Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Wiecie co strasznie mi brakuje Zuzi jej dobrego humoru, jej rad. Strasznie jej kibicowalam. Bo bardzo ją polubiłam, wiem że to tylko forum ale zżyłam się z wami i mam do większości z was słabość . Z stąd wynika to, a nie inne , She ,Kotowa, Nusia , Cigaretta, Aneczka wiem, że wam należy się bardziej niż mi i najchętniej poczekalabym i cieszyła się właśnie z waszego szczęścia. Z innych również ale z waszego jakoś bardziej . Ale to wy wiecie najbardziej dlaczego.
Dobranoc :*
No co Ty Kochana! Tobie jak najbardziej należy bobasek bobasek, ani grama mniej niż nam!!!!! a właśnie jeszcze bardziej, za to jaka jesteś kochana! i wiedz że kobicuję Ci z całych sił!Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlene ja mam jutro 2 rozmowy o pracę, więc trzymaj za mnie kciuki może coś wypali, strasznie bym chciała
Dziewczynki ja mam takie szybkie pytanko: czy Was piersi zaczynają boleć już po owulce czy przed? bo ja już całkiem zgłupiałam, dzisiaj boli mnie brzuch tak w dole dosyć mocno, plecy, jajniki, no i zaczynam pomalutku czuć piersi, więc sama nie wiem czy to już objawy poowulacyjne czy przed. A najgorsze jest to że z cyklu na cykl jestem coraz głupsza w tych sprawach haha.
Niepokorna odnośnie włosów, to mi teraz też strasznie wypadają, nie mogę się z tym uporać...ale w ciągu ostatniego roku miałam 3 narkozy, więc to pewnie po tym...
tak w ogóle to jak mieszkałam w Stanach, to miałam piękne włody, takie błyszczące, ładne, a jak wrócilam to odrazu zauważyłam pogorszenie, nie wiem czy tam maja inne szampony czy co...Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość
-
Nusia trzymam za obie
W stanach moze inna woda, inny klimat, inne jedzenie. Chyba wszystko ma wplyw.
Mnie piersi bola dopiero przed @ 3-4 dni, w zeszlym cyklu troche wczesniej. Ale ja nigdy nie mialam za bardzo objawow na owu.
Morwa Takim dobrym ludziom, jak Ty .... powinno się spelnic Twoje marzenie jak najszybciej! Tego Ci zycze!Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się dziewczyny w ten mroczny poranek - ja już w drodze do pracy <ziewa>
She,
Twój plan wydaje się być dobry;) Wii jest super!
U mnie dziś tempka spadla, więc już sama nie wiem:( jajnik boli, śluzu plodnego brak-chyba w następnym cyklu będę musiała nad nim popracować...
Co do pytania o wlosy- mi przez ostatni rok wypadło ich tyle, że szok. Od września biorę kwas foliowy i zaczęły odrastac jak szalone-już mam mini grzywke fajny jest też szampon rumiankowy z avon Natural.
Libido, hmmm no U mnie to też problem- od dłuższego czasu-kiedyś myślałam że to przez tabletki anty, odstawiłam w kwietniu, na chwilę się poprawiło i teraz znowu to samo...
Zastanawiam się czy jest jakiś hormon który odpowiada za libido? Może mam z nim problem, a to tylko objaw?
Co myślicie dziewczyny?
-
nick nieaktualny
-
Hej
Zuzia kochana tęsknimy za Tobą :*
U mnie albo już po owulce albo pojawi się na dniach. Temperatura delikatnie w górę zobaczmy jutro czy będzie rosła. Ale martwi mnie, że nie mam praktycznie żadnych objawów owulacji, piersi prawie wcale nie czuje, jajniki bolały ale ładnych parę dni temu, teraz czasem coś tylko zaćmi. Boję się, że to może być cykl bezowulacyjny.
Kotowa piękny masz ten swój wykres, bardzo mocno Ci kibicuje
I reszcie testujących oczywiście też
Miłego dniaKotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane. U mnie spadek tempki, test zrobiłam ale zupełnie niepotrzebnie... Wstałam na sik o 5 i zrobiłam. Negatyw. Tempka z 7 36,6 także jutro powinna zawitać.
Kupiłam inofolic mam nadzieję że pomoże mi na pms bo mnie nieźle nosi.
Przepraszam że nie doczytuje kotki wszych wpisów ale jakoś się troszku załamałam i nijak mi nie przechodzi. Zaraz dzwonie do ginki się umówić. -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Wiecie co strasznie mi brakuje Zuzi jej dobrego humoru, jej rad. Strasznie jej kibicowalam. Bo bardzo ją polubiłam, wiem że to tylko forum ale zżyłam się z wami i mam do większości z was słabość . Z stąd wynika to, a nie inne , She ,Kotowa, Nusia , Cigaretta, Aneczka wiem, że wam należy się bardziej niż mi i najchętniej poczekalabym i cieszyła się właśnie z waszego szczęścia. Z innych również ale z waszego jakoś bardziej . Ale to wy wiecie najbardziej dlaczego.
Dobranoc :*
Dziękuję Wam bardzo za każde słowa otuchy :*triss, Nusia, klaudia1534, Madlene84, Morwa, Zetka, Kotowa, Dagn, aneczka85m, agata83 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
hej kochane
Zuzia
Zeta u na wyniki bad.nasienia sa tragiczne, lekarz powiedział ze nawet do inseminacji sie nie nadają. ruchliwosc a+b to tylko 4%, masakra.
Nusia mnie prawie nigdy nie bolą w cyklu, a w zeszłym bolały w dzien owulki i kilka dni po. Kazdy cykl inny
Morwa
kibicuję Wam wszystkim cały czas, zaglądam jak tylko moge w Wasze wykresy i czekam z utesknieniem na zielone kropki u wszystkich.
I trzymam kciuki za te, którym się już udalo, żeby wynudziły się na maksa przez najbliższe ciązowe miesiące
-
Zuzia, przytulam Cię mocno i będziemy czekać na Ciebie cierpliwie, ale pamiętaj też żeby nie dusić w sobie emocji i nie zawsze piszemy tu tylko o pozytywnych rzeczach, bo życie nie zawsze takie jest. pamiętaj kochana, że możesz na nas liczyć i jeśli już będziesz miała siłę i ochotę to możesz nam tu też marudzić i pisać niepozytywne rzeczy. 3majcie się ciepło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:20
Morwa, Nusia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja mam dziś kiepski humor i na nic nie mam ochoty. A wszystko za sprawa pewnej idiotki z pracy. Tak mnie wk..., ze od poniedziałku idę na zwolnienie. A może nawet już jutro nie przyjdę do pracy. Niech debilka sama sobie wszystko robi skoro ja jestem nieefektywna i zle robię!
-
agata83 wrote:Hej dziewczyny, ja mam dziś kiepski humor i na nic nie mam ochoty. A wszystko za sprawa pewnej idiotki z pracy. Tak mnie wk..., ze od poniedziałku idę na zwolnienie. A może nawet już jutro nie przyjdę do pracy. Niech debilka sama sobie wszystko robi skoro ja jestem nieefektywna i zle robię!
Jesteś przecież w ciąży, więc masz prawo iść na zwolnienie kiedy tylko chcesz Powinnaś wypoczywaćagata83 lubi tę wiadomość
-
Aneczka super, ze maz w koncu sie zgodzil czasem rozmowa wystarczy, zeby facet zrozumial ze blednie mysli
Dagn, sciagnelam ksiazke, przeczytalam troche i zapowiada sie obiecujaca, chyba takie klimaty jak lubie :)Dzieki :*
Niepokorna, na wlosy nie mam sposobu, bo nie mam najgorszych, a na libido wiesz jak bralam tabletki zeby przestac palic, to mialam taka chcice, ze myslalam, ze umre. Szkoda, ze bylam singielka A na powaznie, to ja ze swoim po prostu pogadalam, zebysmy troche zmienili rutyne, bo mi sie po prostu nie chcialo z nudy. Dziala jakis fajny ciuszek i wodok napalonego na Ciebie faceta dziala cuda no i gra wstepna, ktora potrafi rozpalic Nastepnym razem jak sie o tym tylko pomysli to sie chce. Oczywiscie nie zawsze tak jest. Mi sie po owulce wylacza libido i ciezko mnie zachecic. Hormony niestety
Martika powodzenia na egzaminie :*
Morwa co Ty mowisz? Tobie sie nalezy tak jak kazdej z nas. Niestety jednym sie nie udje tak szybko jak innym, ale wierze, ze niedlugo lista staraczek bedzie pusta i wszystkie przeniesiemy sie na ciazowki :*
Jak przegapilas owu? Nie bylo bzykanka? U Was? Nie wierze!!!
Czemu masz nieudostepnione serduszkowanie?
Nusia trzymam kciuki za rozmowy :* obys dostala wymarzona prace a zaraz potem zobaczyla II kreseczki :*
Co do bolu piersi, to u mnie czasem zaczynaja bolec juz kilka dni po owu, czasem zaraz po. Kiedys bolaly dopiero z tydz przed @, ale widocznie cos sie poprzestawialo. Wlasnie nie wiem dlaczego te piersi bola juz przed owulka? Gdzies wyczytalam kiedys ze to wina estrogenu, ale nie pamietam o co dokladnie chodzilo
Monika, dzieki, wlasnie czekam az mi sie jedzenie ulozy w zoladku i zabieram sie za cwiczenia
A jak ogolnie z Twoimi cyklami? Kiedy masz zazwyczaj owulke? Moze zastanow sie nad przyjmowaniem Inofolicu?
Paulina, przytulam mocno :*
Zuzia ja wiem, ze teraz potrzebujesz czasu na to zeby chociaz troszke dojsc do siebie :* Strasznie mi przykro ze stracilas kolejnego dzidziusia Nawet sobie nie potrafie wyobrazic co czujesz. Badz dla siebie dobra i nie spiesz sie z powrotem do nas jesli nie jestes gotowa. My tu bedziemy na Ciebie czekac :* Mocno Cie tule :*
Triss :*
Agata, masz racje, nie ma co sie niepotrzebnie denerwowac :*
Nusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty