Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Femibion Natal 1 sprzedam - 2 op.
Odpowiedz

Femibion Natal 1 sprzedam - 2 op.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam do sprzedania prawie kompletne 2 opakowania femibionu Natal 1.
    Prawie, bo w jednym jest 28 tabletek.
    Termin 04/2017.
    Moge dorzucić 4 testy owulacyjne, paskowe, z Allegro.
    Cena 30zl + 5 za przesyłkę polecona. Ewentualnie odbiór osobisty - Warszawa, Wola.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • never give up Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Cześć, mam do sprzedania prawie kompletne 2 opakowania femibionu Natal 1.
    Prawie, bo w jednym jest 28 tabletek.
    Termin 04/2017.
    Moge dorzucić 4 testy owulacyjne, paskowe, z Allegro.
    Cena 30zl + 5 za przesyłkę polecona. Ewentualnie odbiór osobisty - Warszawa, Wola.

Hej Ulfenstein. Jestem chętna. Mogę odebrać jutro na Woli jeśli Ci pasuje :)

relghdgenv7rm5nv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ