Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
Morwa kochana, przytulam Cie mocno :* podziwiam Cię bardzo, za Twoją siłę i spokój. I za ten cudowny optymizm tak musiało być widocznie. Ale wiem, wierze mocno że następnym razem wszystko skończy się szczesliwie
Kotowa Cigaretta trzymam kciuki za to wczesniejsze testowanie
Cigaretta zazdroszcze urlopu i oby już z Wami był pasażer na gapę
She my to zawsze jakieś drobiazgi sobie dajemy, poduszeczki, maskotki... mam nadzieję ze to kolejne badanie wyjdzie lepiej. a Ty kiedy zamierzasz te badania porobić? kiedy się do tej kliniki wybierasz?
-
nick nieaktualnyDziewczynki wróciłam do żywych! musieliśmy kupic nowy laptop...
zaraz będę próbowała doczytać co u kogo słychać po tej mojej tygodniowej nieobecności...
Morwunia strasznie mi przykro Kochana!!! to jest takie niesprawiedliwe!
Kochana moja siostra zaszła zaraz w następnym miesiącu po poronieniu, miała dokładnie taką samą sytuację jak Ty, na tym samym etapie...ale lekarz powiedział Jej że widocznie zarodek był słaby, mógł być z wadami itd. więc to była naturalna selekcja...
ale Ona na szczęście normalnie po kilku dniach dostała okres i od razu w nowym cyklu się znowu udało, ciąża była zdecydowanie silniejsza...także Kochana ja wierzę, że już niebawem znowu zamieszka u Ciebie fasolka, tym razem już na 9 miesięcy. Z całego serca Ci tegi życzę:* -
nick nieaktualnyDzień dobry kochane.
Nusia dobrze Cię widzieć :*
Triss mam nadzieję, że będzie pasażer na gape, super by było a jak nie to trudno, będę umierać z bólu brzucha zamiast wypoczywać
Ja dopiero wstałam niedawno, mąż w pracy i tak jakoś mi się zaspało.. mam dużo roboty, w pt mam bardzo trudny egzamin, jeszcze to piątek 13tego...Nusia lubi tę wiadomość
-
triss wrote:Nusia :* dobrze Cie widzieć, trzymam mocno kciuki za tego pasażera mi sie w piatek 13-go udało zdac za pierwszym razem egzamin na prawo jazdy i od ej pory to mój szczesliwy dzień. Czego i Tobie życzę
coś mi się wiadomosc zedytowała sama...
druga czesc oczywiśie do Cigaretty
-
Morwa strasznie mi przykro nawet nie bede Cie probowala pocieszac, bo wiem z doswiadczenia ze to nie bardzo pomaga. Tule mocno :*
Triss, na badania mam isc dopiero jak zrobimy powtorne badanie nasienia. Jak dobrze pojdzie, to w przyszlym cyklu ruszymy z badaniami. Do tego lekarka do mnie jeszcze wczoraj dzwonila, ze musze miec najpierw ten zabieg na szyjke zeby sie zakwalifikowac. Dopiero wtedy mam przyjsc na kolejna wizyte z wszystkimi wynikami i bedzie nas kierowac do kliniki. No i tak jak myslalam z takim nasieniem tylko in vitro oby byla chociaz lekka poprawa, bo to zawsze wieksza szansa.
Nusia witaj Kochana :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She tak, lepsze nasienie to i wieksza szansa przy invitro. Chociaz przy złych wynikach nasienia zalecają ICSI / IMSI więc teoretycznie wystarczy kilka dobrych plemniczków do powodzenia. Mam nadzieję ze po tych suplementach wyjdą te wyniki lepsze. Ja tez jestem ciekawa czy u nas coś się zmieni... miesiąc to niby niedługo ale może coś się ruszy
-
U nas to bedzie ponad 4 miesiace, wiec moze cos sie poprawilo.
A kiedy powtarzacie badanie?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Pewnie, że można mnie już tam przenieść
Życzę wam tego z całego serduszka
Mój cykl, w którym się udało był zupełnie jak wiecie odpuszczony
Wydaje mi się, że to było moim lekarstwem na groszka
WYSYŁAM WIRUSKI ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
i proszę się jak najszybciej zarazićNusia lubi tę wiadomość
-
Morwa ciesze sie ze sie trzymasz Kochana. Dbaj o siebie i daj sobie troszke czasu, bo smutek i zwatpienie moze wracac, ale znajac Ciebie dasz rade
Triss trzymam kciuki za wyniki :*
Zajsjonek zaraz Cie przeniose :* piekny przyrost
A ja wrocilam z walentynkowych zakupow. Kupilam taki wiklinowy kosz do ktorego wloze maskotke, kubek, poduszke, czekoladki, szampana i pare innych pierdolek. Wszystko jest slodkie w temacie walentynek. Slicznie to wyglada. Nawet ja - srednio romantyczna - jestem zachwycona jak to wszysko super wygladatriss lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Jestem mistrzem w swoim domu ! Posprzatalam kuchnie i aż lśni teraz jeszcze reszta domu i będę mogła leżeć i pachnieć detergentami do sprzątania :p sexy widok mąż napewno będzie mną zainteresowany hehe
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa,
Ja podcinam końce, bo od jutra zamierzam zacząć olejowanie włosów. Zamierzam nakładać oliwę z oliwek na całą noc (dwa razy w tygodniu). Zobaczę jakie to da efekty. Wczoraj do 04:00 czytałam o tym w Internecie i dziewczyny, które tak robią mają przepiękne, lśniące i długie włosy. I zdrowe przede wszystkim