Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie na wiosce,,ok4tys mieszkancow,,dziewczyna nawet nie wiedziala,as jest w ciazy.dopiero jak pojechali w gory I sparks cos ja zakulo myslala ze to wyrostek,a lekarz jej powiedzial ze jest w 3mies ciazy.A teraz ma juz 3dzieci.wiec jak widac niektore bezobjawowo;)
-
nick nieaktualny
-
Zetka,
Może zainwestuj w tablet. Będziesz mogła leżeć i do nas pisać
nataliano,
No mam nadzieję, że uda nam się polecieć. To nasze drugie podejście. Wcześniej mieliśmy lecieć w marcu do Egiptu, ale postanowiliśmy lecieć na 4 dni do UK by zobaczyć, jak tam jest. A teraz już musi się udać. No pod warunkiem, że ceny się nie zmienią. Ale wątpię bym leciała we trójkę. Moje cycki już mnie tak bolą, że pewnie lada dzień dostanę @. -
NIEPOKORNA wrote:Jeszcze żadna decyzja nie zapadła. Ale mąż coś wspominał o Mars Alam. Dam znać, jak już będę wiedziała dokąd i kiedy lecimy. Mąż po prostu doszedł do wniosku, że dobrze będzie naładować baterie w ciepełku zanim zaczniemy tyrać w UK
I dobrze mysli Zapasy witaminy D i pozytywnych fluidow na pewno Wam sie przydadzą
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, bylam wczoraj na badaniach, właśnie odebrałam wyniki, które nie powalają...
23 dc, 8 dni po przewidywanej owulce:
Prolaktyna 558,7 ; norma 102-496
Progesteron 13,16; norma faza lutealna 1,70-27,00
Morwa pani doktorko co o tym myślisz? Była owu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nataliano, akurat taki mały mam, w sam raz dla Ciebie A kebaby wcale nie są takie złe - wszak to jedna z pięciu codziennych porcji warzyw
Morwa, mam nadzieję, że nie zabrzmi to wścibsko, ale zawodowo jesteś związana z medycyną, czy samodzielnie posiadłaś całą tą wiedzę na temat hormonów, cykli itp, bo sporo wiesz w tym temacie?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyKalika to skusze sie na maly kawalek.Tu gdzie jestem jest dobry kebab;)Wiec od czasu do czasu möge sobie pozwolic;)dobrze ze mam Tu ciotke 3ulice dalej;)to zawsze mozemy sobie pogadac;)i powiem wam ze tydz prawie przelecial;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:30
-
Kochane przepraszam Was bardzo ze sie nie odzywam, ale mam tyle zajec ze nie wyrabiam. Jeszcze tydzien bedzie taki zalatany, a potem odpoczne i wroce :*
Witam nowe staraczki i trzymam kciuki za pozytywne testy
Napiszcie mi jesli kogos pominelam w uaktualnieniach listyMorwa, Madlene84 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty