Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny
    wpadlam z porcja wiruskow dla kazdej z Was ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Czekam na Was na fioletowej stronie :*

triss, Morwa, skabarka, Kotowa, Madlene84, aneczka85m lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Cassie, jak się czujesz?

Cassie lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Cassie, ja łapię :) właśnie, jak się czujesz???

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ze pytacie jak sie czuje :)
    Ogolnie jak na kacu gigancie ;) pije hektolitry wszystkiego co mi wpadnie w rece.
    Apetyt spadl do zera. A tak ok :)
    Zatoki jedynie znowu mnie mecza.
    Dzwonilam do ginekologa zeby umowic sie na jakis sensowny termin i mam dopiero na 5.01. przed swietami nie bedzie jeszcze za duzo widac. Pomiedzy swietami a nowym rokiem byloby super ale wszyscy maja przerwe swiateczno-noworoczna. Wiec dopiero w nowym roku - wchodze jako pierwsza :)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :) zazdroszczę <3

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też <3

chodze dziś jak zombie. Kreci mi się w głowie, usypiam w pracy przy biurku...czuje się jakbym miałam kaca giganta. Marzy mi się już powrót do domu, kanapa, kocyk i goraca herbatka...ech... jeszcze godzina do wyjscia

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss może to u CIebie pierwszy bardzo wczesny objaw ciąży? :) oby oby

Cassie a robiłaś bete?? nie przemęczaj się i dużo odpoczywaj :)

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia nieeeee... wczoraj mielismy impreze firmowa i spałam 4 godziny tylko. Na objawy to troche za wczesnie, za kilka dni dopiero sie zaczną :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe a już myślałam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nigdy nie byłam w ciąży, więc nie wiem jakie są rzeczywiste objawy ciąży :) ale tak jak to dziewczyny piszą, każda ma inne objawy :) i przy każdej kolejnej ciąży może być inaczej - Zetka to do Ciebie! :)

moja siostra jak zaszła w ciążę w sierpniu to miala typowe objawy: brzuch ją na @ praktycznie nie bolał, odrzuciło ją od kawy, chipsów (które uwielbia) itd...niestety poroniła...miesiąc później już była w kolejnej ciąży i się nawet tego nie spodziewała, bo miała tym razem typowe okresowe objawy, przed @ zawsze miała zły humor, bolała ją głowa, tym razem też tak było i bvyła na 100% pewna że to nie ciąża a to mała fasolinka była jednak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:31

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam się. Ja w pierwszej ciązy oprócz przeczucia ze się udało nie zauwazyłam nic odmiennego. W drugiej byłam mega zmęczona i po przyjsciu z pracy szłam spać. I do tego piersi mi urosły bardzo szybko. W sumie to testu nie musiałam robić bo juz wiedziałam ze się udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss ja mam co miesiąc praktycznie przeczucie, że może to w końcu tym razem i dalej nic hehe

dzisiaj rano pierwszy raz na serio poczułaam, że może jednak, bo zrobiłam sobie kawe i nie mogłam jej wypić, czułam jakby mleko było zepsute, a dopiero co otworzyłam świeże, w ogóle mi nie smakowałaq, a normalnie to ja bez porannej kawy nie przeżyję :)

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testuj plisssssss..... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam nawet testu w domu, poczekam do jutra, zobaczmy jak się sytuacja rozwinie, nie chcę się rozczarować jak co miesiąc...

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym już siedem testów zrobiła na Twoim miejscu ;)

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam kochane do domu, miłego wieczorku

Nusia <3 trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Kochana, miłego wieczorku:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim pierwszym objawem ciazy bylo usypianie na stojaco i ten slynny spalony obiad...

Nusia nie bylam na becie - poki co 3 testy pozytywne, kazdy kolejny ciemniejszy wiec mysle ze fasolka rosnie :) Dzisiaj robilam test czulosci 25 i dwie piekne krechy :)
    Zobacze co mi lekarz powie, jesli zleci bete to na miejscu mi ja zrobi nie bede musiala placic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie no pamiętam ten obiad :)

super, rośnijcie zdrowo :) masz cudny prezent na święta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:14

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia piekne objawy ciazowe <3 Nie trzymaj nas w niepewnosci - kup dzisiaj test i zrob jutro plisssss :D

Cassie lapie wiruski i czekam na Twoje sprawozdanie z wizyty u gina :)

25staraczka25 lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ