Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane
Wpadłam tylko na chwilkę dać znać, że żyję i że dopóki nie oddam magisterki to będę tutaj gościnnie ;/ Muszę się sprężyć i oddać ją do końca kwietnia a mam jeszcze do napisania 2 rozdziały a weny brak..Jeszcze do tego od przyszłego tygodnia jeśli pogoda pozwoli ruszamy z budową domku ale z tego to się akurat bardzo cieszę
I witam nowe dziewczyny bo widzę, że takie się pojawiły
Madlene współczuje migreny, niestety znam ten ból..
Buziole :*Madlene84, agata83 lubią tę wiadomość
-
Niepokorna ja też miałam kilka takich cykli ze bolały niemiłosiernie żeby nie powiedzieć jak cholera ale ostatnie 2 cykle to tak ledwo czułam. ... nie wiem od czego to zależy. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 01:13
-
Morwa, bidulko, cóż to za odwyk sobie zaserwowałaś?
O co chodzi z tą wit.C, znacie jakiś magiczny sposób na skrócenie @? Jeśli tak, to jestem żywo zainteresowana, bo u mnie od wiek wieków 7 dni i ani jednego krócej...
Ja dziś po zarwanej nocy spędzonej w pracy, ale zamiast spać buszuję po ovu To mój 9 dpo i kolejny raz dodatni test owulacyjny - dziś tak mocno dodatni, że uległam i zrobiłam test ciążowy, ale ten wyszedł ujemny. Musze przestać karmić się złudnymi nadziejami i w końcu przestać robić te testy owulacyjne w drugiej fazie
06.2015 - nasz aniołek:*
-
czesc kochane
Kalika witaj powodzenia ! 9dpo to jeszcze za wczesnie na test ciązowy
Agatko czuje sie całkiem normalnie, nie zauwazyłam żadnych szczególnych zmian a jak u Ciebie?
Madlene współczuję migreny ja bardzo rzadko, ale miewam... wtedy najchetniej zaszyłabym się w ciemnym pokoju i odcięła od świata. A przecież trzeba jakos funkjonować ...
Monika przykro mi ... <tulę>
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLecze sie imbirem I cytryna.Morwa dobrze ze ty chociaz masz [email protected] cocoo chcesz powyrzucac,tabl czy inny jadlospis.?
-
Cześć triss
Właśnie wiem, że za wcześnie, ale dopadła mnie chwila słabości - wchodząc do łazienki postanowiłam, że będę twarda, ale jak zobaczyłam te 2 ciemne krechy na teście owu, to nawet się nie spostrzegłam, kiedy było po wszystkim
A propos, jakich testów owu i ciążowych używanie moje wprawione w boju staraczki? Widzicie między nimi różnice, czy nie warto przepłacać i te np. z allegro są OK?
-
Hmmm, ciekawe... A już w pierwszym cyklu zauważylaś skrócenie @, czy dopiero po pewnym czasie?
Z dużymi dawkami wit.C trzeba też uważać z innego powodu. Zakwaszając mocz mogą sprzyjać wytrącaniu niektórych kamieni w drogach moczowych u osób z tendencją do kamicy nerkowej
-
nick nieaktualnyMorwa 3mam kciuki;)ü nas tez by sie cos zasialo,ale nie mamy ogrodka;)moze tesciowa man posadzi chociaz cos,bo ma wielki ogrod.ja musze teraz mniej jesc i chociaz schudnac z brzucha,bo kazdy mysli ze w ciazy jestem.ja man zawsze do 5dni@teraz tylko sie przedluzylo...