Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia wrote:Agatka bardzo dobrze! idz na zwolnienie i miej to wszystko gdzieś! TY i Twoja córeczka jesteście teraz najważniejsze
dam znac jutro jak wróce co i jak
a jaki dałaś sos do tej sałatki???
Ok, czekam na wiesci! A sos dalam tez z Knora- francuski. Ale czesto robie sama- 3 lyzki wody, 3 lyzki oliwy, pieprz, sol, rozne ziola (oregano, bazylia, ziola prowansalskie). Niektorzy dodaja jeszcze ocet, ale ja jakos nie umiem dobrac proporcji, wiec jest bez octu i tez nam smakuje. -
nick nieaktualnyAgata83 apropo mialam miec na godz 21.wydluzylo sie...no nast razem mam przyjsc w polowie cyklu wtedy sie umowie jak najszybciej...Morwa to ekspertka to ona mi doradzila zebym poszla do endo i dziekuje jej za to bo zobaczyl ze mam tarczyce i tez mu dziekuje ze mnie leczy.bo moj ost gin byl dobry ale tylko by mnie faszerowal jakimis lekami co nawet teraz po nich okresu nie mialam;/a jak go potrzebowalam to nawet nie.odbieral bo byl na urlopie.a jak jestes w gabinecie to w kazdej godzinie mozna dzwonic.pfff wlasnie widac
-
nick nieaktualnyagata83 wrote:Ok, czekam na wiesci! A sos dalam tez z Knora- francuski. Ale czesto robie sama- 3 lyzki wody, 3 lyzki oliwy, pieprz, sol, rozne ziola (oregano, bazylia, ziola prowansalskie). Niektorzy dodaja jeszcze ocet, ale ja jakos nie umiem dobrac proporcji, wiec jest bez octu i tez nam smakuje.
a kurczak w jakiejś przypawie?
Kochana przepraszam, ze tak dopytuję, ale w tym cyklu co się udało to jak często się kochaliście? bo niby lekarze twierdzą, że co 2 dni wystarczy, że jest wtedy lepiej dla plemników, ale wiele par mimo wszystko stara się codziennie...
-
nick nieaktualny
-
agata u mnie w sumie nic nowego owulacja chyba się zbliża bo śluz ładny rozciągliwy mam od dzisiaj, podbrzusze i jajniki bolą, mam tylko nadzieję, że dzidzia z tego będzie :)po za tym staram się pisać pracę ale jakoś znów mi weny brakuje...
agata83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jak będziesz je "wypompowywac" jak to mówią naprospece to będzie gites majonez i jak się będziesz kochała z mężem codziennie. Chodzi o to ze trzeba pozbyć się pozostałości męża używając mięśni kegla i wtedy nie masz zaburzone go śluzu na następny dzień i nie ma w tobie "cmentarzyska" martwych plemiorow których powybijal Twój własny śluz;) a to co miało się dostać to się dostało i tak
Morwa haha Ty to specjalistą widze że jesteś powinnaś zostać lekarzem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to super masz mężczyznę ale ja też na swojego nie mogę narzekać też lubi prać, gotować, we wszystkim mi pomoże - oczywiście jak mu się chce haha
Kochana no bo ja też myślałam, że jestem już po owulce ale dzisiaj pojawił się u mnie podejrzany wodnisty śluz, dlatego zapytałam o to...no i ten ból jajnika!! mam wrażenie, że boli coraz bardziej -
nick nieaktualnyhehe wole sobie tego nie wyobrażać jak to wszystko się dzieje
ja sama nie wiem kiedy było owu, czy w ogóle było...zobaczymy jak się jutro będę czuła...ale teraz zaczęłam się martwić i nie wiem czy nie wziąć czegoś przeciwbólowego, bo mam takie dziwne uczucie jakby mi się jajnik 2 razy powiększył...rany, mam nadzieje że to nie żaden stan zapalny
ja chyba też muszę sobie postawić wodę przy laptopie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
She,
Tu nie ma czego zazdrościć. Ja odpuszczam, bo nie mam czasu na dołowanie się i na zastanawianie się, jak długo jeszcze muszę się starać. Też do najmłodszych nie należę, ale cóż. Nie mam już ochoty na kochanie się, gdy wydaje mi się, że mam dni płodne, bo chyba wcale ich nie mam. Zresztą teraz mam ważniejsze problemy. Muszę szybko ogarniać angielski, bo wkurza mnie fakt, że nie umiałam się dogadać będąc na miejscu.
A odpowiadając na Twoje pytanie wyjeżdżamy około 20 czerwca
PS: Kocham psy i koty, więc chętnie poznam Twoje sunie
agata83,
Czasem tak mówią, że jak się jest zabieganym i się nie myśli to wtedy się udaje ha ha
Przepraszam, że reszty nie doczytam, ale nie mam już siły. Goście wyszli po 23:00, a ja się wykąpałam, w połowie spakowałam i teraz idę spać, bo wstaję o 07:30 i po 09:00 jadę do tego Wrocka na weekend z najlepszą przyjaciółką. Ale dziwnie się czuję - już baaaardzo dawno nie spałam przez dwie noce poza domem, czyli bez męża
Dobranoc moje kochane :* Odezwę się pewnie w niedzielę późnym wieczorem lub w poniedziałek :*She Wolf, agata83, Nusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki:)
U mnie dużo się dzieje, bo mąż będzie zakładał działalność, bo tak dogadał się ze swoim nowym miejscem pracy-ja się cieszę, bo zawsze to swoje, a po za tym będzie mógł rozwinąć się też w prywatnych treningach. Już ja mu zrobię reklamę w końcu się na tym znam:) a że pracuje tu gdzie pracuję(wiecie z Facebooka) to papierami będę zajmować się sama-koleżanki z pracy twierdzą że i tak dużo już wiem i dam sobie radę ...troszkę się tym stresuje, bo wiem jaką to odpowiedzialnosc. Ale szybko się ucze:D
Agatka, temperaturę mierze, Ale poglądowo. Muszę kontrolować czy znowu coś sie nie rozjechalo czy przesunelo. Odpuszczam ze staraniami w tym miesiacu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 07:31
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry :*
Ide za godzine do lekarza. Zawroty glowy nie ustapily, do tego boli mnie w klatce jak oddycham
Milego dnia Kochane :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nusia wrote:a kurczak w jakiejś przypawie?
Kochana przepraszam, ze tak dopytuję, ale w tym cyklu co się udało to jak często się kochaliście? bo niby lekarze twierdzą, że co 2 dni wystarczy, że jest wtedy lepiej dla plemników, ale wiele par mimo wszystko stara się codziennie...
W ciagu 5 dni sluzu plodnego kochalismy sie 3 razy. No i sie udalo:)
A kurczak tylko z sola i pieprzem, czasem zamiast tego posypuje przyprawa do kurczaka.Nusia lubi tę wiadomość