Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa ta temp raz spada raz idzie do góry więc za bardzo w nią nie wierzę.nie wiem o co tu chodzi,masakra jak mi się spać chce dziś bo dziad co 2godz się budził a to słychać,więc chodzę na pół żywa i nic mi się dziś nie chce.dzisiaj nie mój dzień dziwna jestem;/jak ten okres będzie przychodzil jak będzie chciał to nawet w tym roku nie zajde.dobra koniec moich smetow,czekam dalej na @wiem że to trudne,ale przeżyje,niech się dzieje wola Boża
-
nick nieaktualnyMorwa powiem Ci, że ostatnimi czasy jakoś mi to obojętne, kiedyś jak dostałam @ to był płacz i zgrzytanie zębów, a teraz jestem zupełnie obojętna... ale z tym bólem, to jest przesada, na szczęscie Nimesil w pół godziny zadziałał i już wszystko mi przeszło jak ręką odjął.. a miałam dreszcze, siódme poty, uderzenia zimna i gorąca, keciło mi się w glowie, do tego biegunka i ból brzucha i jajników niesamowity... teraz jak pójdę na wizyte do gina, muszę go zapytać czy to jest normalne ? ;/
-
Cigareta, ja tak ja Ty i Malagosia miałam ta zawsze, ale dopiero w dniu miesiączki, jak chodziłam do szkoły, to w ten dzień nie szłam, a jak trzeba było iść do pracy to wolne na telefon musiałam brać.
Nie da się funkcjonować, a żadne leki nie pomagały, ale u mnie tak było od zawsze.
Teraz gdy nie ma @ odpoczywam
Tylko, że u mnie przyczyna bolących PMS, została wyjaśniona, mam endometriozę. Ale, którego stopnia to ja nie mam pojęcia.
MAM NADZIEJĘ, ŻE TE KTÓRE JESZCZE NIE ZAFASOLKOWAŁY, BĘDĄ DZIELIĆ SIĘ WSPANIAŁĄ WIADOMOŚCIĄ O BOBASKU JUŻ W TYM CYKLU !
A ja mam takiego stracha, że to masakra
Musi być dobrze !
Idę ugotować ogórkową, bo chodzi za mną od tygodnia
Trzymajcie kciuki proszę, wpadnę po wizycie :*triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja kupiłam swojego w zielarski ale co ciekawe w aptekach tez można go dostać bez problemu
a jak Ty się po nim czułaś? -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dobrze się czułam jakoś nie miałam jakiś tam złych objawów albo coś tylko jedne co mnie wkurzalo to to ,że się po nim odbijalo taką kupką :p. ja teraz w tym cyklu biorę estrofem więc nie mogę dorzucac donga ale jak tylko zejde z leków to do niego wracam:) czyli w kolejnym cyklu