X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    No to i tak pora na wstawanie :) a czemu tylko 4? to może wieczorem szybciej zaśniesz

E tam, a gdzie mam sie spieszyc? Lepiej polezec troche. I tak jak zejde na dol to tylko zeby sie przeniesc na sofe, bo umieram :P
    Strasznie mnie brzuch bolal i nie moglam zasnac :( moze sie w dzien zdrzemne.....

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja codziennie o 08:00 budzę się na mierzenie temperatury, a potem zasypiam. A po 09:00 budzi mnie kot miauczeniem pod drzwiami sypialni.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    E tam, a gdzie mam sie spieszyc? Lepiej polezec troche. I tak jak zejde na dol to tylko zeby sie przeniesc na sofe, bo umieram :P
    Strasznie mnie brzuch bolal i nie moglam zasnac :( moze sie w dzien zdrzemne.....

No zapomniałam, że Bidulko dostałaś @. Ja chyba zaczne wstawać troszkę wcześniej teraz, bo jak pójde do pracy to będzie koszmar ze wstawaniem rannym. Nie wiem jak ja się przestawię :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    No zapomniałam, że Bidulko dostałaś @. Ja chyba zaczne wstawać troszkę wcześniej teraz, bo jak pójde do pracy to będzie koszmar ze wstawaniem rannym. Nie wiem jak ja się przestawię :)
    Ja też chyba muszę zacząć wstawać wcześniej, bo coraz później zasypiam. A tak jak wstanę wcześniej to szybciej się zmęczę :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ja tez nie wiem jak dam rade. Na szczescie na poczatku mam najwczesniejsza zmiane na 9.

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo tak to jest, że idziemy poźno spać i potem rano nie możemy wstać. Ja jak chodzilam jeszcze do pracy na 7 to chodzilam spać po 22 i wstawałam przed 6 rano i jakoś żyłam :) nie miałam problemu ze wstaniem.

She no to nie masz tak źle :) na 9 to jeszce spokojnie można się wyspać :)

She Wolf lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja bym chciała pracować najwcześniej na 09:00 :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie nie, bo wtedy byłabym późno w domu, tym bardziej w lecie byłoby mi szkoda dnia, a jak kończyłam prace o 15 to jeszcze tyyle dnia było :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a ja właśnie nie, bo wtedy byłabym późno w domu, tym bardziej w lecie byłoby mi szkoda dnia, a jak kończyłam prace o 15 to jeszcze tyyle dnia było :)
    No to też prawda :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm pachnie gulaszem cudnie, jeszcze tylko dodać paprykę, zagęscic i gotowe :) trochę za szybko się za to zabrałam, bo mąż będzie później :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Mmm pachnie gulaszem cudnie, jeszcze tylko dodać paprykę, zagęscic i gotowe :) trochę za szybko się za to zabrałam, bo mąż będzie później :/

ale mi smaka zrobiłaś :) poproszę przepis!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia ja robie tak: kroje mięso dziś łopatka wieprzowa w kosteczke, smaze aż się przyrumieni, sól, pieprz, zalewam wodą i dodaje liście laurowe, ziele ang i kostkę winiary, przykrywam i duszę, na patelni lekko podsmazam 3 duże cebule i 3 ząbki czosnku i dodaje do tego duszacego się mięsa. No i wszystko razem sobie dochodzi. Kroje 2 duże papryki i dodaje do całości i tak duszę wszystko, aż mąż przyjedzie . No i zageszczam wodą i mąką lub śmietaną, kto jak woli. Na koniec jeszcze przyprawy, ja daje suszone chilli też, dla ostrości :)
    Podaje z ziemniakami dla męża, a ja jem z kaszą no i koniecznie ogóreczek ! :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Nusia ja robie tak: kroje mięso dziś łopatka wieprzowa w kosteczke, smaze aż się przyrumieni, sól, pieprz, zalewam wodą i dodaje liście laurowe, ziele ang i kostkę winiary, przykrywam i duszę, na patelni lekko podsmazam 3 duże cebule i 3 ząbki czosnku i dodaje do tego duszacego się mięsa. No i wszystko razem sobie dochodzi. Kroje 2 duże papryki i dodaje do całości i tak duszę wszystko, aż mąż przyjedzie . No i zageszczam wodą i mąką lub śmietaną, kto jak woli. Na koniec jeszcze przyprawy, ja daje suszone chilli też, dla ostrości :)
    Podaje z ziemniakami dla męża, a ja jem z kaszą no i koniecznie ogóreczek ! :D
    Ja robię podobnie ten pieczarkowy :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmniammm musi byc pyszne :)

• martika Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zgłodniałam :D

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umalowałam się delikatnie po domu, żeby mężowi było milej :)

nick nieaktualny, Zetka lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna chyba też się pomaluje i ładnie ubiore, bo narazie mam brudny dres na sobie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie też Niepokorna :) mój będzie dopiero koło 17, ale lubie być pomalowana naweet jak jestem sama w domu, umyłam, ułożyłam włosy, pewnie wybiorę się jednak na ten spacerek bo słoneczko cudnie świeci :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Niepokorna chyba też się pomaluje i ładnie ubiore, bo narazie mam brudny dres na sobie :p
    Ja też mam dres, ale buzię ładniutką :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, ja się zaraz po ślubie codziennie malowałam nawet w domu. Ale ostatnio mi się nie chciało. No ale czasem trzeba. Może to pomoże i mąż wreszcie się ze mną prześpi. Bo od wczoraj się nie udało... :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ