X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, nie :) tylko do max 15dc. Już wyczytałam, że skurcze macicy itd. Zresztą wiem, że laski przed porodem biorą, żeby przyspieszyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Ide z m. na spacer, po wino do sklepu, dzis leci To tylko seks w tv :p będzie romantyczny wieczór :)

Cigaretta a na którym to programie???? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Oj tak bym wycalowalam ze właśnie miałby taka minke "oj mamo daj już spokój ". Powiem wam ,że dzisiaj trochę mi się smutno zrobiło ,bo teściowa pyta mnie czy ja w ciąży bo brzuszek mi się pojawił. Kurde trzeba zacząć się odchudzać.
    U mnie pytaja o to samo :( zrobiła mi się oponka :( od jutra ćwiczenia z mel b.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Oj tak bym wycalowalam ze właśnie miałby taka minke "oj mamo daj już spokój ". Powiem wam ,że dzisiaj trochę mi się smutno zrobiło ,bo teściowa pyta mnie czy ja w ciąży bo brzuszek mi się pojawił. Kurde trzeba zacząć się odchudzać.

hehe ale TY słodka jesteś :)
    Kochana brzuszek większy to chyba każdy ma po świętach i tej zimie :) przyjdzie wiosna i sam spadnie, poza tym nie masz co się odchudzać bo niedługo będziesz w ciąży i będziesz mogła tyć ile chcesz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Cigaretta a na którym to programie???? :)
    Na Polsacie o 20:10. Nie widziałam tego jeszcze, ciekawe czy coś warty ten film :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, z tego co pamiętam, to był dość fajny. Taki ciepły i przyjemny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm to też sobie włączę, mąż jedzie na piłkę więc w spokoju oglądnę :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co właściwie daje ten Inofolic, o którym tak często piszecie?

She Wolf,
    mierzę temperaturę właśnie przed wstaniem z łóżka, po przebudzeniu. Między 10:00, a 11:00, bo różnie się budzę.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn wrote:
    Też nie lubię :( prawie w ogóle nie chce mi się pić.
    To może skusisz się na jakiś Oeparol? Ja ostatnio w promocji złapałam 60 kaps za 15 zł. Biorę tak 4 dziennie od 7dc :)

No właśnie słyszałam o Oeparolu- chyba zrobię zakupy na allegro niedługo :))

Tak się jeszcze zastaawiam czy kompleks witamin które biorę, vitaminer prenatal nie będzie z wiesiołkiem się jakoś gryźć?

• Zetka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja miałam średnio ze śluzem. Brałam wiesiołka (oeparol) trochę się poprawiło, ale mega poprawa była dopiero wtedy jak zaczęłam więcej pić. Woda z cytryna, z sokiem z żurawiny, sama. No i kubeczek siemienia. Na początku mi nie wchodziło, potem polubiłam. Do picia tez nie byłam przyzwyczajona, ale dało rade, także polecam kochane.

Jutro trzymam mocno kciuki <3

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazywalam oeparol ,ale też bez szału :D mi już chyba nic nie pomoże. . :p
    Monika myślę, że vitaminer i wiesiolek się nie pogryza, wg mnie spokojnie mozesz zazywac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Dziewczynki, ja miałam średnio ze śluzem. Brałam wiesiołka (oeparol) trochę się poprawiło, ale mega poprawa była dopiero wtedy jak zaczęłam więcej pić. Woda z cytryna, z sokiem z żurawiny, sama. No i kubeczek siemienia. Na początku mi nie wchodziło, potem polubiłam. Do picia tez nie byłam przyzwyczajona, ale dało rade, także polecam kochane.

Jutro trzymam mocno kciuki <3
    Zetka też myślę czy nie zacząć pić siemienia, tylko nie wiem czy mi przejdzie przez gardło :(

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie wiesiolek nie dzialal, suchota byla ze szok. Siemie lniane jest fajne, ale mnie bierze na rzygi jak je pije. Przepraszam za doslownosc ;) Ja sie ratuje zelem Conceive plus. Po nim mam fajny sluzik :)
    Zadna woda mi nie pomaga a pije jej hektolitry, ocet tez nic nie zmienil, choc nadal go pije, bo zdrowy. Bez zelu nie dalabym rady :(

Co do oponki na brzuchu, to w ostatnim miesiacu sie mnie kilka osob pytalo czy nie jestem w ciazy. Juz drugi tydzien cwicze. Przestalam robic brzuszki, ale z cwiczen nie zrezygnuje, bo wygladam okropnie. Nie moge nic obcislego zalozyc :(

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, dolej jakiegos dobrego soczku. Mi jakos wchodzi. Inaczej nie dlabym rady :(

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm.. z tą wodą to może być to - jak w pracy wypiję dwie szkl wody to sukces... jakoś nie potrafię więcej.. plus do tego 1 duuża kawa i z jakieś 2 herbaty popołudniu. Z tego nie może być za dużo śluzu... :D

...chyba się właśnie zdiagnozowałam! hehehe :D

Jutro kupię 1,5l wody do prcy i nie wyjdę jak jej nie wypiję :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie lubie siemie :) mi smakuje, a z soczkiem to jeszce bardziej :) Cigeretta spróbuj :)

She Wolf a jakie ćwiczenia robisz??
    Ja muszę sobie ściągnąć więcej ćwiczeć z Mel B, te o których Cigaretta pisała, ona ma taki jeden zestaw na boczki, takie aerobowe ćwiczenia i na drugi dzień miałam takie mega zakwasy, jakby mnie ktoś kojem po plecach zbił :)

sorki, to nie sa ćwiczenia z Mel B ale z Tiffany :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:10

• Zetka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, ja też miałam odruch wymiotny. Dodawała sok z cytryny. Potem mi posmakować i piłam samo. Dziewczyny inne soki dodawaly, spróbuj :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Kochana masz tu linka:
    https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ

ćwiczenia łatwe, proste i przyjemne a zakwasy są :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuję od jutra to siemie pić :) może się przekonam.
    a co do Mel b. , to kiedyś z nią codziennie ćwiczyłam, super jest 30 dniowe wyzwanie, miałam twardy fajny brzuch, ostatnimi czasy się rozleniwiłam, ale zamierzam wrócić do ćwiczeń :)

Zetka lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam okropną oponkę na brzuchu, ale nienawidzę ćwiczeń, więc nie wiem, jak sobie z nią poradzę, czyli jak się jej pozbędę.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ