Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAneczka powodzenia i trzymam kciuki
Morwa kochana przekichane z tą insul. ,ale jeden plus jest taki, że wiesz już co się dzieje i na czym stoisz. Nie wiem jak to się leczy, ale mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy :***
Mnie tak boli brzuch, jestem nie do wytrzymania... -
aneczka ja tez mysle, ze ta kreseczka bez powodu sie nie pokazala... ale nie chce Cie nakrecac. Czekamy na bete.
Morwa mam nadzieje, ze bedzie mozna łatwo Cię podleczyć. Mialas przeczucie,najwazniejsze ze diagnoza jest. -
aneczka85m,
Może ta kreseczka coś znaczy. W zasadzie na wielu forach czytałam, że jak się pojawia nawet cień kreski to potem dziewczyny piszą, że się udało. A skoro kawa, którą uwielbiasz Ci nie smakuje to moim zdaniem coś jest na rzeczy. Moja przyjaciółka tak miała z piwem. Uwielbiała, a któregoś dnia wypiła dwa łyki i stwierdziła, że coś jest nie tak. Okazuje się, że jej synek nie lubił piwa
Ania24,
Gratulacje -
Strasznie zazdroszczę ciążóweczkom Ja mam dzisiaj jeden z tych gorszych dni, kiedy myślę, że wszystko na nic
A przy okazji byłam dzisiaj wybrać okulary. Takie już na stałe. Nienawidzę siebie w okularach, wyglądam w każdych jak kretyn. Ale już jestem taka ślepa, że mam dość i muszę na stałe nosić okulary. Tym razem wybieranie trwało długo, ale po ciężkich bojach zakupiłam pełne oprawki czarne i takie dość duże (podobne do kujonek, ale bardziej kwadratowe) fajnie dopasowane do rys mojej twarzy. Wyglądają naprawdę stylowo i nawet przez chwilę się sobie spodobałam. Ale i tak jestem smutna, że jestem ślepa -
Aniu, gratulacje, pięknie
Niepokorna ja mam podobnie też ślepa i noszę na stałe. Tez mam takie dość duże oprawki
No właśnie jak mi nie przejdzie albo będzie gorzej to będę musiała się wybrać. Tak mi głowa z tylu pulsuje na dole po jednej stronie.
-
Ania24 wrote:A Kochane jak to odczytać który to tydzień ?
kobiety nie będące w ciąży: < 5,0 mIU/ml
3 - 4 tydzień: 9 - 130 mIU/ml
4 - 5 tydzień: 75 - 2 600 mIU/ml
5 - 6 tydzień: 850 - 20 800 mIU/ml
6 - 7 tydzień: 4 000 - 100 200 mIU/ml
7 - 12 tydzień: 11 500 - 289 000 mIU/ml -
nick nieaktualnyHej Dziewczynki,
dzisiaj cały dzień w biegu, więc dopiero teraz się z Wami witam
jakoś nie mam dzisiaj humoru, głowa mi pęka, jest mi niedobrze, strasznie źle się czuję, podobno panuje grypa żołądkowa...
Anuś gratuluję pięknej bety, super!
Aneczka Kochana mam nadzieję, ze u Ciebie też jutro będzie pozytywnie trzymam kciuki:*
idę sobie coś do jedzonka zrobić, bo jeszcze nie zdązylam od rana -
martika wrote:Mi się pokazywały, ale to takie ślady po kresce, bez zabarwienia.
Aneczka wklej nam ten test
Kochane nie bede wklejać bo za nic w świecie nie bedzie widać tej bladziochy na zdjęciu, jutro może jeszcze rano zatestuje o ile dziś kupie test albo dam znać po wynikach. Może coś jest na rzeczy ale to się zobaczy jutro.