X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    No to i tak pora na wstawanie :) a czemu tylko 4? to może wieczorem szybciej zaśniesz

E tam, a gdzie mam sie spieszyc? Lepiej polezec troche. I tak jak zejde na dol to tylko zeby sie przeniesc na sofe, bo umieram :P
    Strasznie mnie brzuch bolal i nie moglam zasnac :( moze sie w dzien zdrzemne.....

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja codziennie o 08:00 budzę się na mierzenie temperatury, a potem zasypiam. A po 09:00 budzi mnie kot miauczeniem pod drzwiami sypialni.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    E tam, a gdzie mam sie spieszyc? Lepiej polezec troche. I tak jak zejde na dol to tylko zeby sie przeniesc na sofe, bo umieram :P
    Strasznie mnie brzuch bolal i nie moglam zasnac :( moze sie w dzien zdrzemne.....

No zapomniałam, że Bidulko dostałaś @. Ja chyba zaczne wstawać troszkę wcześniej teraz, bo jak pójde do pracy to będzie koszmar ze wstawaniem rannym. Nie wiem jak ja się przestawię :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    No zapomniałam, że Bidulko dostałaś @. Ja chyba zaczne wstawać troszkę wcześniej teraz, bo jak pójde do pracy to będzie koszmar ze wstawaniem rannym. Nie wiem jak ja się przestawię :)
    Ja też chyba muszę zacząć wstawać wcześniej, bo coraz później zasypiam. A tak jak wstanę wcześniej to szybciej się zmęczę :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ja tez nie wiem jak dam rade. Na szczescie na poczatku mam najwczesniejsza zmiane na 9.

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo tak to jest, że idziemy poźno spać i potem rano nie możemy wstać. Ja jak chodzilam jeszcze do pracy na 7 to chodzilam spać po 22 i wstawałam przed 6 rano i jakoś żyłam :) nie miałam problemu ze wstaniem.

She no to nie masz tak źle :) na 9 to jeszce spokojnie można się wyspać :)

She Wolf lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja bym chciała pracować najwcześniej na 09:00 :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie nie, bo wtedy byłabym późno w domu, tym bardziej w lecie byłoby mi szkoda dnia, a jak kończyłam prace o 15 to jeszcze tyyle dnia było :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a ja właśnie nie, bo wtedy byłabym późno w domu, tym bardziej w lecie byłoby mi szkoda dnia, a jak kończyłam prace o 15 to jeszcze tyyle dnia było :)
    No to też prawda :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm pachnie gulaszem cudnie, jeszcze tylko dodać paprykę, zagęscic i gotowe :) trochę za szybko się za to zabrałam, bo mąż będzie później :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Mmm pachnie gulaszem cudnie, jeszcze tylko dodać paprykę, zagęscic i gotowe :) trochę za szybko się za to zabrałam, bo mąż będzie później :/

ale mi smaka zrobiłaś :) poproszę przepis!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia ja robie tak: kroje mięso dziś łopatka wieprzowa w kosteczke, smaze aż się przyrumieni, sól, pieprz, zalewam wodą i dodaje liście laurowe, ziele ang i kostkę winiary, przykrywam i duszę, na patelni lekko podsmazam 3 duże cebule i 3 ząbki czosnku i dodaje do tego duszacego się mięsa. No i wszystko razem sobie dochodzi. Kroje 2 duże papryki i dodaje do całości i tak duszę wszystko, aż mąż przyjedzie . No i zageszczam wodą i mąką lub śmietaną, kto jak woli. Na koniec jeszcze przyprawy, ja daje suszone chilli też, dla ostrości :)
    Podaje z ziemniakami dla męża, a ja jem z kaszą no i koniecznie ogóreczek ! :D

Nusia lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Nusia ja robie tak: kroje mięso dziś łopatka wieprzowa w kosteczke, smaze aż się przyrumieni, sól, pieprz, zalewam wodą i dodaje liście laurowe, ziele ang i kostkę winiary, przykrywam i duszę, na patelni lekko podsmazam 3 duże cebule i 3 ząbki czosnku i dodaje do tego duszacego się mięsa. No i wszystko razem sobie dochodzi. Kroje 2 duże papryki i dodaje do całości i tak duszę wszystko, aż mąż przyjedzie . No i zageszczam wodą i mąką lub śmietaną, kto jak woli. Na koniec jeszcze przyprawy, ja daje suszone chilli też, dla ostrości :)
    Podaje z ziemniakami dla męża, a ja jem z kaszą no i koniecznie ogóreczek ! :D
    Ja robię podobnie ten pieczarkowy :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmniammm musi byc pyszne :)

• martika Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zgłodniałam :D

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umalowałam się delikatnie po domu, żeby mężowi było milej :)

Nusia, Zetka lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna chyba też się pomaluje i ładnie ubiore, bo narazie mam brudny dres na sobie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie też Niepokorna :) mój będzie dopiero koło 17, ale lubie być pomalowana naweet jak jestem sama w domu, umyłam, ułożyłam włosy, pewnie wybiorę się jednak na ten spacerek bo słoneczko cudnie świeci :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Niepokorna chyba też się pomaluje i ładnie ubiore, bo narazie mam brudny dres na sobie :p
    Ja też mam dres, ale buzię ładniutką :P

Nusia lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, ja się zaraz po ślubie codziennie malowałam nawet w domu. Ale ostatnio mi się nie chciało. No ale czasem trzeba. Może to pomoże i mąż wreszcie się ze mną prześpi. Bo od wczoraj się nie udało... :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ