Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Femibion Natal 1 sprzedam - 2 op.
Odpowiedz

Femibion Natal 1 sprzedam - 2 op.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam do sprzedania prawie kompletne 2 opakowania femibionu Natal 1.
    Prawie, bo w jednym jest 28 tabletek.
    Termin 04/2017.
    Moge dorzucić 4 testy owulacyjne, paskowe, z Allegro.
    Cena 30zl + 5 za przesyłkę polecona. Ewentualnie odbiór osobisty - Warszawa, Wola.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • never give up Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Cześć, mam do sprzedania prawie kompletne 2 opakowania femibionu Natal 1.
    Prawie, bo w jednym jest 28 tabletek.
    Termin 04/2017.
    Moge dorzucić 4 testy owulacyjne, paskowe, z Allegro.
    Cena 30zl + 5 za przesyłkę polecona. Ewentualnie odbiór osobisty - Warszawa, Wola.

Hej Ulfenstein. Jestem chętna. Mogę odebrać jutro na Woli jeśli Ci pasuje :)

relghdgenv7rm5nv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ