Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Ja nadal jakaś zaganiana jestem, same zaliczenia na uczelni teraz mam jak nie referat to prezentacja no i magisterka..
Mam do Was pytanie bo coś mnie moja owulka chyba w konia robi w tym cyklu.. Przez ostatnie 3 dni moja szyjka była otwarta tak jakoś wcześniej niż normalnie a dzisiaj jak sprawdzałam to wydaje mi się, że zaczyna się już zamykać, zrobiła się twardsza i jest o wiele wyżej niż wczoraj. Czy to znaczy, że jestem już po owulce (na co temperatura nie wskazuje) czy może jakiś cykl bezowulacyjny mi się pojawił..
Buziole :* -
Morwa wrote:W ogóle kijowo się dzisiaj czuję, mam mdłości , uderzenia gorąca i kręci mi się w głowie. Chyba zmeczyla mnie już ta @ . Dzisiaj zaczynam swoją drugą przygodę z clo ale to na wieczór będę brała pierwsza tabletkę bo teraz to jest ryzyko ,że się mi zmarnuje :p
Clo podobno powinno się brać rano. -
nick nieaktualnyNIEPOKORNA wrote:Na razie czytam różne opinie o hotelach i szukam informacji.
A Ty chyba o ile dobrze pamiętam byłaś w Egipcie? W jakim hotelu dokładnie? -
nick nieaktualnyMorwa wrote:W ogóle kijowo się dzisiaj czuję, mam mdłości , uderzenia gorąca i kręci mi się w głowie. Chyba zmeczyla mnie już ta @ . Dzisiaj zaczynam swoją drugą przygodę z clo ale to na wieczór będę brała pierwsza tabletkę bo teraz to jest ryzyko ,że się mi zmarnuje :p
ja brałam clo przed snem -
Cigaretta, 3mam kciuki, żeby franca nie przyszła! :*
Morwa, podglądam czasami Waze wykresy i widziałam, że grzecznie się u Ciebie zrobiło, fajnie, że z tarczycą lepiej, moja trochę świruje w ciąży.
Też się z mężem trochę przyzwyczailiśmy, już mieliśmy imię, a tu taka niespodzianka, ale z małej królewny też się bardzo cieszę, tylko żadne imię mi się nie podoba :p
u Kotowej to wiem, że duże zmiany
Niepokorna, to ja Ci życzę, żeby te wszystkie Twoje marzenia się spełniły i udanego pobytu w Egipcie
Klaudia, pamiętaj, że szyjka zmienia się w zależności nie tylko od dnia cyklu, ale także od pory dnia, o tej samej badałaś? -
Podoba mi się Noemi i Liwia, ale nie chce też skrzywdzić dziecka, wydaje mi się, że to są za oryginalne.
Jako tako ujdzie Emilia, ale mojemu mężowie się nie podoba, a te co mi się kiedyś podobały- Lenka, Oliwia, Lili, to właśnie są bardzo popularne więc zdecydowanie odpadają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Mysmy teraz też lecieli z Exim;)
Ale teraz tego waszego hotelu nie ma na Exim. Zresztą mamy na oku 3 inne. A czas pokaże, który wybierzemy. Jestem ciekawa, czy zdrożeją przed majówką. Może nie, bo w tym roku majówka to nic nadzwyczajnego, bo wypada w weekend od piątku do niedzieli -
NIEPOKORNA wrote:Dziewczyny, ratunku! Boli mnie ucho. Czy znacie jakieś domowe sposoby jak można się pozbyć bólu? Co jakiś czas mnie tak jakby kłuje w środku. To taki ból, jakby mnie przewiało
Bierz ibuprofen (np. Ibuprom, Nuforen) 1 tabletkę co 6-8 godzin. Działa przeciwbólowo, ale przede wszystkim przeciwzapalnie. Jeśli po 2 dniach nie przejdzie trzeba będzie wybrać się do przychodni
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
kalika wrote:Bierz ibuprofen (np. Ibuprom, Nuforen) 1 tabletkę co 6-8 godzin. Działa przeciwbólowo, ale przede wszystkim przeciwzapalnie. Jeśli po 2 dniach nie przejdzie trzeba będzie wybrać się do przychodni
Tak zrobię. A może być jakiś inny lek przeciwzapalny? -
nick nieaktualny