GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja się pochwalę, że w tym roku wzięłam się za siebie i schudłam z 72 kg na 53 to był dla mnie mega wyczyn, ale po tych poronieniach chociaż to mi się udało
ANkaG, Frelcia, blue00, olik321, Lunaris, Flowwer, Anna Stesia, Czrna 81, Emiilka, Izape_91, Jeżowa, nowa na dzielni, pasiasta, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Koteczka82, agnieszka00, KateHawke, Motylek85, Amy333, Kaczorka, problemik, carolla90, Bergo2, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:To ja się pochwalę, że w tym roku wzięłam się za siebie i schudłam z 72 kg na 53 to był dla mnie mega wyczyn, ale po tych poronieniach chociaż to mi się udało
-
Malgonia wrote:Fasolka mi zaczęła jakieś numery wywijać. Uspokoję się (lub nie) jak pójdę do lekarza. Póki co był u mnie ksiądz z koledą i zaproponował namaszczenie chorych.
Mam już pierwszą wizytę u lekarza za sobą, drugą betę zresztą też.
Ale już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty.
A kiedy masz wizytę u lekarza? -
Amy333 wrote:Boicuś mnie okropnie cale piersi bola,ale to tak naprawde ostro. Ale nie nakrecam sie, jakos tak jestem praktycznie pewna ze nic jutro nie wysikam.
Wy tu tyle o testach piszecie a ja kurcze nawet zadnych firmowych nie kupuje, mam tylko te gratisowe co na Allegro do owulakow dołączają.
Amy, ja miałam 5 tych gratisowych i 1 Bobo.
Zaczęłam testować od tych gratisowych z allegro i 10dpo był cień cienia (uznałam go za biel). A 12dpo była już kreska blada ale widoczna. Za to 15 dpo zrobiłam 2 testy - bobo i gratisowy allegro i oba pokazały piękne kreski.
Na pamiątkę zostawiam bobo bo ładniej się prezentuje i data na nim jest ladnie widoczna.
Zdecydowanie czarna Wyglądasz w niej nieziemsko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 21:15
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Bunia jak po wizycie ?
Frelcia ale z Ciebie pupcia Jak dla mnie możesz iść bez hihihihi
Lunaris masz zwiększoną powierzchnię erotyczną, chłop przynajmniej 2x w te same miejsce nie całuje Ja całe życie borykałam się z niedowagą
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Luna no kurde, to co, chyba serduszko? No jak dla mnie to się udało!!
Frelcia obydwie fajne, pierwsza bardziej docenia kobiety, drugą faceci . Tak mi się wydaje. Ja sylwestra mam w tym roku mega ochotę spędzić w domu we dwójkę i tak robimy. Zamawiamy górę sushi, wskakujemy w dresy i tak świętujemyblue00, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Lunaris masz zwiększoną powierzchnię erotyczną, chłop przynajmniej 2x w te same miejsce nie całuje Ja całe życie borykałam się z niedowagą
...bo nie znajdzie drugi raz tego samego miejsca hehehe
siada mi na głowę chyba -jak powrót do pracy nie pomoże to znajdę sobie jakieś zajęcie poprawiające samopoczucie bo psycha mi siądzie.
-
nowa na dzielni wrote:Luna no kurde, to co, chyba serduszko? No jak dla mnie to się udało!!
Frelcia obydwie fajne, pierwsza bardziej docenia kobiety, drugą faceci . Tak mi się wydaje. Ja sylwestra mam w tym roku mega ochotę spędzić w domu we dwójkę i tak robimy. Zamawiamy górę sushi, wskakujemy w dresy i tak świętujemy -
nick nieaktualnyDziękuję kochane :* przy mojej 2,5 rocznej małej mam sporo ruchu i po prostu przestałam żreć jak świnka, a kocham fast foody i słodycze. A teraz zero i samo szło w dół. Też zawsze odkladalam odchudzanie, właśnie dlatego, że chcieliśmy drugie dziecko. Ale wyszło jak wyszło, to trzeba było dupe ogarnąć a też jestem niska, 163
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja im więcej mam zmartwień tym więcej wpieprzam
-
nick nieaktualny
-
Frelcia bordowa sukienka wymiata
Luna trzymam kciuki za test
Problemik ja 2.01 też powtarzam betę, musi być dobrze!Luna1993, problemik lubią tę wiadomość
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Jestem po wizycie. Torbiel taka sama, nic sie nie ruszyło po @. Dostałam orgametril aż 6 tabsów na dobę przez 2 tygodnie. Zwolnienie do 19 i 20 stycznia do kontroli. Stodowala kkedya któraś z was ten lek ?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Wrzuciłam avatar co by zaczarować przyszłość i spełnić życzenie Flower:)
Frelcia, też zmieniam zdanie, w bordowej wyglądasz super. Nawet mój mąż kątem oka widział i zapytał co to za zdjęcia i powiedział, że bordowa:)Lunaris, Bocianiątko, Bunia86, Emiilka, Flowwer, KateHawke, Czrna 81, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Frelcia, jak dla mnie bordowa wygrywa na wieszaku wyglądała niepozornie, ale na Tobie rewelacja i dodatki pasują.
-
nick nieaktualnyCześć Laski!
Po przeczytaniu, komentuję.
Problemik, rewelacja to jest właśnie taki mały CUD trzymam kciuki za wtorkową bete
Iza - nie ma bata musi się udać w tym cyklu, to samo tczy się blue
Frelacia ja osobiście wybrałabym czarną koronkową, jest śliczna, ale buty do niej kompletnie nie pasują, wybrałabym czarne.
Ta pierwsza kompletnie nie w moim guście, takim falbankom mówie stanowczo nie. Dzisiaj mierzyłam w jednym sklepie i dla mnie jest to beznadziejne.
I ja też jutro idę z męzem i jeszcze ze dwiema parami na bal, a kto bogatemu zabroni, trzeba jakoś przywitać nowy rok!problemik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny