X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bonne chance Kotowa hehe, cokolwiek to znaczy :)

Kotowa lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonne chance Kotowa. Dasz radę! Mnie ostatnio też ciągle ta głowa boli. Czasem mocno i wtedy niestety ale tabletka (po owu tylko paracetamol) a czasem tylko cmi to się mecze i nie biorę nic.

Nusia jak rozmowy?

Kotowa lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos bólu głowy czy czegoś innego w drugiej fazie cyklu: paracetamol. Skoro od pierwszego miesiąca życia można dziecku dać w czopku na gorączkę, to myślę, że się nic strasznego nie stanie :)

Na zapas ściskam kciuki za jutrzejsze testowanie, jakby mnie tak wieczorem coś wywiało :)

Kotowa, naturalement, bonne chance :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 16:37

Kotowa lubi tę wiadomość

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa Bonne chance :* i oczywiście dawaj znać po szybciutko :)

Kotowa lubi tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zbliża się @ , pewnie przyjdzie w nocy a jutro będę umierać. Bola mnie cycki, spać mi się chce, leżę pod kocem i wcinam granata i jabłka :p naszło mnie na owoce ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Granat to na płodność dla facetów ;) podobno, w każdym razie Henryk VIII w to wierzył.

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn wiem wiem, pozatym ma właściwości anty-rakowe :) jemy często granata, uwielbiam takiego zimnego prosto z lodówki :)

Dagn, Morwa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Monika, dzieki, wlasnie czekam az mi sie jedzenie ulozy w zoladku i zabieram sie za cwiczenia :)
    A jak ogolnie z Twoimi cyklami? Kiedy masz zazwyczaj owulke? Moze zastanow sie nad przyjmowaniem Inofolicu?

Moje cykle to od pół roku ok 30 dni(oprócz ostatniego -50 dni), nie miałam nigdy dużych skoków, ale zawsze był gdzies w połowie, czyli 15dpo.
    Ale jak wprowadziłam temp z dwóch ostatnich do ovf to program wyznaczył mi jedna 13dpo a druga 19dpo ... więc już sama nie wiem jak to jest. Żałuję że wcześniej wierzyłam tylko tempke bez spr śluzu czy szyjki. Ale wydaje.mi się ze mam problem ze sluzem-chyba co nie mam:(

Myślisz że inofolic pomoże na uregulowanie śluzu i owulacji? Chyba sobie to kupię na następny cykl, bo w ten jakoś straciłam (juz) wiarę. W poprzednich cyklach nie miałam nigdy tak niskiej temp jak np 36,14...

Odkąd zaczęłam używać wykresów żeby się starać, a nie unikać to wszystko się rozkraczylo. Złośliwość mojego organizmu nie zna granic :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...już nie mogę się doczekać jutrzejszego testowania dziewczyny:D będę ciągle odświeżac forum w tel :D

Morwa, ciągle nie mogę się przyzwyczaić do Twojego avataru :P przyzwyczaiłam się do czerwonych włosów:D ...chociaż ten maluszek jest slodziutki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:17

Kotowa lubi tę wiadomość

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto jutro testuje?

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa, trzymam kciuki za egzamin :*

Monika, skoro tak to pewnie teraz jestes kolo owulki, molestuj meza i sie relaksuj :)
    Czytalam na watku o Inofolicu, ze niektorym poprawil sluz, ale wiekszosci na pewno pomogl poprawic owulacje. Tyle dziewczyn na Inofolicu zachodzi w ciaze, ze ja tez w niego wierze :)

Monika***, Kotowa lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam 2 cykle inofolic i bez szału :) wiem, że to krótko, ale nie mam już cierpliwości. .

Morwa też nie lubie obierania granatu ale te ziarenka są pycha :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa niedługo takiego będziesz miała :) <3

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na mnie inofolic niestety nie działa, chociaż wiem wiem że powinnam pić dłużej...

Madlene rozmowy chyba dobrze :) okaże się :) ale jestem pozytywnie nastawiona :) nic póki co nie mówię żeby nie zapeszać :)

kurde jak mnie dzisiaj bolą jajniki, jutro muszę się umówić na wizytę do gina w końcu

Madlene84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, To samo chciałam napisać co Cigaretta - też takiego będziesz miała już niedługo <3

Ten chłopiec jest super - nie zmieniaj go bo też się uśmiecham do siebie, jak na niego patrzę :D
    Ale zapisałaś mi się w podświadomości tym "czerwonym" avatarem :D

Co do owulki, to jajnik nie daje o sobie zapomnieć. Działam, mimo meega spadku libido, które jest niskie chyba przez meega zmęczenie.Nie mogę się ostatnio wyspać, do tego stopnia, że wieczorem biłam się z myślami czy zaczepiać męża czy zamknąć oczy i spać :D

Ciekawa jest czy ten cykl będzie normalny czy znowu jakiś przedłużony - bo nawet nie wiem kiedy mam się @ spodziewać :D :D Wtedy wjadę z inofolikiem, ewentualnie jakiś wiesiołek na śluz? ...jeszcze będę to z Wami konsultować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi śluz się udało nadrobić w pierwszym cyklu na siemieniu lnianym i dużej ilości wody, ale wkurzyło mnie sikanie 2 razy na godzinę, więc przerzuciłam się 2 miesiące temu na wiesiołek i ładnie daje radę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn wrote:
    Mi śluz się udało nadrobić w pierwszym cyklu na siemieniu lnianym i dużej ilości wody, ale wkurzyło mnie sikanie 2 razy na godzinę, więc przerzuciłam się 2 miesiące temu na wiesiołek i ładnie daje radę :)

Piłam trochę oleju z lnu, ale jakoś mi idzie systematyczność. A wody piję bardzo mało w ciągu dnia - jakoś nie za bardzo lubię...
    Siemię lniane jest dla mnie nie do ogarnięcia przez zawiesistą konsystencję ;(

Ten wiesiołek w kapsułkach może mi lepiej pójdzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie lubię :( prawie w ogóle nie chce mi się pić.
    To może skusisz się na jakiś Oeparol? Ja ostatnio w promocji złapałam 60 kaps za 15 zł. Biorę tak 4 dziennie od 7dc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn a TY ten wiesiołek bierzesz przez cały cykl??? bo chyba nie jest wsakazany po owulce z tego co kiedyś czytałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide z m. na spacer, po wino do sklepu, dzis leci To tylko seks w tv :p będzie romantyczny wieczór :)

‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ