Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Studiowałam ratownictwo medyczne dla samej siebie bo praca sama w sobie nie należy do nadzwyczaj fajnych , do tego kiepskie zarobki i duża odpowiedzialność. Mąż natomiast studia o kierunku dziennikarz muzyczny ale tam znowu kiepsko się przebić. Więc założyłam z mężem swoją działalność i nie pracujemy w zawodzie. Jesteśmy przez to szczęśliwsi i mamy dużo więcej kasy no i widzimy się 24 h/ dobę tak jak widzisz mieszanka wybuchowa
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź
Ratownictwo medyczne faktycznie nie należy do łatwych kawałków chleba, zresztą jak cała medycyna. Rozumiem bardzo dobrze Twój wybór. Świetnie, że udało Wam się połączyć przyjemne z pożytecznym - w końcu to praca jest dla ludzi, a nie ludzie dla pracy. Poza tym jestem wielka fanką wszystkich osób, które z pasją rozkręcają własne biznesy
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
ketka91 wrote:Polecam! Można pisać z każdego miejsca w domu
Mam, ale nie lubię
Poza tym ostatnio cały czas z synkiem więc nawet nie mam kiedy.
Już wolę z telefonu, mam S4 więc jest przyjemny. Ale teraz piszę z laptopa póki mały śpi.
Wczoraj niestety dostał antybiotyk, ale już po jednej dawce na szczęście jest lepiej.
Dziś mąż wraca, więc jedziemy do domu. Tyle że znowu zapowiedział dwa dwudniowe wyjazdy, a mieliśmy mieć remont, wkurzyłam się. No i jak go nie ma, to nie czuję się bezpieczna, szczególnie teraz.
Dziewczynki, jaka teraz kolejka do testowania.
Cigaretta, trzymam kciuki :*
Kotowa, śliczna dzidzia. Rośnijcie zdrowo Kiedy teraz wizyta?
Juwelka, trzymaj się dzielnie. Na kiedy masz termin? Ja się strasznie boję, że nie dotrwam
A powiedz kochana jak długą masz szyjkę? I czy ona jest krótka czy ostatnio Ci sie skróciła? A bóle jakieś masz?
Ja wystarczy że zrobię obiad, chwilę postoję i jest masakra. Cały brzuch boli. Jakaś dziwna jestem, w pierwszej ciąży tak nie miałam - starość.
Triss, jak u Ciebie? Doczytałam, że wszystko się już zaczęło Powodzenia :***
Dziewczynki, jaka teraz kolejka do testowania?
-
nick nieaktualnyDzień dobry, ale pogoda ponura za oknem... a miało być tak pięknie..
Morwa opłaca się ten Inofem! Kupuj kupuj
Zetka ja mam przewidywany termin @ w pon. Ale nie będę testować, bo zawsze jest to samo rozczarowanie a z taką prolaktyną, to mogę tylko pomarzyć :p
Dziś robie sobie wolne od uczelni, za to jutro mam egzamin, 90 pytań..
Juwelka, Zetka ale wam te suwaczki zapinkalajom! Jeszcze chwila i bobaski będą na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 09:33
juwelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zetka, kolejna wizytę mam 19.05, nie mogę sie juz doczekać
Cigaretta powodzenia!
Morwa, odpoczywaj. Jak się dziś czujesz?
U mnie zaczęły się nudności i paskudne zawroty głowy... Bylo za fajnie bez tych objawówMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Cześć dziewczyny... u nas słonecznie ale chłodny wiatr był. Teraz zaczyna się robić cieplej... pod wieczór
Dziękuję wszystkim za życzenia. .. nic się starej nie czuje wiec jest ok
Na kurs sobie chodzę jest fajnie chociaż sporo wiedzy w krótkim czasie. Ale daje rade.
Trzymam za was wszystkie kciuki ale ostatnio mam trochę mniej czasu na forumowanie;) my w tym miesiącu narazie nie działamy wiec stres żaden. Teraz się stresuje za każdą z Was
Mój mąż dzisiaj stwierdził że się we mnie zakochał. .. mówię Wam wali mu ostatnio hahahaha
Za jakąś godzinę dojadę do domu to otwieram winko
A u Was jakie plany?Nusia lubi tę wiadomość