X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) Ja nadal jakaś zaganiana jestem, same zaliczenia na uczelni teraz mam jak nie referat to prezentacja no i magisterka..

Mam do Was pytanie bo coś mnie moja owulka chyba w konia robi w tym cyklu.. Przez ostatnie 3 dni moja szyjka była otwarta tak jakoś wcześniej niż normalnie a dzisiaj jak sprawdzałam to wydaje mi się, że zaczyna się już zamykać, zrobiła się twardsza i jest o wiele wyżej niż wczoraj. Czy to znaczy, że jestem już po owulce (na co temperatura nie wskazuje) czy może jakiś cykl bezowulacyjny mi się pojawił..

Buziole :*

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    rozumiem :) to powodzenia w polowaniach :)

Na razie czytam różne opinie o hotelach i szukam informacji.
    A Ty chyba o ile dobrze pamiętam byłaś w Egipcie? W jakim hotelu dokładnie?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W ogóle kijowo się dzisiaj czuję, mam mdłości , uderzenia gorąca i kręci mi się w głowie. Chyba zmeczyla mnie już ta @ . Dzisiaj zaczynam swoją drugą przygodę z clo ale to na wieczór będę brała pierwsza tabletkę bo teraz to jest ryzyko ,że się mi zmarnuje :p

Clo podobno powinno się brać rano.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nie mam czasu na szczęście na te wszystkie rozmyślania więc rzeczywiście poczekam i zobaczę co z tego wyjdzie :)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Na razie czytam różne opinie o hotelach i szukam informacji.
    A Ty chyba o ile dobrze pamiętam byłaś w Egipcie? W jakim hotelu dokładnie?
    ja byłam teraz w amwaj hotel, a w zeszłym roku w tiran island. zdecywanie polecam bardziej tiran ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W ogóle kijowo się dzisiaj czuję, mam mdłości , uderzenia gorąca i kręci mi się w głowie. Chyba zmeczyla mnie już ta @ . Dzisiaj zaczynam swoją drugą przygodę z clo ale to na wieczór będę brała pierwsza tabletkę bo teraz to jest ryzyko ,że się mi zmarnuje :p
    ja też się kijowo czuje, własnie brzuch mnie zaczął boleć na @... jednak przyjdzie franca, choć temp jak na mnie jest wysoko..
    ja brałam clo przed snem ;)

• martika Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, 3mam kciuki, żeby franca nie przyszła! :*

Morwa, podglądam czasami Waze wykresy i widziałam, że grzecznie się u Ciebie zrobiło, fajnie, że z tarczycą lepiej, moja trochę świruje w ciąży.
    Też się z mężem trochę przyzwyczailiśmy, już mieliśmy imię, a tu taka niespodzianka, ale z małej królewny też się bardzo cieszę, tylko żadne imię mi się nie podoba :p
    u Kotowej to wiem, że duże zmiany :)

Niepokorna, to ja Ci życzę, żeby te wszystkie Twoje marzenia się spełniły i udanego pobytu w Egipcie :)

Klaudia, pamiętaj, że szyjka zmienia się w zależności nie tylko od dnia cyklu, ale także od pory dnia, o tej samej badałaś?

• martika Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się Noemi i Liwia, ale nie chce też skrzywdzić dziecka, wydaje mi się, że to są za oryginalne.

Jako tako ujdzie Emilia, ale mojemu mężowie się nie podoba, a te co mi się kiedyś podobały- Lenka, Oliwia, Lili, to właśnie są bardzo popularne więc zdecydowanie odpadają

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba Blanka od zawsze, ostatnio spodobało mi się Magdalena, Roksana, Nina :)

Morwa nie robie testu, już sobie to ostatnio obiecałam, bo zawsze jest rozczarowanie... pozatym szyjka jest nisko także nie ma co się łudzić :)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika chyba masz rację, bo zazwyczaj sprawdzam wieczorem po kąpaniu a dzisiaj jakoś koło południa coś mnie podkusiło..

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    ja byłam teraz w amwaj hotel, a w zeszłym roku w tiran island. zdecywanie polecam bardziej tiran ;)

My chcemy lecieć z Exim :) Ale zależy nam by zmieścić się w cenie 1500 zł od osoby :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    My chcemy lecieć z Exim :) Ale zależy nam by zmieścić się w cenie 1500 zł od osoby :)
    Mysmy teraz też lecieli z Exim;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade na miasto z mężem, oddać pit i na zakupy :)
    Miłego popołudnia :*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Mysmy teraz też lecieli z Exim;)

Ale teraz tego waszego hotelu nie ma na Exim. Zresztą mamy na oku 3 inne. A czas pokaże, który wybierzemy. Jestem ciekawa, czy zdrożeją przed majówką. Może nie, bo w tym roku majówka to nic nadzwyczajnego, bo wypada w weekend od piątku do niedzieli :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ratunku! Boli mnie ucho. Czy znacie jakieś domowe sposoby jak można się pozbyć bólu? Co jakiś czas mnie tak jakby kłuje w środku. To taki ból, jakby mnie przewiało :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Dziewczyny, ratunku! Boli mnie ucho. Czy znacie jakieś domowe sposoby jak można się pozbyć bólu? Co jakiś czas mnie tak jakby kłuje w środku. To taki ból, jakby mnie przewiało :(

Bierz ibuprofen (np. Ibuprom, Nuforen) 1 tabletkę co 6-8 godzin. Działa przeciwbólowo, ale przede wszystkim przeciwzapalnie. Jeśli po 2 dniach nie przejdzie trzeba będzie wybrać się do przychodni ;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja biore na tarczyce jak wstane,a reszte lekow pod wieczor;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Bierz ibuprofen (np. Ibuprom, Nuforen) 1 tabletkę co 6-8 godzin. Działa przeciwbólowo, ale przede wszystkim przeciwzapalnie. Jeśli po 2 dniach nie przejdzie trzeba będzie wybrać się do przychodni ;)

Tak zrobię. A może być jakiś inny lek przeciwzapalny?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, mam w domu tylko Apap :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna masz w domu ziola szwedzkie,jesli tak to namocz Wacik w ziolach i wsadz Do ucha;*

‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ