X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie fraxiparine
Odpowiedz

fraxiparine

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • An33 Koleżanka

Wysłany: 27 marca 2021, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, czy komuś udało się zajść stosując fraxiparine w drugiej połowie cyklu? dziś jest 6 Dzień po owulacji i czuje się słabo i mnie mdli

• Kasia4991 Znajoma

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja fraxiparine brałam dopiero po stwierdzeniu ciąży na USG. Byłam po trzech poronieniach, dlatego ją musialam brać ciążę do nosiłam. Trzymam kciuki 🥰🥰

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ