Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, ja byłam u gina - dostała już na następny cykl Clo. Lekarz powiedział, że dopiero teraz (ze stymulacją i drożnym jajowodem) zaczynam starania jak każda zdrowa kobieta - więc żebym się uzbroiła w cierpliwość.
W sumie to ma rację.
A ja jeszcze nie zaczęłam nowego cyklu - czekam
Niepokorna, cieszę się, że się Wam z Juleczką super układa i żę już jesteście w domu.
Amore - ja dziś dźwignęłam w pracy (niezbyt ciężką rzecz), ale tak mnie mnie łupnęło w kręgosłupie, że aż mi się słabo zrobiło. Masakra jest w tymi wszystkimi bólami...
Jak tam Twój cykl?
Ciaretta - Ty zaraz będziesz się rozpakowywać! o matko jak ten czas leci!!!
Tak w ogóle to planuję zrobić coś swojego - w sensie taką mini-działalność równolegle do mojej pracy (tak po godzinach).
Chcę zrobić takie studio reklamy.
Zobaczymy czy wypali - teraz móżdżę nad nazwąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 19:22
kalika lubi tę wiadomość
-
Monika dbaj o kręgosłup to nie przelewki . .. . O mnie jak z bicza strzelił juz 17 dc. W tym cyklu wszytko mi wisi. Nic nie biorę nic się nie kontroluje nic nie sprawdzam wszystko mnie irytuje. Ta szyjka macicy mi lata góra dół nie wiem jak mam to interpretować wiec przestałam zwracać na nią uwagę. Ten cykl mam bez clo ale w następnym tez nie będę brać. Jak do wakacji nie zajde to musze się przebadać a nie w ciemno brać ten clo. Wczoraj miałam taki ból przez chwile ze aż mnie zmrozilo. Tak na wysokości pęcherza.. ból bardzo silny prze 5 min jak uciskalam lekko podbrzusza. .. M pocałował i przeszło. Nie wiem co to było może tylko pęcherzyk powietrza w jelitach. Ale nie będę tego clo bez konsultacji ryzykować. Ma ovu zapisywałam tylko kiedy się przytulalismy i wypada pi razy oko ze podczas teoretycznej owulacji.. wiec kto wie. Ale bez stresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 15:37
-
Cześć dziewczyny jak tam u Was? U mnie już dzisiaj pierwszy normalny dzień bez większych dolegliwości w domu. 19dc i mimo wszystko czekam na koniec cyklu. Trudno się tak poprostu wyłączyć. A u Was? She jak tam? Monika nowy cykl juz się zaczął? Niepokorna jak mała? Daje Ci pospać?
-
15 razy Oo rany.. to może za długo śpi w dzień albo za wcześnie ja kladziecie? Pamiętam jak się opiekowałam maluchami to często im się rutyna zmieniała. Co już zdążyliśmy sobie wypracować to zaraz zmiana. A to godzin a to długość snu.. pokombinuj z tymi godzinami. Bo jak ona nie śpi w nocy to se po śniadaniu odespi porządnie. Mogę się założyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 18:36
-
Amore
Mała jak najbardziej nadal grzeczna. W nocy budzi się dwa razy na karmienie, a potem śpi dalej. Ogólnie nie narzekam W ciągu dnia również sporo śpi. Ostatnio nawet dałam radę ugotować obiad spokojnie i zrobić paznokcie hybrydoweAmore lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Monika powodzenia w nowym cyklu. Oby ten byl tym ostatnim
Trzymam kciuki za Twoj nowy interes :* Mam nadzieje ze wypali i moze zaczniesz tylko to robic?
Amore, super, ze sie nie stesujesz. Miejmy nadzieje, ze to pomoze zafasolkowac
U mnie 10dc, stymulka przebiegla bez zadnych ekscesow, a jutro mam monit Zobaczymy co lekarz powie jak mu zakomunikuje ze wzielam Letrozol bez konsultacji
Pozdrowiam Was wszystkie moje KochaneNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
She, miło Cię widzieć, czekamy na info po wizycie.
Cigaretta, jak się czujesz? To już 30-ty tydzień, kiedy to minęło?Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyKotowa miło, że pytasz. Szczerze, to czuje się coraz gorzej, wejście po schodach to jak maraton - 16 schodów i zadyszka, do tego zgaga co noc no i zaczyna się bezsenność, zasypiam o 2-3. Ale dam rade ! w końcu tego chciałam teraz jak przekroczyłam 30 tydzień to każdy dzień mi się dłuży.
A Ty jak się czujesz kochana ? I co u Ciebie ?NIEPOKORNA lubi tę wiadomość