X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juwelka wrote:
    Agata ja tego nie odczuwam w żaden sposób, tylko na usg widać. Dowiedziałam się w poniedziałek dopiero, ale wierzę że się podniesie jeszcze i będzie wszystko dobrze;)

Ja na razie tez nie bardzo to odczuwam. Czasem brzuch zrobi sie twardy albo troche boli, ale to chyba raczej ze zdenerwowania. Licze na to, ze nam obu sie polepszy!! :)

A tak w ogole to dzien dobry! :)

• agata83 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika powodzenia z nowym przedsiewzieciem. Na pewno dacie rade!

She dobrze, ze idziesz do lekarza. Napisz co ci powiedzial.

Nataliano a moze @ nie przyjdzie? Jeszcze troche czasu masz do terminu.

She Wolf lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata83...fajnie jakby nie przyszla,zobacze za 10dni;))co bedzie;)) a tak to witam sie z wami koty sie juz gonia placza jak dzieci,moj piesek musial dzis narobic w domu jedno i drugie masakra nie moge go oduczyc,nieusluchaniec jeden;D chyba juz po zacmieniu bo slonce ladnie wyszlo;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki, u mnie dupa blada, test negatywny więc czekam z niecierpliwością na @ :) planowo powinna przyjść w niedziele, ale czuję że zaskoczy mnie dzisiaj.... i nawet dobrze bo już mi to zwisa i powiewa ! ;)
    u mnie piękna pogoda, właśnie wróciłam z roweru, zrobiłam zakupy po drodze , obiad dla męża gotowy, a za chwilę zbieram się do szkoły, dziś mam strasznie nudne zajęcia, ale pociesza mnie fakt, ze jeszcze kilka zjazdów i koniec !
    Buziaki i miłego dnia :*

• triss Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane

She niedobrze z tymi zawrotami,za długo to trwa. Moze to coś z blednikiem ? daj znać koniecznie po wizycie :*

Cigaretta :( nie lubię ..... nadal masz taki ból piersi mocny? ja i tak trzymam kciuki zeby nie przyszła ... :*

Nusia mnie też jajnik napierdzielał wczoraj tak jak nigdy w zyciu... nie sadziłam ze przy antykach może być taki objaw. Przeszło Ci trochę?

przepraszam ze tak wybiórczo ale jestem znowu w biegu... chcę weekend !! :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss ból piersi nadal jest, ale to widocznie przed @..
    kurde nie umiem się przygotować do tej laparoskopii, nie mam nawet kiedy iść się zaszczepić na żółtaczke :/ muszę najpierw iść do mojej lekarki rodzinnej po skierowanie. Ehhh tyle tego załatwiania jest, ale wyjścia nie ma :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa musze zbadać prl i progesteron. Kiedy najlepiej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa teraz zdałam sobie sprawę, że ten mój lekarz nie jest chyba tak do końca rzetelny jak mi się wydawało. Przecież progesteron jest podstawą a on mi nawet nic nie wspomniał. Może dlatego , że co miesiąc mam monitoring? Nie wiem. .

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam od lekarza. Prawdopodobnie to infekcja ucha wewnetrznego, ktore powinna sama ustapic. Dostalam lek, ale dzis nie moge go wziac, bo nie mozna prowadzic samochodu, ani pic alkoholu, a ja dzis musze pojechac po kumpele, a potem mamy babska imprezke. Od jutra zaczne.

Agata idz na l4 i uwazaj na siebie :*

Triss, ile jeszcze bierzesz antyki?

Morwa nie martw sie na wyrost, zobaczysz na monitoringu czy owu jest czy nie ;)

Co do bolu piersi, mnie strasznie bola a progesteron mam zawsze wysoki.
    Ciekawe czy badanie estrogenu by cos powiedzialo, bo slyszalam, ze to on powoduje takie bole

Morwa lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • triss Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She dobrze ze lekarz postawił diagnozę. Z uchem nie ma żartów, ale jak dostałas lek to powinno przejść :) a co to za imprezkę masz dzisiaj?

my też dzisiaj zostawiamy chłopaków u dziadków i jedziemy do siostry się zrestartowac po cięzkim tygodniu

antyki mam do 21dc, ale kilka dni wczesniej mam mieć juz zastrzyki właczone. W czwartek idę do kliniki to już dokładnie bede wiedzieć co i jak

Morwa na pewno masz piękne dorodne jajka z których niebawem się coś wykluje :D

mnie piersi zazwyczaj nie bola, przed @ robią sie trochę bardziej wrażliwe i wieksze. Hormony mam w normie.

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Dziewuszki,
    wróciłam i piję kawkę. BYłam dzisiaj na badaniach z pracy i straszliwie boli mnie teraz ręka po pobraniu krwi...no ale szystkie wyniki mam dobre, morfologia, mocz...

She współczuje tej infekcji ucha, to jest straszne cholerstwo, uważaj na siebie i wylecz to do końca żeby nie było potem problemów. No i udanej imprezki wieczorem :)
    My się jutro wybieramy do znajomych a dzisiaj jak mąż nie pójdzie z kolegami na piwko, to robimy sobie wieczór przy winku :)

Cigaretta póki nie ma @ to jest jeszcze nadzieja :)

Monika powodzenia dla męża z nowym biznesem :) dobry pomysł :)

Triss masakra, pół nocy nie spałam bo mnie tak bolał, co chwila przewalałam się z boku na bok! Dzisiaj już spoko, nadal jajniki troszkę czuje, ale zdecydowanie mniej niż wczoraj, no i nadal mam ten wodnisty śluz...
    A u Ciebie dziwne że przy tabletkach tak CIę boli, nie powinno. Który masz dzisiaj dc?

A ja kiedyś czytałam, że ból piersi to może być przez podwyższoną prolaktynę, ale to tez nie ma reguły...

• triss Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia no własnie sama się zdziwiłam ze przy tabletkach tak jajnik boli... tym bardziej że mnie praktycznie jajniki nie bolą, a teraz na prawde poczułam silne ukłucia. dziś jest już ok, sama nie wiem czy się martwić ;)
    U mnie dziś 6dzień na antykach

Dobrze ze i Tobie przeszło, może faktycznie to owulka była, tym bardziej ze sluz też by na to wskazywał

Miłego wieczorku kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss to jak już teraz Cię jajniki bolą to co dopiero jak zaczniesz brać zastrzyki ;) no ale może to był jakiś jednorazowy bunt hehe

wzajemnie, miłego wieczorku i weekendu:* :)

triss lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss nic specjalnego, wieczor z kumpela z ktora nie widzialam sie z dwa lata :)
    Dopiero 6 dzien? Jakos tak to wolno leci :(
    Milego restartu wieczorem :)

Nusia, tylko badania mialas, czy pracowalas tez? Super, ze wyniki sa dobre :)
    Wiesz co, no jest to bardzo uciazliwe, bo musze sie starac trzymac ciagle pion, bo trace rownowage. Ciezko mi sie sprzata :p
    Tobie tez zycze fajnego weekendu :*

Wiecie, ostatnio msm jakies doly. Czuje sie samotna, brak mi znajomych. Jak pracowalam to ciagle cos sie dzialo, a teraz wszyscy o mnie zapomnieli :( mam 2 przyjaciolki, ale one tez nie maja czasu mnie nianczyc. Staralam sie odnowic kilka znajomosci i wlasnie z tego to dzisiejsze spotkanie. Mam nadzieje, ze cos sie ruszy, bo zamienie sie w mola ksiazkowego :/

triss lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She dzisiaj miałam tylko badania, w sumie to mogłam potem jeszcze wrócić do pracy, ale ta moja pani Dyrektor poszła wcześniej do domu i stwierdziła, żebym w poniedziałek przyszła, że nie ma sensu żebym wracala na chwilke.

Kochana tak to jest jak się siedzi w domu, ja tez miałam takie doły...jak się ma dziecko to przynajmniej gdzieś się z nim wyjdzie czy plac zabaw, czy coś innego a tak to człowiek tak trochę się odizolowuje od wszystkiego. Dlatego ja w sumie się cieszę, że idę do tej pracy, bo znowu będę wśród ludzi, coś się będzie działo. Wiadomo, że fajnie jest w domu, można spac ile się chce, luzik totalny, ale fajnie przy tym by było dostawać pieniążki :)

A jak Twoje szukanie pracy???

a tak w ogóle to szkoda, że jesteś tak daleko, jakbyśmy mieszkały blisko siebie to bo głybysmy się umawiać na kawkę i ploteczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 16:19

She Wolf, agata83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwunia mam do Ciebie pytanie jako że jesteś mianowana naszym lekarzem tu na forum :) Kochana dzisiaj jajniki już mnie nie bolą, ale mam strasznie dużo wodnistego śluzu, w sumie to bardziej czuje jakby się ze mnie coś lało...przepraszam za określenie :) czy myślisz że już może być po owulce??? bo ja zgłupiałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ciężko powiedzieć, wiesz ,że i czasami usg mało co mówi a co dopiero ja :) no ale mam dla Ciebie świetną myśli, jeśli masz ochotę to bzykajcie się nadal co wam szkodzi;) aż zaobserwujesz śluz niepłodny czyli np kremowy. Potem dajcie odpocząć sobie i dajcie szanse zarodkowi odpowiednio się wgryźć :p zresztą seksik to tylko dla przyjemności i taki tylko powinien być;)

hehehe, no to rzeczywiście jest świetna myśl ;) chyba się do niej zastosuję ;)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, to dobrze, ze mialas jeszcze luzny dzien. Naladujesz akumulatory i od poniedzialku zaczniesz z wielka porcja energii.
    Wiem, ze to siedzenie w domu tak na mnie wplywa :( na razie nic nie szukalam, nie wiem jeszcze kiedy bedziemy sie przeprowadzac i czy jest sens wrocic na pare miesiecy.
    Fakt, szkoda, ze mozemy plotkowac tylko wirtualnie :( ale lepsze to niz nic ;)

17 cs <3 2.11.2019

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf wspolczuje ci tego zapalenia,wiem jak to boli bo mnie w tamtym roku przewialo to od ucha poszlo na glowe myslalam ze umre taki bol.no i po tyg pojechalismy na pogotowie dostalam silny zastrzyk przeciwbolowy i mi przeszlo... dlatego zycze zdrowka dla uszka;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie juz spac chce.ogladne pierwsza milosc i ide pod prysznic i do wyrka;))

‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ