X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny
    wpadlam z porcja wiruskow dla kazdej z Was ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Czekam na Was na fioletowej stronie :*

triss, Morwa, skabarka, Kotowa, Madlene84, aneczka85m lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Cassie, jak się czujesz?

Cassie lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Cassie, ja łapię :) właśnie, jak się czujesz???

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ze pytacie jak sie czuje :)
    Ogolnie jak na kacu gigancie ;) pije hektolitry wszystkiego co mi wpadnie w rece.
    Apetyt spadl do zera. A tak ok :)
    Zatoki jedynie znowu mnie mecza.
    Dzwonilam do ginekologa zeby umowic sie na jakis sensowny termin i mam dopiero na 5.01. przed swietami nie bedzie jeszcze za duzo widac. Pomiedzy swietami a nowym rokiem byloby super ale wszyscy maja przerwe swiateczno-noworoczna. Wiec dopiero w nowym roku - wchodze jako pierwsza :)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :) zazdroszczę <3

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też <3

chodze dziś jak zombie. Kreci mi się w głowie, usypiam w pracy przy biurku...czuje się jakbym miałam kaca giganta. Marzy mi się już powrót do domu, kanapa, kocyk i goraca herbatka...ech... jeszcze godzina do wyjscia

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss może to u CIebie pierwszy bardzo wczesny objaw ciąży? :) oby oby

Cassie a robiłaś bete?? nie przemęczaj się i dużo odpoczywaj :)

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia nieeeee... wczoraj mielismy impreze firmowa i spałam 4 godziny tylko. Na objawy to troche za wczesnie, za kilka dni dopiero sie zaczną :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe a już myślałam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nigdy nie byłam w ciąży, więc nie wiem jakie są rzeczywiste objawy ciąży :) ale tak jak to dziewczyny piszą, każda ma inne objawy :) i przy każdej kolejnej ciąży może być inaczej - Zetka to do Ciebie! :)

moja siostra jak zaszła w ciążę w sierpniu to miala typowe objawy: brzuch ją na @ praktycznie nie bolał, odrzuciło ją od kawy, chipsów (które uwielbia) itd...niestety poroniła...miesiąc później już była w kolejnej ciąży i się nawet tego nie spodziewała, bo miała tym razem typowe okresowe objawy, przed @ zawsze miała zły humor, bolała ją głowa, tym razem też tak było i bvyła na 100% pewna że to nie ciąża a to mała fasolinka była jednak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:31

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam się. Ja w pierwszej ciązy oprócz przeczucia ze się udało nie zauwazyłam nic odmiennego. W drugiej byłam mega zmęczona i po przyjsciu z pracy szłam spać. I do tego piersi mi urosły bardzo szybko. W sumie to testu nie musiałam robić bo juz wiedziałam ze się udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss ja mam co miesiąc praktycznie przeczucie, że może to w końcu tym razem i dalej nic hehe

dzisiaj rano pierwszy raz na serio poczułaam, że może jednak, bo zrobiłam sobie kawe i nie mogłam jej wypić, czułam jakby mleko było zepsute, a dopiero co otworzyłam świeże, w ogóle mi nie smakowałaq, a normalnie to ja bez porannej kawy nie przeżyję :)

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testuj plisssssss..... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam nawet testu w domu, poczekam do jutra, zobaczmy jak się sytuacja rozwinie, nie chcę się rozczarować jak co miesiąc...

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym już siedem testów zrobiła na Twoim miejscu ;)

• triss Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam kochane do domu, miłego wieczorku

Nusia <3 trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Kochana, miłego wieczorku:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim pierwszym objawem ciazy bylo usypianie na stojaco i ten slynny spalony obiad...

Nusia nie bylam na becie - poki co 3 testy pozytywne, kazdy kolejny ciemniejszy wiec mysle ze fasolka rosnie :) Dzisiaj robilam test czulosci 25 i dwie piekne krechy :)
    Zobacze co mi lekarz powie, jesli zleci bete to na miejscu mi ja zrobi nie bede musiala placic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie no pamiętam ten obiad :)

super, rośnijcie zdrowo :) masz cudny prezent na święta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:14

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia piekne objawy ciazowe <3 Nie trzymaj nas w niepewnosci - kup dzisiaj test i zrob jutro plisssss :D

Cassie lapie wiruski i czekam na Twoje sprawozdanie z wizyty u gina :)

25staraczka25 lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ