GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:Bajka a skąd jesteś? Może to to samo lab przy szpitalu w ogóle to w diagnostyce wyniki na cito to koszt tylko 2.20 dodatkowo Ale nie wiem czy w szpitalu to działa
A na pewno robią na cito bo jak robiłam kiedyś betę w niedziele czy sobotę to chciałam na cito to nie chciała mi dać bo powiedziała że szkoda na cito bo wynik i bez tego będzie za godzinę dwie, ale to była inna pielęgniarka ta jakąś dziwna była... -
Jeżowa a taki akademik dla doktorantów jest połączony z normalnym akademikiem? Nie wiedziałam że takie istnieją w ogóle
Odnośnie mieszkań, my mieszkamy w mieszkaniu które kupiłam kilka lat temu jeszcze sama jak emka nje znalam, a teraz kupiliśmy działkę i planujemy budowę, moze w przyszłym roku bo póki co mamy podzielone zdania co do wyboru domu, który ma tam stanąć no i dużo zależy od finansów, więc wszystko się jeszcze okaże
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bajkaaa wrote:Ja jestem z Olkusza
A na pewno robią na cito bo jak robiłam kiedyś betę w niedziele czy sobotę to chciałam na cito to nie chciała mi dać bo powiedziała że szkoda na cito bo wynik i bez tego będzie za godzinę dwie, ale to była inna pielęgniarka ta jakąś dziwna była...
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Jeżowa a taki akademik dla doktorantów jest połączony z normalnym akademikiem? Nie wiedziałam że takie istnieją w ogóle
Odnośnie mieszkań, my mieszkamy w mieszkaniu które kupiłam kilka lat temu jeszcze sama jak emka nje znalam, a teraz kupiliśmy działkę i planujemy budowę, moze w przyszłym roku bo póki co mamy podzielone zdania co do wyboru domu, który ma tam stanąć no i dużo zależy od finansów, więc wszystko się jeszcze okaże
Jestem w trakcie budowy, więc służę pomocą. Ja musiałam zmienić całkowicie projekt pod zagospodarowanie przestrzenne -
Bunia86 wrote:Ubmnje było tak samo, bete miałam w godzinę chyba, no ale proga powiedziała że nie ma szans. Życzę Ci żeby było szybciutko
Ja jestem strasznie niecierpliwa o mój emek nieraz złośliwie robi tak by mnie ciekawość zżerala hehe tak się zneca nade mną -
Bunia86 wrote:Jeżowa a taki akademik dla doktorantów jest połączony z normalnym akademikiem? Nie wiedziałam że takie istnieją w ogóle
W naszym przypadku akademik dla doktorantów to wydzielone kilka pięter z akademika studenckiego. Cisza, spokój i bardzo mało lokatorów ogólnieBunia86 lubi tę wiadomość
-
Frelcia, pierogi uwielbiam, a teraz to chyba moje ulubione danie obiadowe, szczególnie ruskie i z mięsem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje nowe Mamuśki
Zapisałam się dziś na laparoskopie na przyszły tydzień. O ile @ przyjdzie o czasie. Będzie to dzień moich urodzin
Macie pomysły na przyśpieszenie @ oprócz serduszkowania i gorących kąpieli?
Jeśli małpa się opóźni to operację będę mieć dopiero w lutym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 21:04
pasiasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:Pasiasta gratulacje! Czekamy na ładną betę.
Izolda dziękuję, kochana jesteś ♡ Do Warszawy mam bardzo daleko. W razie w, dobra placówka onkoligi jest w Bydgoszczy.
Może tam też mają taki program. U mnie w pracy, w poradni onkologicznej też można taką ankietę wypełnić ale to chyba tylko dla wybranych przez.lekarza. -
nick nieaktualny