Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Mi też nie mówili o tym bo nie miałam robionego monitoringu na którym ktoś mógłby stwierdzić że np mam zespół LUF czyli zespół w którym nie pęka pecherzyk z którego nastepnie robi się torbiel , która z czasem może sama zniknąć albo trzeba coś z nią robić .
-
nick nieaktualnyNiepokorna bo nie wiadomo, czy u Ciebie pęka pęcherzyk, właśnie dlatego trzeba robić monitoring swoją drogą dziwne, że lekarz Cię o takich sprawach nie informuje. Staracie się dość długo, płacisz tyle kasy a w sumie to nic nie wiadomo co tam się u ciebie dzieje.
-
Cigaretta wrote:Niepokorna bo nie wiadomo, czy u Ciebie pęka pęcherzyk, właśnie dlatego trzeba robić monitoring swoją drogą dziwne, że lekarz Cię o takich sprawach nie informuje. Staracie się dość długo, płacisz tyle kasy a w sumie to nic nie wiadomo co tam się u ciebie dzieje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ooo to ładny asortyment leków masz myślę ,że już niedługo będą tego rezultaty
To już drugi cykl i nadal nic się nie dzieje. A lekarz mi mówił, że 50% kobiet mających takie wyniki jak ja i biorących te leki zachodzi w ciąże do trzeciego cyklu. Ja zapewne będę w tej grupie, której się nie udaje -
nick nieaktualny
-
Morwa dobrze ze masz takie pozytywne podejscie.
Niepokorna a nie mozesz na sam monitoring umowic sie na NFZ? Przynajmniej zobaczysz czy pecherzyki pekaja po Clo. Leki juz masz od Twojego gina, to sam monit by wystarczyl. Po co przeplacac?
Cigaretta, Kotowa czekam na Wasze tedtowanie niedlugoKotowa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Morwa dobrze ze masz takie pozytywne podejscie.
Niepokorna a nie mozesz na sam monitoring umowic sie na NFZ? Przynajmniej zobaczysz czy pecherzyki pekaja po Clo. Leki juz masz od Twojego gina, to sam monit by wystarczyl. Po co przeplacac?
Cigaretta, Kotowa czekam na Wasze tedtowanie niedlugo -
Po prostu zadzwon i spytaj czy cos takiego jest w ich ofercie.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dzień dobry dziewczynki
Czytam Was na bieżąco, właśnie doczytałam z wczoraj. Ale jak jestem w pracy, to na telefonie średnio a i nie zawsze czas jest. A jak wracam to nie wiem za co się zabierać w domu A kładę się razem z kurami o 21 ) Wstajemy po 6 więc niedospana jestem bo i w nocy kiepsko sypiam.
Dlatego nie jestem zbyt często, ale wszystko czytam i myślę o Was I nie opuszczę ))
Dziś jeszcze jestem w domku z synkiem (jeszcze śpi A jutro już do pracy.
Aha, powiedziałam wczoraj w pracy Udawał że się cieszy i powiedział, że jak będzie trzeba to biurko mi powiększą Trochę mi ulżyło bo się o to stresowałam.
No ale już odpisuję
Nusia, gdzie Ty?
Madlene, jak urlop?
Niepokorna, postaraj się dać z siebie więcej Nie obraź się, bo piszę to w dobrej wierze, ale ćwiczyć nie chcesz bo nie lubisz, dieta też średnio, bo stopniowo, ale kochana nic samo się nie zrobi. 20 kg to nie 3 i naprawdę to wymaga samozaparcia. Nikt nie mówi o morderczych treningach, ale nawet przed tv jakieś brzuszki czy inne ćwiczenia. Pełno tego w necie. Jak zobaczysz małe efekty, to nawet to polubisz. A dieta to nie lekarstwo, nie trzeba stopniowo dobierać produktów. Jak nie rzucisz się na głęboką wodę i od razu nie postanowisz, to takie " po trochu" to będzie trwało dość długo. Powodzenia.
Cigeratta, Kotowa, trzymam kciuki za 25!
Cigeretta, ja miałam testy owu z allegro, nigdy nie miałam mocnej grubej krechy, nidy nie była mocniejsza od kontrolnej, a owulka była. A robiłam kilka razy dziennie.
Morwa, przykro mi kochana z powodu @ Ale mam nadzieję, że skoro ten cykl był normalny, tylko to cholerne choróbsko Cię dopadło, to teraz już ten który zaczynasz będzie tym szcześliwym
Niepokorna, może poszukaj innego lekarza. Coś to wszystko ładu i składu nie ma
triss, Kotowa, Cigaretta, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Witam sie i ja
Co do monitoringu - na pewno taniej wyjdzie wykupienie abonamentu medycznego prywatnie. Ja mam z pracy w luxmedzie i mogłabym chodzić ale i tak płace za wizyty u mojego gina bo innego sobie nie wyobrażam. Pewnie i na NFZ mozna ale tu doświadczeń nie mam żadnych.
Morwa uwielbiam Twój niesłabnący optymizm i pozytywne nastawienie do świata i jestem pewna ze takie podejście u Ciebie szybko zaowocuje
She za czym tak biegasz ?
Zetka a gdzie obiecana fotka? dobrze ze już masz za sobą rozmowę w pracy. Chyba mocno Cię ona stresowała ... Na razie nie zamierzasz iść na l4?
Ciągaretta Kotowa mocno trzymam kciuki
A ja dziś w domu z zapaleniem oskrzeli.Kotowa, Zetka lubią tę wiadomość