Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
wpadlam z porcja wiruskow dla kazdej z Was ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Czekam na Was na fioletowej stronie :*triss, Morwa, skabarka, Kotowa, Madlene84, aneczka85m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje ze pytacie jak sie czuje
Ogolnie jak na kacu gigancie pije hektolitry wszystkiego co mi wpadnie w rece.
Apetyt spadl do zera. A tak ok
Zatoki jedynie znowu mnie mecza.
Dzwonilam do ginekologa zeby umowic sie na jakis sensowny termin i mam dopiero na 5.01. przed swietami nie bedzie jeszcze za duzo widac. Pomiedzy swietami a nowym rokiem byloby super ale wszyscy maja przerwe swiateczno-noworoczna. Wiec dopiero w nowym roku - wchodze jako pierwsza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nigdy nie byłam w ciąży, więc nie wiem jakie są rzeczywiste objawy ciąży ale tak jak to dziewczyny piszą, każda ma inne objawy i przy każdej kolejnej ciąży może być inaczej - Zetka to do Ciebie!
moja siostra jak zaszła w ciążę w sierpniu to miala typowe objawy: brzuch ją na @ praktycznie nie bolał, odrzuciło ją od kawy, chipsów (które uwielbia) itd...niestety poroniła...miesiąc później już była w kolejnej ciąży i się nawet tego nie spodziewała, bo miała tym razem typowe okresowe objawy, przed @ zawsze miała zły humor, bolała ją głowa, tym razem też tak było i bvyła na 100% pewna że to nie ciąża a to mała fasolinka była jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:31
-
zgadzam się. Ja w pierwszej ciązy oprócz przeczucia ze się udało nie zauwazyłam nic odmiennego. W drugiej byłam mega zmęczona i po przyjsciu z pracy szłam spać. I do tego piersi mi urosły bardzo szybko. W sumie to testu nie musiałam robić bo juz wiedziałam ze się udało.
-
nick nieaktualnyTriss ja mam co miesiąc praktycznie przeczucie, że może to w końcu tym razem i dalej nic hehe
dzisiaj rano pierwszy raz na serio poczułaam, że może jednak, bo zrobiłam sobie kawe i nie mogłam jej wypić, czułam jakby mleko było zepsute, a dopiero co otworzyłam świeże, w ogóle mi nie smakowałaq, a normalnie to ja bez porannej kawy nie przeżyję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoim pierwszym objawem ciazy bylo usypianie na stojaco i ten slynny spalony obiad...
Nusia nie bylam na becie - poki co 3 testy pozytywne, kazdy kolejny ciemniejszy wiec mysle ze fasolka rosnie Dzisiaj robilam test czulosci 25 i dwie piekne krechy
Zobacze co mi lekarz powie, jesli zleci bete to na miejscu mi ja zrobi nie bede musiala placic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:11
-
nick nieaktualny
-
Nusia piekne objawy ciazowe Nie trzymaj nas w niepewnosci - kup dzisiaj test i zrob jutro plisssss
Cassie lapie wiruski i czekam na Twoje sprawozdanie z wizyty u gina25staraczka25 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty