GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:To, co? Nalać na inny? zebrałam do kubeczka na w razie czego mam jeszcze pre-test i nordtest ale jakoś nie wierzę...
U mnie nordtest pokazal druga blada kreskę, ale nie zaden cien, na pewno nie bylo wątpliwości w 9 dpo. Beta z tego dnia wynosila 9,2Bunia86 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyKrew upuszczona dziewczyny, ALAB chyba miał więcej reklamacji, albo bardzo przejął się moją, bo teraz mówią że wyniki powinny być dzisiaj (a jeśli nie dzisiaj do jutro do południa). Bardzo się boję tej bety.
Ale co ma być to będzie.
Boćku ja też w Was wierzę!
frelcia gdzie zdjęcia dzisiejszych frykasów śniadaniowych?Siwulec, Motylek85, Karolina90, pilik, Flowwer lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64662e9d9b9f.jpg
emi2016, KateHawke, Jacqueline, Motylek85, Siwulec, ANkaG, lamka, Bocianiątko, pilik, Flowwer, olik321, Bunia86, PodwojnaMamaWdwupaku, blue00, Morusek, Koteczka82, Czrna 81, Barbarka1984, Emiilka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBociuś... mój lekarz mówił że NAJWCZEŚNIEJ 12 dpo po ovitrelle. A najlepiej w dniu miesiączki. Ja już nie robię. Zamówiłam bobotesty i dopiero w piątek zrobię jak okres nie przyjdzie.
Lamciu moment niedawno wstałam. Ćmi mnie brzuch okresowo. Zła jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 09:26
-
Siwulec wrote:ja w zeszłym miesiącu mimo okresu poszłam na betę i kto jest głupszy ? hihihihihi
Dzis robie akcje stulecia w pkecaju mam zestaw hmmm do higieny. Mam w planie urwac sie po godzinie z zebrania (kto w przedszkolu ma 3 godzinne zebrania, ja w szkoke po 20 min mam z glowy.?) i szukam gina ktory zrobi mi monitoring.
Ps. Dziewczyny ja widze te wszystkie błędy, ale jak chce je poprawic to moj tel warjuje!Siwulec lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
lamka wrote:Krew upuszczona dziewczyny, ALAB chyba miał więcej reklamacji, albo bardzo przejął się moją, bo teraz mówią że wyniki powinny być dzisiaj (a jeśli nie dzisiaj do jutro do południa). Bardzo się boję tej bety.
Ale co ma być to będzie.
Boćku ja też w Was wierzę!
frelcia gdzie zdjęcia dzisiejszych frykasów śniadaniowych?
Trzymam kciuki za super wynik, a Ty staraj się nie denerwowac za mocno :* -
Lamka kcikasy! S gratuluję!
Flo jak samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 09:38
s1985 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
s1985 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64662e9d9b9f.jpg
Piękny cieńs1985 lubi tę wiadomość
-
Motylek - z racji tego że jesteśmy baaaardzo optymistyczne to wierzę że szybko odnajdziesz tego gina
Motylek85 lubi tę wiadomość
-
Nika mysle ciagle o tobie! :*Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Siwulec jestem tak zdeterminowana, że sila ich zmusze;p
Ja na forum mam czas ze względu na to, że. Spedzam prawie 3 godz w autobusie codziennie;) Jeszcze jak bylam cichaczem to zawsze jakos w pracy udało mi sie spr. Kto ma kreski kto bety itp.. A czytam forum juz baaaardzo długo;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 09:35
Siwulec lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Frelcia piekne! Szkoda, ze moj zoladek budzi sie dopiero kolo13:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 09:37
Motylek85 wrote:Siwulec jestem tak zdeterminowana, że sila ich zmusze;p
Ja na forum mam czas ze względu na to, że. Spedzam prawie 3 godz w autobusie codziennie;) Jeszcze jak bylam cichaczem to zawsze jakos w pracy udało mi sie spr. Kto ma kreski kto bety itp.. A czytam forum juz baaaardzo długo;)
czyli w sumie nawet jak lekarz będzie zajęty to poproś tylko o aparaturę, sama sobie ten monitoring zrobisz
Motylek85, pilik lubią tę wiadomość
-
Siwulec i taka obcje biorę pod uwagę ;p
Siwulec lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
pilik wrote:A ja zupełnie z innym tematem - pamietam że kilka z Was robi hybrydy, polecicie jakąś lampę do domu?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6621405312
Ja mam tą i soboe chwalę, mocna i tania.pilik lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny