Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNataliano- Morwa dobrze radzi, zbadaj sobie prolaktyne
Laski zauważyłam teraz, że zrobiły mi się rozstępy na piersi prawej.... aaaaaaaaaaaaaaa! ! Boże mam dopiero 25 lat z czego to ? teraz cały czas o tym myślę...
yhh.. Uciekam spać, głowa mi pęka, jeszcze te rozstępy do tego... dobranoc; * -
nick nieaktualnyZbadam sobie jak wrócę do pl;)cigaretta ja po 22usnelam,ale powiem ci ze ja na piersiach zauważyłam dużo żyłek,których wcześniej nie widZiałam,a rozstępów nie mam ,aby na brZuchu jeden i na posladkach.musze sie wziąść za siebie bo sierpień tuż tuz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 09:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta, a kiedy testujesz? Mam nadzieję, że się nie doczekasz małpiszona
No strasznie czas leci, aż żałuję, że tak szybko. Czuję się dobrze, czasem trochę słabnę, bo wyniki krwi delikatnie mi się pogorszyła, ale powiem Wam, że chyba jednak będziemy mieć córeczkę, na kiepskim sprzęcie lekarz oglądał, ma potwierdzić na połówkowym 29go
Natalino, a gdzie jesteś, że tak gorąco? Zazdroszczę, bo u nas dziś pochmurno.Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do nas w sobotę wpadli przyjaciele (małżeństwo) i zostali do niedzieli do wieczora. Pośmiałam się za wszystkie czasy A jak oni wyszli popiłam drinki z mężem i mu powiedziałam, jakie mam marzenia na ten i na przyszły rok.
Na ten:
- chcę dostać nowy telefon Galaxy Note 4
- chcę polecieć do Egiptu
- chcę zobaczyć prawdziwe delfiny
- chcę przelecieć się helikopterem
Na przyszły:
- kupić nowego laptopa wypasionego
- przeżyć sparing z jakimś gościem - oczywiście ja mam mieć możliwość okładania jego
- przejechać się gokartami (już raz to robiłam i było genialnie). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa raczej nic takiego nie biorę, tylko norprolac, nawet nie wiem czy ma coś takiego w swoim składzie i folik.
Wydaje mi się, że to przez przybranie na wadze.. zgrubłam 4 kg, cycki też mam większe i może to dlatego... chociaż nie mam nadwagi, 59 kg przy 171 cm..