X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam;)pogodA u nas super,ciepelko.dzis temp podskoczyla u mnie na wykresie.Morwa nie trac nadziei;* kalika witaj;)Cigaretta milego dnia;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:10

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny!

U mnie kolejny dzien z bolem glowy, ale siedze na zajeciach.

Milego dnia!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene a ciebie od czego boli glowa?biedactwo;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) Miłego wieczoru :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano ja mam migreny i znow mnie trzyma caly tydzien :(

zrz6e6ydhjw308do.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :)
    Wpadłam tylko na chwilkę dać znać, że żyję i że dopóki nie oddam magisterki to będę tutaj gościnnie ;/ Muszę się sprężyć i oddać ją do końca kwietnia a mam jeszcze do napisania 2 rozdziały a weny brak..Jeszcze do tego od przyszłego tygodnia jeśli pogoda pozwoli ruszamy z budową domku ale z tego to się akurat bardzo cieszę :)

I witam nowe dziewczyny bo widzę, że takie się pojawiły :)

Madlene współczuje migreny, niestety znam ten ból..

Buziole :*

Madlene84, agata83 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wit c chyba zadzialala :) Normalnie mam @ 6-7 dni, a teraz 5 i the end :D

Morwa lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie czekam na @. I jestem wściekła, bo tak mnie bolą piersi, że nawet kiepsko mi się śpi na boku. Masakra :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja też miałam kilka takich cykli ze bolały niemiłosiernie żeby nie powiedzieć jak cholera :P ale ostatnie 2 cykle to tak ledwo czułam. ... nie wiem od czego to zależy. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 01:13

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale może u Ciebie @ się nie pojawi wcale! Poserduszkowalas nieźle w tym cyklu. Twoje libido się rozkrecilo :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, bidulko, cóż to za odwyk sobie zaserwowałaś?

O co chodzi z tą wit.C, znacie jakiś magiczny sposób na skrócenie @? Jeśli tak, to jestem żywo zainteresowana, bo u mnie od wiek wieków 7 dni i ani jednego krócej...

Ja dziś po zarwanej nocy spędzonej w pracy, ale zamiast spać buszuję po ovu ;) To mój 9 dpo i kolejny raz dodatni test owulacyjny - dziś tak mocno dodatni, że uległam i zrobiłam test ciążowy, ale ten wyszedł ujemny. Musze przestać karmić się złudnymi nadziejami i w końcu przestać robić te testy owulacyjne w drugiej fazie ;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• triss Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane

Kalika witaj :) powodzenia ! :) 9dpo to jeszcze za wczesnie na test ciązowy ;)

Agatko czuje sie całkiem normalnie, nie zauwazyłam żadnych szczególnych zmian :) a jak u Ciebie?

Madlene współczuję migreny :( ja bardzo rzadko, ale miewam... wtedy najchetniej zaszyłabym się w ciemnym pokoju i odcięła od świata. A przecież trzeba jakos funkjonować ...

Monika przykro mi ... :( <tulę>

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa mam tylko katar,a tak to nic poza tym;)nie wiem czemu nie mam po tych wszystkich tabl okresu;/zadzwonie za dwa dni do niego.sama nic tu niezrobie a wszystkie tabl mam ze soba

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecze sie imbirem I cytryna.Morwa dobrze ze ty chociaz masz [email protected] cocoo chcesz powyrzucac,tabl czy inny jadlospis.?

• kalika Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć triss :)

Właśnie wiem, że za wcześnie, ale dopadła mnie chwila słabości - wchodząc do łazienki postanowiłam, że będę twarda, ale jak zobaczyłam te 2 ciemne krechy na teście owu, to nawet się nie spostrzegłam, kiedy było po wszystkim ;)

A propos, jakich testów owu i ciążowych używanie moje wprawione w boju staraczki? Widzicie między nimi różnice, czy nie warto przepłacać i te np. z allegro są OK?

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• kalika Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm, ciekawe... :) A już w pierwszym cyklu zauważylaś skrócenie @, czy dopiero po pewnym czasie?
    Z dużymi dawkami wit.C trzeba też uważać z innego powodu. Zakwaszając mocz mogą sprzyjać wytrącaniu niektórych kamieni w drogach moczowych u osób z tendencją do kamicy nerkowej ;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• juwelka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:17

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Ale może u Ciebie @ się nie pojawi wcale! Poserduszkowalas nieźle w tym cyklu. Twoje libido się rozkrecilo :)

Kochana, tak jakoś wyszło, że miałam większą ochotę :) Ale raczej czuję, że okres przyjdzie.

Madlene84 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa 3mam kciuki;)ü nas tez by sie cos zasialo,ale nie mamy ogrodka;)moze tesciowa man posadzi chociaz cos,bo ma wielki ogrod.ja musze teraz mniej jesc i chociaz schudnac z brzucha,bo kazdy mysli ze w ciazy jestem.ja man zawsze do 5dni@teraz tylko sie przedluzylo...

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano, ja też mam taki brzuszek ciążowy hi hi :) Ale schudnąć z samego brzuszka jest strasznie trudno.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ