GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję pozytywnych bet
A ja czekam na jutrzejszy poranek z nadzieją, że temperatura nie spadnie...
Miałam testować po świętach ale nakręciłam się i jest ciężko.
Czuję jednak delikatnie brzuch, tak jakby jednak @ się zbliżała. Ale to bardzo delikatnie... ale nie chcę tej wredotyMalgonia lubi tę wiadomość
-
Gilmore, Olik, Malgonia gratulacje! Super wiesci! Ale ten grudzień się rozkręcił
Meśka kurczę no dziwny ten wynik. A robiłaś w zeszłym cyklu testy lub bete ? Tule:*olik321, Malgonia lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Malgonia wrote:Jestem w ciazy!
Dostalam luteine 2x2 tabletki. Mam.sie oszczedzac, powiedziala ze nic zlego sie nie dzieje i mam nie badac progesteronu zeby sie nie denerwowac (jasne) tylko hcg. Nie ufam jej za bardzo alw dostalam lek i zwolnienie i to najwazniejsze.Malgonia lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Gilmore, Olik, Malgonia gratulacje! Super wiesci! Ale ten grudzień się rozkręcił
Meśka kurczę no dziwny ten wynik. A robiłaś w zeszłym cyklu testy lub bete ? Tule:*
Robilam testy i wychodzily negatywne.
Na bete nie poszlam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 22:17
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Jezusie potfór dopiero zasnął. Wasze zdrowie dziewczyny! Zdrowie wszystkich gorylkow, czereśni i kfiatuszkow forumowych!
Może utopie ta pieczarke albo ja upije i się wyniesie z mojego podtrutego ciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 22:21
Meśka, Bocianiątko, KateHawke, Sarna84, agulineczka, Bunia86, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi w końcu zaczął rosnąć brzuch i się chciałabym pochwalić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa84423226b9.jpg
❤❤❤Bajkaaa, KateHawke, olik321, Lunaris, Flowwer, agulineczka, Agniechaaaa, KateKum, Bunia86, blue00, Jeżowa, ANkaG, Karma88, Malgonia, gilmoregirl, problemik, nowa na dzielni, Yoselyn82, Kargo31, Morusek, Madżka89, Czrna 81, Amy333, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Moj potfór zasnal szybko. Opitolilam go nozyczkami na spiocha bo za nic w świecie nie chce isc do fryzjera. Wyglada teraz jak Marek z M jak Milosc z pierwszych odcinkow
A potem nalalam sobie metaxy i zapijam smutki z MLena21, Bunia86 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ee572a738b3.jpg
buziaki dla e-cioć, tak jak pisałam wszystko dobrze, termin na 12-13.08.18
jak mam to zmienić by od razu było foto?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 10:57
Bocianiątko, Bunia86, blue00, KateHawke, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Zdrówko! ja też zapijam za wszystkie Świąteczne niespodzianki i cuda dziewczyny! Małgonia Olik Nika aiwlys brzunio teraz będzie coraz większy a potem nie będziesz musiała zrzucać dodatkowego nadmiaru (jak ja +18kg!).
Wesołych Świąt Kochane ja raczej będę się tu kręcić: wszystko zrobione, jutro siedzimy w domu więc nic innego do roboty. Wigilia w pracy i mam nadzieję że też nic do robotyMalgonia, olik321 lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Moj potfór zasnal szybko. Opitolilam go nozyczkami na spiocha bo za nic w świecie nie chce isc do fryzjera. Wyglada teraz jak Marek z M jak Milosc z pierwszych odcinkow
A potem nalalam sobie metaxy i zapijam smutki z M -
Na dobranoc Wam wyślę moją sunie, która testuje nową poduszkę ciążowa mamy dobrej nocki kochane
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac6d14573d1e.jpgLunaris, Agniechaaaa, Bunia86, KateHawke, Malgonia, problemik, pilik, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczyny
Olik gratuluję kropka, Malgonia Tobie również
Aiwlys wyglądasz idealnie, marzenie każdej kobiety.
Meśka przykro mi, że się nie udało. Bardzo jestem ciekawa jak wygląda Twój syn, po tej rewolucji nożyczkowej.aiwlys, olik321, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Meśka wiem, że teraz to Cię nie ukoi, bo w lipcu miałam taka sama sytuacje - musiałam swoje przepłakać i odreagować, ale w październiku gin zwiększyła dawkę dupka po owulacji, poszłam na l4 w pracy żeby wyeliminować stres, brałam Miovarian (od sierpnia zaczęłam) i jakieś tam suple u mnie i u męża noooo i zobaczyłam druga kreskę, później przyrost bety, później serduszko... i choć ciagle się boje to dziękuje za każdy dzień wierze mocno, że i Twój organizm da radę i już niedługo będziesz szczęśliwa - to co dziewczyny mówią usłyszałam od kilku lekarzy, jeśli była pani w ciąży to duzy plus i dobry znak
Meśka, Bunia86, Malgonia lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:Dobry wieczór dziewczyny
Olik gratuluję kropka, Malgonia Tobie również
Aiwlys wyglądasz idealnie, marzenie każdej kobiety.
Meśka przykro mi, że się nie udało. Bardzo jestem ciekawa jak wygląda Twój syn, po tej rewolucji nożyczkowej.
Ja tez zobacze jak wstanie19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka polubiłam za obcinanie na śpiocha oczywiście
Aiwlys przepiękny brzusio!!! i zgrabna mama
Olik Twój link https://zapodaj.net/a2c7e70991217.jpg.html ale najpiej skopiuj ten 3, ostatni link to od razu wklei się zdjęcie
O jak ja bym chętnie zapiła z Wami moje smutki, ale nie sądzę że powinnam Marzę! Marzę o lampce pysznego wina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 23:17
olik321 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny