GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Flower, ile magnezu i nospy można dziennie? Bo mnie kurcze dzisiaj brzuch boli z niewiadomych przyczyn, tak trochę @owo, trochę ciągnie... I mnie wkurza
Madwitka, mnie facelle nie oszukał, była biel nad bielea niektóre dziewczyny tu polecały więc co staraczka to inne testowe preferencje
sikaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 16:55
madwitka lubi tę wiadomość
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
nick nieaktualnyKingulla, o nie, to chyba źle zrobiłam kupując go, mogłam dalej sikać na quixy
tylko one podobno późno wychodzą, a ja chce już :d ciężko znaleźć test idealny. Chyba najlepiej się im wnikliwie nie przyglądać. Ja jutro zerknę i wyrzucam po 5 minutach i nie analizuje pod światło
Madwitka, może u Ciebie się ten test sprawdzi, zaraz wrzucę zdjęcie jaki miałam facelle 2 miesiące czy miesiąc temuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 16:55
madwitka lubi tę wiadomość
-
Izape poczekaj cierpliwie do terminu @. Wiem, ze łatwo się pisze a trudniej wytrzymać, ale wczoraj na zdjęciach były kreski. Nie chcę Cię nakręcać, ale uważam, ze nie powinnaś tracić nadziei.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
StaraczkaNika wrote:Iza, no nie wierzę... jakie to wqurwiające. Jak chcesz to napiszę skargę na producenta pink testow!
A Ty jeszcze się nie poddawaj - testy lubią wychodzić raz bledsze raz ciemniejsze - myślę, że sylwestrowy sik Cię nie ominie, i trzymam kciuki, żeby przyniósł Ci kinder niespodziankę!
Blue, idź na betę póki czynne!) głupie te testy jak nie wiem...
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny[A=https://naforum.zapodaj.net/a3236f0a81f4.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3236f0a81f4.jpg[/url]
Na żywo jeszcze bardziej było widać, różowa kreskaBocianiątko, Rucola, olik321, madwitka, KateHawke, ANkaG, innamorata88, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Iza ja brałam clo 2-6dc.
Rucola trzeba mi cierpliwości ! Czekam na @ może i coś jest na rzeczy więc póki co zaciskam zeby i idę do przoduzłość piękności szkodzi jak to mówią
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Luna1993 wrote:[A=https://naforum.zapodaj.net/a3236f0a81f4.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3236f0a81f4.jpg[/url]
Na żywo jeszcze bardziej było widać, różowa kreska
Luna kreska jak byk !!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ale Wy macie ładne paznokcie, ja mam strasznie lipne cienkie i bez wyglądu.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape, Ty najlepiej wiesz jak ja się wtedy cieszyłam tym testem i dupa. A paznokcie to zelowe mialam i miesiac temu sciagnelam, wreszcie moge sie malowac palcem przy oku i go sobie nie wydłubać
a polecam odzywke do paznokci z essence, mi uratowała paznokcie po tych zelach
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Bo jak @ się pojawi faktycznie tego 2 to wizytę u gina mam 4 i nie chciałabym tracić cyklu tylko żeby od razu zacząć z CLO od stycnia. A to będzie 3 dc.
Rucola trzeba mi cierpliwości ! Czekam na @ może i coś jest na rzeczy więc póki co zaciskam zeby i idę do przoduzłość piękności szkodzi jak to mówią
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna:Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat