Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia wrote:No to i tak pora na wstawanie a czemu tylko 4? to może wieczorem szybciej zaśniesz
E tam, a gdzie mam sie spieszyc? Lepiej polezec troche. I tak jak zejde na dol to tylko zeby sie przeniesc na sofe, bo umieram
Strasznie mnie brzuch bolal i nie moglam zasnac moze sie w dzien zdrzemne.....25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:E tam, a gdzie mam sie spieszyc? Lepiej polezec troche. I tak jak zejde na dol to tylko zeby sie przeniesc na sofe, bo umieram
Strasznie mnie brzuch bolal i nie moglam zasnac moze sie w dzien zdrzemne.....
No zapomniałam, że Bidulko dostałaś @. Ja chyba zaczne wstawać troszkę wcześniej teraz, bo jak pójde do pracy to będzie koszmar ze wstawaniem rannym. Nie wiem jak ja się przestawię -
Nusia wrote:No zapomniałam, że Bidulko dostałaś @. Ja chyba zaczne wstawać troszkę wcześniej teraz, bo jak pójde do pracy to będzie koszmar ze wstawaniem rannym. Nie wiem jak ja się przestawię
-
No wlasnie ja tez nie wiem jak dam rade. Na szczescie na poczatku mam najwczesniejsza zmiane na 9.
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyNo bo tak to jest, że idziemy poźno spać i potem rano nie możemy wstać. Ja jak chodzilam jeszcze do pracy na 7 to chodzilam spać po 22 i wstawałam przed 6 rano i jakoś żyłam nie miałam problemu ze wstaniem.
She no to nie masz tak źle na 9 to jeszce spokojnie można się wyspaćShe Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia ja robie tak: kroje mięso dziś łopatka wieprzowa w kosteczke, smaze aż się przyrumieni, sól, pieprz, zalewam wodą i dodaje liście laurowe, ziele ang i kostkę winiary, przykrywam i duszę, na patelni lekko podsmazam 3 duże cebule i 3 ząbki czosnku i dodaje do tego duszacego się mięsa. No i wszystko razem sobie dochodzi. Kroje 2 duże papryki i dodaje do całości i tak duszę wszystko, aż mąż przyjedzie . No i zageszczam wodą i mąką lub śmietaną, kto jak woli. Na koniec jeszcze przyprawy, ja daje suszone chilli też, dla ostrości
Podaje z ziemniakami dla męża, a ja jem z kaszą no i koniecznie ogóreczek !Nusia lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Nusia ja robie tak: kroje mięso dziś łopatka wieprzowa w kosteczke, smaze aż się przyrumieni, sól, pieprz, zalewam wodą i dodaje liście laurowe, ziele ang i kostkę winiary, przykrywam i duszę, na patelni lekko podsmazam 3 duże cebule i 3 ząbki czosnku i dodaje do tego duszacego się mięsa. No i wszystko razem sobie dochodzi. Kroje 2 duże papryki i dodaje do całości i tak duszę wszystko, aż mąż przyjedzie . No i zageszczam wodą i mąką lub śmietaną, kto jak woli. Na koniec jeszcze przyprawy, ja daje suszone chilli też, dla ostrości
Podaje z ziemniakami dla męża, a ja jem z kaszą no i koniecznie ogóreczek ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny