X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • kalika Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, na tym forum to chyba zgromadziły się same te "co drugie" ;P

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie wiadomo dlaczego tak jest ze nie mozemy zajsc,dziwny ten swiat.kiedys taki temat bylby nie do pomyslenia

• kalika Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna lecicie do Egiptu na weekend majowy czy wcześniej?

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa kazal mi brac tabl do kolacji,ale jak mowisz,wezme rano po sniadaniu,a co te tabl wieczorem co biore nie pomagaja?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa biore glucophage1000,pabidexam,vitD w kroplach,a po kapieli inofolic I to wszystko jak narazie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MorwA no to niezle glupek,nawet nie wiadomo czy mam to pco naprawde,a pisze byle co na recepcie,pewnie kazdej dziewczynie to samo

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam cukrzycy,jedynie co to nadwaga,a Po lekach nabawie sie pewnie chorob,zamiast zzajsc.wrrrr

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :-)
    Ja juz po kolejnej wizycie u lekarza. Corcia rosnie i ma juz 900 gram. No i płec lekarz potwierdzil ponownie wiec pewnie juz tak zistanie.

triss, Zetka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ok dzieki za rade;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia to Super;)niech rosnie zdrowo Mala kruszynka ;)w brzusiu mamusi;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa Dzwonilam do Gina i mowil to co ty;)ze möge tak robic pol rano pol wiecz,masakra.mowilam mu ze 2Tyg czekam na @ to kazal zadzwonic za 2Tyg jak nie prYjdzie,ale ja zadzwonie za tydz,bo tylko dupka Tu mam przy sobie i moje leki

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam nowy cykl... umieram z bólu !
    Małgosia, rośnie ci córka jak na drożdżach :) oby tak dalej :*

Miłego dnia !

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane :*
    Co tam u was słychać ? :)
    Ja dziś w stresie do 17.30, bo badania prenatalne ♡
    Boje się, ale mam nadzieje ze maleństwo zdrowe i dobrze się rozwija :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ta temp raz spada raz idzie do góry więc za bardzo w nią nie wierzę.nie wiem o co tu chodzi,masakra jak mi się spać chce dziś bo dziad co 2godz się budził a to słychać,więc chodzę na pół żywa i nic mi się dziś nie chce.dzisiaj nie mój dzień dziwna jestem;/jak ten okres będzie przychodzil jak będzie chciał to nawet w tym roku nie zajde.dobra koniec moich smetow,czekam dalej na @wiem że to trudne,ale przeżyje,niech się dzieje wola Boża

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa powiem Ci, że ostatnimi czasy jakoś mi to obojętne, kiedyś jak dostałam @ to był płacz i zgrzytanie zębów, a teraz jestem zupełnie obojętna... ale z tym bólem, to jest przesada, na szczęscie Nimesil w pół godziny zadziałał i już wszystko mi przeszło jak ręką odjął.. a miałam dreszcze, siódme poty, uderzenia zimna i gorąca, keciło mi się w glowie, do tego biegunka i ból brzucha i jajników niesamowity... teraz jak pójdę na wizyte do gina, muszę go zapytać czy to jest normalne ? ;/

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigareta ja w czasie okresu też miałam takie objawy jak ty zwykle w 1 lub 2 dzień aleto było straszne

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigareta, ja tak ja Ty i Malagosia miałam ta zawsze, ale dopiero w dniu miesiączki, jak chodziłam do szkoły, to w ten dzień nie szłam, a jak trzeba było iść do pracy to wolne na telefon musiałam brać.
    Nie da się funkcjonować, a żadne leki nie pomagały, ale u mnie tak było od zawsze.
    Teraz gdy nie ma @ odpoczywam ;)
    Tylko, że u mnie przyczyna bolących PMS, została wyjaśniona, mam endometriozę. Ale, którego stopnia to ja nie mam pojęcia.

MAM NADZIEJĘ, ŻE TE KTÓRE JESZCZE NIE ZAFASOLKOWAŁY, BĘDĄ DZIELIĆ SIĘ WSPANIAŁĄ WIADOMOŚCIĄ O BOBASKU JUŻ W TYM CYKLU ! <3

A ja mam takiego stracha, że to masakra :(
    Musi być dobrze !
    Idę ugotować ogórkową, bo chodzi za mną od tygodnia :)
    Trzymajcie kciuki proszę, wpadnę po wizycie :*

triss lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa super pomysł, muszę też o tym poczytać :) może uda mi się w tym cyklu jeszcze go kupić. Dziękuję, że o mnie myślisz :) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja kupiłam swojego w zielarski ale co ciekawe w aptekach tez można go dostać bez problemu :)
    No właśnie miałam pytać, gdzie można go kupić, na forum miała jedna dziewczyna do odsprzedania, ale właśnie sprzatneli mi go sprzed nosa :p
    a jak Ty się po nim czułaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Dobrze się czułam :) jakoś nie miałam jakiś tam złych objawów albo coś :) tylko jedne co mnie wkurzalo to to ,że się po nim odbijalo taką kupką :p. ja teraz w tym cyklu biorę estrofem więc nie mogę dorzucac donga ale jak tylko zejde z leków to do niego wracam:) czyli w kolejnym cyklu :)
    Nie chce, żeby mi się odbijało kupą :O

‹‹ 459 460 461 462 463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ