X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) Ja nadal jakaś zaganiana jestem, same zaliczenia na uczelni teraz mam jak nie referat to prezentacja no i magisterka..

Mam do Was pytanie bo coś mnie moja owulka chyba w konia robi w tym cyklu.. Przez ostatnie 3 dni moja szyjka była otwarta tak jakoś wcześniej niż normalnie a dzisiaj jak sprawdzałam to wydaje mi się, że zaczyna się już zamykać, zrobiła się twardsza i jest o wiele wyżej niż wczoraj. Czy to znaczy, że jestem już po owulce (na co temperatura nie wskazuje) czy może jakiś cykl bezowulacyjny mi się pojawił..

Buziole :*

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    rozumiem :) to powodzenia w polowaniach :)

Na razie czytam różne opinie o hotelach i szukam informacji.
    A Ty chyba o ile dobrze pamiętam byłaś w Egipcie? W jakim hotelu dokładnie?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W ogóle kijowo się dzisiaj czuję, mam mdłości , uderzenia gorąca i kręci mi się w głowie. Chyba zmeczyla mnie już ta @ . Dzisiaj zaczynam swoją drugą przygodę z clo ale to na wieczór będę brała pierwsza tabletkę bo teraz to jest ryzyko ,że się mi zmarnuje :p

Clo podobno powinno się brać rano.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nie mam czasu na szczęście na te wszystkie rozmyślania więc rzeczywiście poczekam i zobaczę co z tego wyjdzie :)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Na razie czytam różne opinie o hotelach i szukam informacji.
    A Ty chyba o ile dobrze pamiętam byłaś w Egipcie? W jakim hotelu dokładnie?
    ja byłam teraz w amwaj hotel, a w zeszłym roku w tiran island. zdecywanie polecam bardziej tiran ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W ogóle kijowo się dzisiaj czuję, mam mdłości , uderzenia gorąca i kręci mi się w głowie. Chyba zmeczyla mnie już ta @ . Dzisiaj zaczynam swoją drugą przygodę z clo ale to na wieczór będę brała pierwsza tabletkę bo teraz to jest ryzyko ,że się mi zmarnuje :p
    ja też się kijowo czuje, własnie brzuch mnie zaczął boleć na @... jednak przyjdzie franca, choć temp jak na mnie jest wysoko..
    ja brałam clo przed snem ;)

• martika Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, 3mam kciuki, żeby franca nie przyszła! :*

Morwa, podglądam czasami Waze wykresy i widziałam, że grzecznie się u Ciebie zrobiło, fajnie, że z tarczycą lepiej, moja trochę świruje w ciąży.
    Też się z mężem trochę przyzwyczailiśmy, już mieliśmy imię, a tu taka niespodzianka, ale z małej królewny też się bardzo cieszę, tylko żadne imię mi się nie podoba :p
    u Kotowej to wiem, że duże zmiany :)

Niepokorna, to ja Ci życzę, żeby te wszystkie Twoje marzenia się spełniły i udanego pobytu w Egipcie :)

Klaudia, pamiętaj, że szyjka zmienia się w zależności nie tylko od dnia cyklu, ale także od pory dnia, o tej samej badałaś?

• martika Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się Noemi i Liwia, ale nie chce też skrzywdzić dziecka, wydaje mi się, że to są za oryginalne.

Jako tako ujdzie Emilia, ale mojemu mężowie się nie podoba, a te co mi się kiedyś podobały- Lenka, Oliwia, Lili, to właśnie są bardzo popularne więc zdecydowanie odpadają

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba Blanka od zawsze, ostatnio spodobało mi się Magdalena, Roksana, Nina :)

Morwa nie robie testu, już sobie to ostatnio obiecałam, bo zawsze jest rozczarowanie... pozatym szyjka jest nisko także nie ma co się łudzić :)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika chyba masz rację, bo zazwyczaj sprawdzam wieczorem po kąpaniu a dzisiaj jakoś koło południa coś mnie podkusiło..

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    ja byłam teraz w amwaj hotel, a w zeszłym roku w tiran island. zdecywanie polecam bardziej tiran ;)

My chcemy lecieć z Exim :) Ale zależy nam by zmieścić się w cenie 1500 zł od osoby :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    My chcemy lecieć z Exim :) Ale zależy nam by zmieścić się w cenie 1500 zł od osoby :)
    Mysmy teraz też lecieli z Exim;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade na miasto z mężem, oddać pit i na zakupy :)
    Miłego popołudnia :*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Mysmy teraz też lecieli z Exim;)

Ale teraz tego waszego hotelu nie ma na Exim. Zresztą mamy na oku 3 inne. A czas pokaże, który wybierzemy. Jestem ciekawa, czy zdrożeją przed majówką. Może nie, bo w tym roku majówka to nic nadzwyczajnego, bo wypada w weekend od piątku do niedzieli :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ratunku! Boli mnie ucho. Czy znacie jakieś domowe sposoby jak można się pozbyć bólu? Co jakiś czas mnie tak jakby kłuje w środku. To taki ból, jakby mnie przewiało :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Dziewczyny, ratunku! Boli mnie ucho. Czy znacie jakieś domowe sposoby jak można się pozbyć bólu? Co jakiś czas mnie tak jakby kłuje w środku. To taki ból, jakby mnie przewiało :(

Bierz ibuprofen (np. Ibuprom, Nuforen) 1 tabletkę co 6-8 godzin. Działa przeciwbólowo, ale przede wszystkim przeciwzapalnie. Jeśli po 2 dniach nie przejdzie trzeba będzie wybrać się do przychodni ;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja biore na tarczyce jak wstane,a reszte lekow pod wieczor;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Bierz ibuprofen (np. Ibuprom, Nuforen) 1 tabletkę co 6-8 godzin. Działa przeciwbólowo, ale przede wszystkim przeciwzapalnie. Jeśli po 2 dniach nie przejdzie trzeba będzie wybrać się do przychodni ;)

Tak zrobię. A może być jakiś inny lek przeciwzapalny?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, mam w domu tylko Apap :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna masz w domu ziola szwedzkie,jesli tak to namocz Wacik w ziolach i wsadz Do ucha;*

‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ