X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Bajka a skąd jesteś? Może to to samo lab przy szpitalu ;) w ogóle to w diagnostyce wyniki na cito to koszt tylko 2.20 dodatkowo :) Ale nie wiem czy w szpitalu to działa
    Ja jestem z Olkusza
    A na pewno robią na cito bo jak robiłam kiedyś betę w niedziele czy sobotę to chciałam na cito to nie chciała mi dać bo powiedziała że szkoda na cito bo wynik i bez tego będzie za godzinę dwie, ale to była inna pielęgniarka ta jakąś dziwna była...

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasiasta gratuluję. Cudowne wiadomości :)

Frelcia uwielbiam pierogi, szczególnie ruskie, a u Ciebie taki wybór, czyste szaleństwo dla zmysłów.

Frelcia, pasiasta lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasiasta gratuluje! Piekna gruba krecha. Trzymam kciuki za bete i proga!

pasiasta lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa a taki akademik dla doktorantów jest połączony z normalnym akademikiem? Nie wiedziałam że takie istnieją w ogóle ;)

Odnośnie mieszkań, my mieszkamy w mieszkaniu które kupiłam kilka lat temu jeszcze sama jak emka nje znalam, a teraz kupiliśmy działkę i planujemy budowę, moze w przyszłym roku bo póki co mamy podzielone zdania co do wyboru domu, który ma tam stanąć :P no i dużo zależy od finansów, więc wszystko się jeszcze okaże :)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia piękne drzewko, ja jeszcze muszę poczekać tydzień.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Ja jestem z Olkusza
    A na pewno robią na cito bo jak robiłam kiedyś betę w niedziele czy sobotę to chciałam na cito to nie chciała mi dać bo powiedziała że szkoda na cito bo wynik i bez tego będzie za godzinę dwie, ale to była inna pielęgniarka ta jakąś dziwna była...
    Ubmnje było tak samo, bete miałam w godzinę chyba, no ale proga powiedziała że nie ma szans. Życzę Ci żeby było szybciutko :)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Jeżowa a taki akademik dla doktorantów jest połączony z normalnym akademikiem? Nie wiedziałam że takie istnieją w ogóle ;)

Odnośnie mieszkań, my mieszkamy w mieszkaniu które kupiłam kilka lat temu jeszcze sama jak emka nje znalam, a teraz kupiliśmy działkę i planujemy budowę, moze w przyszłym roku bo póki co mamy podzielone zdania co do wyboru domu, który ma tam stanąć :P no i dużo zależy od finansów, więc wszystko się jeszcze okaże :)

Jestem w trakcie budowy, więc służę pomocą. Ja musiałam zmienić całkowicie projekt pod zagospodarowanie przestrzenne

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Ubmnje było tak samo, bete miałam w godzinę chyba, no ale proga powiedziała że nie ma szans. Życzę Ci żeby było szybciutko :)
    A ty skąd jesteś?
    Ja jestem strasznie niecierpliwa o mój emek nieraz złośliwie robi tak by mnie ciekawość zżerala hehe tak się zneca nade mną

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam zazdroszczę budowy domów, też bym chciała ale nas nie stać, ledwo na kredyt na mieszkanie nam starcza więc dom odpada całkowicie

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:

W naszym przypadku akademik dla doktorantów to wydzielone kilka pięter z akademika studenckiego. Cisza, spokój i bardzo mało lokatorów ogólnie :)

Bunia86 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia, pierogi <3 <3 <3 uwielbiam, a teraz to chyba moje ulubione danie obiadowe, szczególnie ruskie i z mięsem.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasiasta, piękne krechy

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/032c53124bc1.jpg

Oto moje dwie krechy. :)
    Woooow wieczorem takie krechy Super ! My też już na takie czekamy byleby najpierw na owulaku się tłuste pokazały ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bcf399f1f4c.png

Proszę o interpretację :*

Frelcia, ANkaG, KateHawke, Lunaris, Jeżowa, karolkaa22, olik321, Flowwer, KateKum, Czrna 81, Koteczka82, lamka, blue00, Karma88, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

• AnnaManna Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje nowe Mamuśki :-)

Zapisałam się dziś na laparoskopie na przyszły tydzień. O ile @ przyjdzie o czasie. Będzie to dzień moich urodzin ;-)
    Macie pomysły na przyśpieszenie @ oprócz serduszkowania i gorących kąpieli?
    Jeśli małpa się opóźni to operację będę mieć dopiero w lutym...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 21:04

ijpbio4pgzuzz66o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:

łooooo to się wypowiedzą bardziej doświadczone koleżanki..a mi napisz o objawach :P bo to już chyba duża ciąża :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:

Ale poleciałaś beta poprostu marzenie!!! W tym dniu cyklu no wooow

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:

Piękna beta mega gratuluję :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Izolda90 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Pasiasta gratulacje! :-) Czekamy na ładną betę.

Izolda dziękuję, kochana jesteś ♡ Do Warszawy mam bardzo daleko. W razie w, dobra placówka onkoligi jest w Bydgoszczy.

Może tam też mają taki program. U mnie w pracy, w poradni onkologicznej też można taką ankietę wypełnić ale to chyba tylko dla wybranych przez.lekarza.

gannsek2imer0qlf.png
    1,5 roku starań
    02.2017 II -> w 12tc info zespół Turnera-> 17tc poronienie [*]
    27.11.2017- beta 230,60 :)
    10.2017 zielone światło dla starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałaś że owu nie będzie a rzeczywiście musiała być tak wcześnie ja zaraz po @ będę dziennie szukać na owulaki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 21:14

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ