Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Oj tak bym wycalowalam ze właśnie miałby taka minke "oj mamo daj już spokój ". Powiem wam ,że dzisiaj trochę mi się smutno zrobiło ,bo teściowa pyta mnie czy ja w ciąży bo brzuszek mi się pojawił. Kurde trzeba zacząć się odchudzać.
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Oj tak bym wycalowalam ze właśnie miałby taka minke "oj mamo daj już spokój ". Powiem wam ,że dzisiaj trochę mi się smutno zrobiło ,bo teściowa pyta mnie czy ja w ciąży bo brzuszek mi się pojawił. Kurde trzeba zacząć się odchudzać.
hehe ale TY słodka jesteś
Kochana brzuszek większy to chyba każdy ma po świętach i tej zimie przyjdzie wiosna i sam spadnie, poza tym nie masz co się odchudzać bo niedługo będziesz w ciąży i będziesz mogła tyć ile chcesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDagn wrote:Też nie lubię prawie w ogóle nie chce mi się pić.
To może skusisz się na jakiś Oeparol? Ja ostatnio w promocji złapałam 60 kaps za 15 zł. Biorę tak 4 dziennie od 7dc
No właśnie słyszałam o Oeparolu- chyba zrobię zakupy na allegro niedługo )
Tak się jeszcze zastaawiam czy kompleks witamin które biorę, vitaminer prenatal nie będzie z wiesiołkiem się jakoś gryźć?
-
Dziewczynki, ja miałam średnio ze śluzem. Brałam wiesiołka (oeparol) trochę się poprawiło, ale mega poprawa była dopiero wtedy jak zaczęłam więcej pić. Woda z cytryna, z sokiem z żurawiny, sama. No i kubeczek siemienia. Na początku mi nie wchodziło, potem polubiłam. Do picia tez nie byłam przyzwyczajona, ale dało rade, także polecam kochane.
Jutro trzymam mocno kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Dziewczynki, ja miałam średnio ze śluzem. Brałam wiesiołka (oeparol) trochę się poprawiło, ale mega poprawa była dopiero wtedy jak zaczęłam więcej pić. Woda z cytryna, z sokiem z żurawiny, sama. No i kubeczek siemienia. Na początku mi nie wchodziło, potem polubiłam. Do picia tez nie byłam przyzwyczajona, ale dało rade, także polecam kochane.
Jutro trzymam mocno kciuki -
Na mnie wiesiolek nie dzialal, suchota byla ze szok. Siemie lniane jest fajne, ale mnie bierze na rzygi jak je pije. Przepraszam za doslownosc Ja sie ratuje zelem Conceive plus. Po nim mam fajny sluzik
Zadna woda mi nie pomaga a pije jej hektolitry, ocet tez nic nie zmienil, choc nadal go pije, bo zdrowy. Bez zelu nie dalabym rady
Co do oponki na brzuchu, to w ostatnim miesiacu sie mnie kilka osob pytalo czy nie jestem w ciazy. Juz drugi tydzien cwicze. Przestalam robic brzuszki, ale z cwiczen nie zrezygnuje, bo wygladam okropnie. Nie moge nic obcislego zalozyc25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cigaretta, dolej jakiegos dobrego soczku. Mi jakos wchodzi. Inaczej nie dlabym rady25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyhmm.. z tą wodą to może być to - jak w pracy wypiję dwie szkl wody to sukces... jakoś nie potrafię więcej.. plus do tego 1 duuża kawa i z jakieś 2 herbaty popołudniu. Z tego nie może być za dużo śluzu...
...chyba się właśnie zdiagnozowałam! hehehe
Jutro kupię 1,5l wody do prcy i nie wyjdę jak jej nie wypiję
-
nick nieaktualnya ja właśnie lubie siemie mi smakuje, a z soczkiem to jeszce bardziej Cigeretta spróbuj
She Wolf a jakie ćwiczenia robisz??
Ja muszę sobie ściągnąć więcej ćwiczeć z Mel B, te o których Cigaretta pisała, ona ma taki jeden zestaw na boczki, takie aerobowe ćwiczenia i na drugi dzień miałam takie mega zakwasy, jakby mnie ktoś kojem po plecach zbił
sorki, to nie sa ćwiczenia z Mel B ale z TiffanyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpróbuję od jutra to siemie pić może się przekonam.
a co do Mel b. , to kiedyś z nią codziennie ćwiczyłam, super jest 30 dniowe wyzwanie, miałam twardy fajny brzuch, ostatnimi czasy się rozleniwiłam, ale zamierzam wrócić do ćwiczeńZetka lubi tę wiadomość