Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wyhodowali zadnego zarodka. Nie znam konkretow25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Morwa morfologia i CRP są OK. Co do glukozy to taki wynik na czczo nie świadczy o cukrzycy, a o IFG czyli nieprawidłowej glikemii na czczo, która jest tzw. stanem przedcukrzycowym. Postępowaniem z wyboru, szczególnie u ciężarnych jest w tej sytuacji dieta. W ciąży nie stosuje sie metforminy, a jeśli ujawnia sie cukrzyca to leczy sie ją insulina. Trzymam kciuki za pozostałe wyniki, ze szczególnym naciskiem na ta i środowa betkę:*
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Cigaretta, przykro mi, że wredota przyszła...
She, no nie poczekała n mnie z testowaniem? Osz Ty...Ja uważam, że jeszcze za wcześnie na testowanie - ovu pokazuje tylko 54% szans na pozytyw (a wczoraj 34%).
Chciałabym poczekać tak do czwartku, piątku, chociaż moje irracjonalne "ja" już mi żyć nie daje... A to aż śmieszne, bo nie dość że raczej nie trafiłam z, brak śluzu to jeszcze żadnych nietypowych objawów- no ale... nadzieja matką głupich
...
Niepokorna testuj, Upraciuchu!
Kiedy powinnaś dostać @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:42
-
Zgodnie z aplikacją wyliczeniową powinnam dostać okres jutro.
Jestem załamana. Obiecałam sobie, że nie mogę ważyć więcej niż 90 kg, a dzisiaj stwierdziłam, że czuję się jak gruba krowa i co się okazało? Waga pokazała 94 kg!!! Kur... I do tego cycki mi tak urosły, że widać małe rozstępy. Jestem krową morskąChce mi się płakać
-
Monia no widzisz cos mi odbilo w tym cyklu z testowaniem. Na dodatek to moze byc rownie dobrze dopiero 10dpo, bo zazwyczaj mam owulke 48 godzin od pozytywnego testu owulacyjnego. No nic, czekam. Tez nie mam zadnych obawow, wszystko jest prawie tak samo jak co miesiac. Tylko cycki mi w tym cyklu nie spuchly i nie bola tak jak zwykle. Moze progesteron mam niski.
Ja do czwartku nie wytrzymam
Niepokorna, co moge poradzic? Ruch i zdrowe odzywianie :)Ja tez zawsze taki suchar bylam a teraz mi troche przybylo. Ale cwicze i jem zdrowo, nawet jak nie zgubie tluszczyku, to na dobre mi to wyjdzie25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa wrote:No właśnie tak
pisałam wczoraj ,że jak tak dalej pójdzie to będę chodziła jak paker
no to co jednak zrobisz ten test jutro ?
Nie wiem. Pokazałam piersi mojemu mężowi. Skomentował to dokładnie tak:
"Kur... jeszcze nigdy nie miałaś takich wielkich cycków. I masz małe rozstępy. Może Ty serio zaszłaś w ciążę?"
I co ja mam teraz robić?
Jestem przekonana, że to nie ciąża tylko fakt, że utyłam albo to coś złego. -
She Wolf wrote:Niepokorna, co moge poradzic? Ruch i zdrowe odzywianie :)Ja tez zawsze taki suchar bylam a teraz mi troche przybylo. Ale cwicze i jem zdrowo, nawet jak nie zgubie tluszczyku, to na dobre mi to wyjdzie
Sęk w tym, że ja nie lubię ćwiczeń. Muszę pomyśleć o jakimś innym ruchu. Ale zacznę od czegoś lekkiego, bo na razie czuję się tak ciężka, że już zaczęły mnie bardzo boleć kolana... -
NIEPOKORNA wrote:Sęk w tym, że ja nie lubię ćwiczeń. Muszę pomyśleć o jakimś innym ruchu. Ale zacznę od czegoś lekkiego, bo na razie czuję się tak ciężka, że już zaczęły mnie bardzo boleć kolana...
Kochana, ja tez nie lubie. Nigdy nie uprawialam zadnego sportu, jestem typowym kanapowcem. Trzeba znalezc swoj cel. Moim jest czuc sie lzej we wlasnym ciele. No i nie chce doprowadzic do nadwagi, bo wiem ze ciezko jest zgubic nadbagaz.
Moze choc jakies spacery szybkim krokiem?
A i dieta nie jest taka straszna. Naprawde. wystarczy wyeliminowac slodycze i tluste mieso i juz jest dobrze. Do tego to co teraz gotuje jest tak smaczne, ze zajadam sie tym wsystkim i dziwie, ze to dieta25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:Kochana, ja tez nie lubie. Nigdy nie uprawialam zadnego sportu, jestem typowym kanapowcem. Trzeba znalezc swoj cel. Moim jest czuc sie lzej we wlasnym ciele. No i nie chce doprowadzic do nadwagi, bo wiem ze ciezko jest zgubic nadbagaz.
Moze choc jakies spacery szybkim krokiem?
A i dieta nie jest taka straszna. Naprawde. wystarczy wyeliminowac slodycze i tluste mieso i juz jest dobrze. Do tego to co teraz gotuje jest tak smaczne, ze zajadam sie tym wsystkim i dziwie, ze to dieta
No dietę jakąś muszę wprowadzić koniecznie. I spacery też.
Ale wiesz - ja przez 6 lat przytyłam 30 kg... -
NIEPOKORNA wrote:No dietę jakąś muszę wprowadzić koniecznie. I spacery też.
Ale wiesz - ja przez 6 lat przytyłam 30 kg...
Rozumiem Cie, Ja w ciagu niecalego roku przytylam okolo 12kg. Ale lepiej zaczac teraz niz za kolejne 6 lat i dodatkowe 30kg na plusie :*
Wiadomo fajnie jest moc jesc co sie chce ale cos za cos. Powiem Ci tez ze z wiekiem jest coraz wolniejszy metabolizm i nie ma co czekac bo bedzie tylko coraz trudniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:36
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Monia no widzisz cos mi odbilo w tym cyklu z testowaniem. Na dodatek to moze byc rownie dobrze dopiero 10dpo, bo zazwyczaj mam owulke 48 godzin od pozytywnego testu owulacyjnego. No nic, czekam. Tez nie mam zadnych obawow, wszystko jest prawie tak samo jak co miesiac. Tylko cycki mi w tym cyklu nie spuchly i nie bola tak jak zwykle. Moze progesteron mam niski.
Ja do czwartku nie wytrzymam
No to co, w środę testujemy?to będzie mój 13dpo - więc na pewno rozwieje moje wątpliwości
Jutro już jest wtorek - rano szybko zrób siusiu, co by cię nie kusiłow środę sobie sikniemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 22:09
-
nick nieaktualnyWłaśnie planuje wakacje w Zakopanym na lipiec
Cel główny: wejść na Giewont
W tamtym roku nam się nie udało ze względu na mgłę - patrzył tylko na nas zza mgły i obiecywał, że za rok nas na siebie wpuści
Przynajmniej dwa następne miesiące przyjście @ nie będzie tak wkurzać, a po wakacjach to już będę mogła "legalnie" iść do lekarza po rady, badania i receptyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 22:29
-
nick nieaktualnyAaaa, no co Ty?
Super
My też złapaliśmy bakcyla rok temu - mąż nawet ma mapę w pokoju ze szlakami i zaznaczonymi celami. Giewont, Kasprowy i coś na końcu dol. Kościeliskiej też na pewno zaliczymy - mężuś na pewno coś wymyśli
Nakręciłam się na wyjazdklaudia1534 lubi tę wiadomość
-
My od 4 lat jeździmy w lipcu właśnie do Zakopanego. Pierwszego roku zaczęliśmy delikatnie od dolinek. Dol. Białego, ku Dziurze, Strążyska. Polecam Sarnią Skałę jeśli jeszcze nie byliście widok cudowny a Giewont praktycznie na wyciągnięcie ręki
a co do Kościeliskiej to piękna, spokojna dolinka z kilkoma jaskiniami po drodze i Stawem Smerczyńskim na końcu do którego nie dotarliśmy bo się bardzo późno zrobiło
Ja też jestem nakręcona strasznie już dni odliczam