X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie fraxiparine
Odpowiedz

fraxiparine

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • An33 Koleżanka

Wysłany: 27 marca 2021, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, czy komuś udało się zajść stosując fraxiparine w drugiej połowie cyklu? dziś jest 6 Dzień po owulacji i czuje się słabo i mnie mdli

• Kasia4991 Znajoma

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja fraxiparine brałam dopiero po stwierdzeniu ciąży na USG. Byłam po trzech poronieniach, dlatego ją musialam brać ciążę do nosiłam. Trzymam kciuki 🥰🥰

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ