GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Niestety smutny fakt, ale jeśli się nawet tej koperty nie da to przecież zaklęcia nie rzuci!
Mam tylko nadzieję Nika że na fajnego księdza trafisz. -
-Monika- wrote:No wkoncu święta, a w święta życzenia się spełniają.
-
_Hope_ wrote:Ja tam rok temu dostałam @ na święta w tym przynajmniej przylezie poMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej a ja sobie tam myślę, że jakby mój spadek to było hiper szybkie zagnieżdżenie to mogłabym juz sikać jutro, co? Coś mnie to sikanie świeżbi . Albo moze w piątek zbadam sobie proga + przy okazji betę
Szyszka1 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Heloł! Mam taki zapierdziel w robocie (dzisiaj 13 godz ) że nie mam czasu tu zaglądać na bieżąco.
Agniechaaaa, Inna gratuluję wczorajszych wizyt!
Bajkaaa no mega się cieszę! Piękna beta! Rośnijcie zdrowo i baaardzo nudnej ciąży Ci życzę Będziesz jeszcze sprawdzać?
Emilko cieszę się razem z Tobą! Tak jak pisałam Ci pod wykresem, ja liczę u Ciebie na ciążę,ale bynajmniej nie na urojoną!
Flowwer jutrzejszy dzień należy do Ciebie! Wszystkie czekamy z Tobą na wizytę
Nika ja nie wiem czy jestem dobrym człowiekiem, żeby Bóg mnie wysłuchał... Od roku Go męczę swoją prośbą i nic Ale za twojego fasolka też się modlę
Wpadnę jutro, bo padam na pysk. Dobrej nocy.Agniechaaaa, Emiilka, Flowwer lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
-Monika- wrote:Hope gdzie serducho? W dziewczynkę celujesz?
Poza tym nie chce bzykania na sile. Wczoraj późno wróciliśmy i padlismy. Dziś jest browar i pewnie też padniemy obstawiam ze ovu byla wczoraj bo brzuch bolał na maxa 3 godziny. Jeśli tak to te wieczorne plemniki przeżyły 12h. Co ma być to będzieANkaG, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przepraszam ja tylko na chwilę
Nika całym sercem jestem z tobą życzę Ci by piątkowa wizyta była taka byś święta miała szczęśliwe, maluch walczy bo ma waleczna mamę! Będzie dobrze bo musi a co musi to wyjścia nie ma pamiętaj!!
Flowwer trzymam kciuki za jutro!! Będę zaglądać w miarę możliwości na forum by przeczytać o twojej wizycie
Resztę dziewczyn przepraszam nie zakodowalam co się działo na forum,
Aha no i dziękuję za gratulacje ja chyba dla spokoju w piątek powtórzę jeszcze betę -
nowa na dzielni wrote:Ej a ja sobie tam myślę, że jakby mój spadek to było hiper szybkie zagnieżdżenie to mogłabym juz sikać jutro, co? Coś mnie to sikanie świeżbi . Albo moze w piątek zbadam sobie proga + przy okazji betę
nowa na dzielni, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Odpływam.... do jutra Kobietki
-
JustynaG wrote:Doskonale Cię rozumiem
Mam to samo! Widzę, że powinnyśmy testować tego samego dnia.
Ale jeśli u mnie utrzyma się temperatura powyżej 37 stopni jeszcze kilka dni to chyba nie wytrzymam....
Ja mimo tego,że nigdy nie testuje przed terminem @ to teraz mnie wyjątkowo korci. Ale chyba jeszcze poczekam parę dni. U Ciebie piękna ta temperatura! Trzymam kciuki, żeby nie spadła. I wcalesię nie dziwię, że nie możesz wytrzymać jk tai wykresik. Mnie mierzenie zabronione stresowało i nie mierze. No i ciągle termometry rozbijalam.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Bocianiątko wrote:EMEK akurat na zakupach wiec kazałam kupić magiczne składniki i jutro będę się leczyć a tymczasem Wit C1000 i aspiryna na noc
Kochane, a czy takie ilości Wit C przed owu nie zakwaszają za bardzo śluzu? Bo jeszcze wszystkie pływaki wybiję tą terapią
Pytałam się Paśnika czy można i można!
A czy test MAR robił M ?Bocianiątko lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Flo juz oczekuje Waszej jutrzejszej wizyty i nie moge doczekać sie Twojej relacji ze zdjęciem
Będzie dobrze ♡ przecież limit niepowodzeń wyczerpałam.staraczka1111, Czrna 81, Motylek85, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
StaraczkaNika wrote:Karolina, ciemna ja, zapomniałam - przy PAI-1 zażycz sobie metforminę! Matformina obniża poziom tego pai we krwi - ja jak badałam krzepliwośćm to żarłam glucophage i pod tym względem moja krew wyglądała normalnie, a może by tak nie było bez metforminy. Ja się dowiedziałam o super wpływie mety na PAI dopiero jakiś tydzień temu i żałuję, że ją odstawiłam potem na prawie miesiąc (ale nawróciłam się na kilka dni przed pozytywem).
Także koniecznie każ sobie przepisać. Bunia, Ty też - metę żreć i nieważne, że IO nie macie
A kto mi te metę może przepisać? Gin czy jakiś inny? Będę po nowym roku badać jeszcze glukoza i insulinę po obciążeniu bo wyszła mi homa jak w stopce więc pewnie i tak będzie potrzebna
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie jutro kciuki
Flowwer lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
agulineczka wrote:Flower powodzenia
agulineczka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄