GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Flo powodzenia na wizycie!!! Trzymam kciuki
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie ;)Gratuluję wszystkim dobrych wieści i czekam na kolejne szczególnie od Flo i Niki!!! Będzie dobrze a ja jestem zmęczona pracą bieganiem i może dzisiaj jakimś cudem będzie bo nadchodzą moje dni a ja dzisiaj cały dzień w pracy do polidnia z dzieckiem a po polodniu do 22 bez ale dobrze ze mój M ma pt wolne to możemy rano nadrobić bo chyba sobota lub niedziela będzie owu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie przy pierwszym siku nitki krwi. Pewnie z nocy.
Uwielbiam to poczucie ze co miałam nasikac to nasikalam, nabzykane jest i teraz luz i nic nie muszeFlowwer, reset, Czrna 81, ANkaG lubią tę wiadomość
-
A Nika nie ma usg w piątek?
Flo kciuki ofkors ale to tak oczywiste że nie ma co pisaćinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Flo, Nika badzo mocno trzymam za Was kciuki! Meldujcie się zaraz po wizycie:)
-
Dzień Dobry drogie Panie
Flo kciuki zaciśnięte w każdym możliwym miejscu
Nika te kciuki tak samo jutro dla Ciebie będą zaciśnięte
Bajeczko piernicz, nie rób bety. Na pewno będzie ślicznie przyrastała. Postaw teraz na spokojne i piękne święta w dwupaku i pamiętaj - w ciąży się nie stresujemyBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:A kto mi te metę może przepisać? Gin czy jakiś inny? Będę po nowym roku badać jeszcze glukoza i insulinę po obciążeniu bo wyszła mi homa jak w stopce więc pewnie i tak będzie potrzebna
A u Ciebie meta zdziała cuda, zobaczysz, bo ona obniża insulinę i poziom tych fibrynocosiów co się plenią w krwi przy PAI - tak się dokształciłam niedawnoBunia86 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Moje Panie Mamy trzymam za Was mocno kciuki- fasolki dajecie świątecznego czadu!
U mnie temperatura spadła także mogę spokojnie zacząć odkorkowywać świąteczne winka 2017 uważam za zamknięty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 09:31
-
innamorata88 wrote:Flo o której wizytuje?
Ja się ciązowo nie czuję a to 7tc !kawe właśnie piję bo mi smakuje, wędzonki-pycha, jedynie po jeździe samochodem muli mnie ale ogólnie ok. Teraz energii mam za 3 osoby że mnie nosi....
Musiałam bym wykapać psy bo przed transferem szorowałam je.
A co to wiedzy z betami to kwestia indywidualna, ja wolę wiedzieć na co się nastawić, za długo czekałam.
Inna masz racje niewiedza jest dla tych kobiet które nie mają wiekszych problemów.
Mam taką koleżankę która leczy się u zakonnicy ( jest ginem) ma 43l i jej zalecenie różaniec przed jak w to wieży.....innamorata88, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
olik321 wrote:A czemu nie mozna cynamonu?
Flo ma usg o 15.30
Miłego dnia dziewczyny
Wszystko w rozsądnych ilościach nie zaszkodzi a cynamon to naturalny antybiotyk.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
StaraczkaNika wrote:Ja w piątek, o 9:40 o szczególną pamięć proszę. Ale to tak dla mnie, żebym nie mdlała ani nie robiła histrii u gina. Za malucha proszę najlepiej cały czas. Wczoraj wyczytałam, że może mu szkodzić mój nadmiar androgenów i zamiast melisy popijam napar z miętki. W całym domu pachnie - mało świątecznie. A wiecie, że w ciąży nie wolno cynamonu? Też wiem dopiero od wczoraj
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ja w piątek, o 9:40 o szczególną pamięć proszę. Ale to tak dla mnie, żebym nie mdlała ani nie robiła histrii u gina. Za malucha proszę najlepiej cały czas. Wczoraj wyczytałam, że może mu szkodzić mój nadmiar androgenów i zamiast melisy popijam napar z miętki. W całym domu pachnie - mało świątecznie. A wiecie, że w ciąży nie wolno cynamonu? Też wiem dopiero od wczoraj
-
Flo - bardzo mocno zaciskam kciuki! Palce u nóg takoż!
Bajka - rób betę lub nie, w zależności jak czujesz. Ja bym pewnie w święta fiksowała, że jej nie zrobiłam, a że laby zamknięte to panika byłaby dwa razy większa
Nika - trzymam kciuki Kochana za Twój spokój oraz za Maleństwo! :*
A u mnie, gdyby nie fakt, że wiem po usg i po badaniach krwi, że w tym cyklu nic się nie mogło zdarzyć, to bym się już nakręciła na maksa, bo nietypowo bolą mnie sutki i jak zbiegałam po schodach to miałam wrażenie, że mi moje mikro piersi ciążą jak kamienie. Ponieważ wiem, że owulacji nie było, to zaczynam zastanawiać się, czy u mnie ten ból piersi nie pojawia się w cyklach bezowulacyjnych (zdarza mi się taki ból bardzo rzadko, raz na ok. 8 - 10 cykli), więc to może to? Ale gdyby nie to usg to bym sikała równo od dzisiaj
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.