zuzia wiadomo. . Brakuje nam Ciebie ! :*
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny