GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:Mogę wykorzystać tylko 30% budynku bo jest w nie takiej strefie zagospodarowania jak powinien...a to mnie nie urządza w żadnym wypadku
Frelcia lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Mogę wykorzystać tylko 30% budynku bo jest w nie takiej strefie zagospodarowania jak powinien...a to mnie nie urządza w żadnym wypadku
Frelcia nie obraź się ale nie wiedziałaś o tym wcześniej zanim zaczełas inwestować ? chyba najpierw trzeba mieć wszystkie papiery, pozwolenia ?_Hope_ lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyMeśka wrote:Frelcia nie obraź się ale nie wiedziałaś o tym wcześniej zanim zaczełas inwestować ? chyba najpierw trzeba mieć wszystkie papiery, pozwolenia ?
-
Frelcia wrote:Nie, nie wiedziałam. Nawet mój architekt/projektant/rzeczoznawca i strażak nie wiedzieli. Na tej ulicy jest mnóstwo firm i nie wiem jakim cudem dostali przekwalifikowanie.
uuuu to na Twoim miejscu oberwało by sie całej czwórce której zleciłam coś i tego nie dopilnowali...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyLunaris wrote:O matko jakie to skomplikowane odwołuj się! Trzeba walczyć o swoje, szczególnie że włożyłaś już pracę w to miejsce.
Bardzo skomplikowane. Dostaliśmy "po pysku" z miejsca z którego w ogóle się tego nie spodziewaliśmy. No ale ja nie zamierzam się poddawać. Jutro idę rozmawiać z burmistrzem.Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Frelcia, a może być tak, że pod żłobek są jakieś dodatkowe obostrzenia?
-
nick nieaktualnyKochane, miałam robić test jutro, ale jak zwykle nie wytrzymałam i zrobiłam 2 dni temu quixx- cień pod światło, a dzisiaj rano Pink test- bardzo blada (ale rozowa) kreska od razu (tak blada, że nie wiem czy coś oznacza). Ładnie ja widać dopiero teraz jak test wysechł. Te Pink nie oszukują? Zaraz zeświruję na betę nie mam jak dzisiaj pójść, najszybciej w poniedziałek. Brzuch boli jak na @, wykres chyba ładny, siusiam ciągle i jestem zmęczona. Help
ANkaG lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:KOTECZKO ja byłam wczoraj u lekarza bo tez sie zle czuje i przepisala mi sterydy i Augmentin(antybiotyk) ale zaleciła że jesli podejrzewam ze moge byc w ciazy to zebym nie brała tego antybiotyku tylko potwierdziła ewentualna ciąże i dopiero wziela antybiotyk. Jedynie sterydy wziewne mozna bo praktycznie nie wchłaniają się do organizmu.
A "bezpiecznym" antybiotykiem w ciązy który mozna brac jest DUOMOX - tak mi wczoraj powiedziała pani dr.
Meska u mnie jeszcze za wcześnie żeby potwierdzić ciążę bo dopiero 23dc dzisiaj. Ja mam antybiotyk z tej samej grypy co Duomox więc wzięłam bo za chwilę płuca wypluje. Trudno co ma być to będzie.
Pigułka gratulacjeMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Luna1993 wrote:Kochane, miałam robić test jutro, ale jak zwykle nie wytrzymałam i zrobiłam 2 dni temu quixx- cień pod światło, a dzisiaj rano Pink test- bardzo blada (ale rozowa) kreska od razu (tak blada, że nie wiem czy coś oznacza). Ładnie ja widać dopiero teraz jak test wysechł. Te Pink nie oszukują? Zaraz zeświruję na betę nie mam jak dzisiaj pójść, najszybciej w poniedziałek. Brzuch boli jak na @, wykres chyba ładny, siusiam ciągle i jestem zmęczona. Help
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Kochane, miałam robić test jutro, ale jak zwykle nie wytrzymałam i zrobiłam 2 dni temu quixx- cień pod światło, a dzisiaj rano Pink test- bardzo blada (ale rozowa) kreska od razu (tak blada, że nie wiem czy coś oznacza). Ładnie ja widać dopiero teraz jak test wysechł. Te Pink nie oszukują? Zaraz zeświruję na betę nie mam jak dzisiaj pójść, najszybciej w poniedziałek. Brzuch boli jak na @, wykres chyba ładny, siusiam ciągle i jestem zmęczona. Help
-
nick nieaktualnySelina wrote:O matko zeswirowalabym do poniedziałku z tą beta rób testy jutro jeszcze. To że brzuch boli jak na @, to akurat częste w ciąży. Masz jakiegoś dupka/lutke?
-
nick nieaktualnyPiguła gratulacje!
Co do własnej działalności, to faktycznie elastyczność to super sprawa (ja 3lata jestem na swoim), ale niestety w kwestii wychowawczego niestety jesteśmy poszkodowane No i jak nam się uda, to będę musiała niedługo kogoś zatrudnić, bo mam szkodliwe warunki pracy a z tym różnie bywa (już miałam próby zatrudnienia kogoś j dramat totalny) i martwię się jak to będzie... -
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Nie mam, jak zaskoczy to mam zrobić dwie bety i wtedy pędem do gina po luteine, tak mówił. Więc w poniedziałek pójdę na betę (chyba że znajdę gdzieś gdzie w weekend robia), a jutro sikam ż rana, mam jeden test facelle jeszcze w domu zastanawia mnie, dlaczego w ogóle nic a nic nie bolą mnie piersi, w poprzednich ciazach bolały ale z drugiej strony mam ładnie temperatury wiec nie zapowiada sie na okres chyba. mogłam poczekać z tymi testami, mam karę za swoją niecierpliwość trzymajcie za mnie kciuki !
-
Luna kciuki zaciśnięte!!!
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Pigula gratuluję!
Luna mi na quixxach nigdy nic nie wyschlo ani nie wyszło pod światło! -
Dziękuję dziewczyny, cały czas zerkam na test czy aby na pewno nie mam zwidów
Luna kciuki zaciśnięte. U mnie też zero objawów poza lekko cięższymi piersiami i małym pobolewaniem podbrzusza. Ja mam tylko jutro możliwość zrobienia bety, następną dopiero za tydzień i nie wiem czy jest w ogóle sens robić bo wynik będzie niemiarodajny ale może choć trochę uspokoi gdyby było dobrze.
A ( 02.08.2018)
F ( 24.03.2020)
Aniołek 8tc ( 28.08.2017)
-
nick nieaktualnyHope tak wlasnie czytalam, ze one sa raczej nieomylne. Czekam do rana, ale ciagle o tym mysle i nie wiem jak wytrzymam
Pigula jeśli Cię to ma uspokoić to zrób, za tydzień możesz zrobić 2 razy. Ale jak test wyraźny to ja bym się nie martwiła, tylko cieszyła :* -
Luna powtórz jutro test
Ja pink testom nie ufam i już nigdy ich nie kupię. W poprzednim cyklu dwa testy pink pokazały ciążę, a ciąży nie było.