GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Usiadłam sobie do kompa, włączyłam OF... dobrze że sobie usiadłam!
FLO !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5d71a9e901f.jpgnowa na dzielni, summer86, StaraczkaNika, Anna Stesia, Rucola, Czrna 81, KateKum, lamka, emi2016, Flowwer, Bocianiątko, Maja84, Yoselyn82, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Tylko od 2 połowy marca! Bo wcześniej są Ryby, a rybki są kochane, ale delikatne, i trzeba z nimi delikatnie. Za to później są Baranki, a baranki cenią szczerość i są mocne... Ej! Jesteś baranek?
Ja tez jestem rybka i to dokładnie z połowy marca ; p a moja siostra koziorozec ma ciężki charakter harpagan z niej okropny : p ale daje z życiu radę, ja za to jestem delikatna masz racje, ale ostatnio nie daje sobie w kasze dmuchać; DCzrna 81 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Czrna 81 wrote:Ja jestem rybka i coś w tym jest. Kiedyś mój przełożony krzyczał na kogoś w pracy przy mnie, więc powiedziałam że wychodzę bo nie mam zamiaru tego słuchać. A później mu powiedziałam że gdyby na mnie ktoś podniósł głos, to biorę torebkę i idę do domu Nigdy tego nie zrobił A co powiesz o koziorożcach? Mój syn ma ten znak i jest niestety bardzo wrażliwy, obawiam się że będzie miał w życiu ciężko...
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Czasami żałuję że czas wolno płynie...chciałabym mieć już testowanie za sobą
Ps czy implantacja musi być odczuwalna i widoczna na bieliźnie?
Frelcia to jest bardzo indywidualne. Tylko część kobiet ma plamienia implantacyjne. -
Izape_91 wrote:Ja tez jestem rybka i to dokładnie z połowy marca ; p a moja siostra koziorozec ma ciężki charakter harpagan z niej okropny : p ale daje z życiu radę, ja za to jestem delikatna masz racje, ale ostatnio nie daje sobie w kasze dmuchać; D
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny wiem że dzisiejszy dzień należy do Flo ale mam pytanie. Patrząc na to jak szybko wychodzą dziewczynom testy zastanawiam się czy nie przyspieszyć terminu mojego testowania. Wpisalam się co prawda na 10 grudnia ale to już będzie 33 dc. Patrząc na moje 3 ostatnie cykle średnia długość cyklu wychodzi mi 29,6 dni jak myślicie kiedy mogę zrobić test żeby wyszedł wiarygodny?
Teoretycznie skoro większość cykli masz 29 dniowych to 29 dnia powinien być już wiarygodny. Niektóre dziewczyny wolą robić dopiero jak się okres spóźnia, ja jestem spokojniejsza jak zrobię przed terminem okresu bo trochę rozwiewają mi się nadziej . Powkurzam się trochę ale okres mnie już nie dołuje.
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
summer86 wrote:Frelcia to jest bardzo indywidualne. Tylko część kobiet ma plamienia implantacyjne.
-
nick nieaktualny
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny wiem że dzisiejszy dzień należy do Flo ale mam pytanie. Patrząc na to jak szybko wychodzą dziewczynom testy zastanawiam się czy nie przyspieszyć terminu mojego testowania. Wpisalam się co prawda na 10 grudnia ale to już będzie 33 dc. Patrząc na moje 3 ostatnie cykle średnia długość cyklu wychodzi mi 29,6 dni jak myślicie kiedy mogę zrobić test żeby wyszedł wiarygodny?
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Czasami żałuję że czas wolno płynie...chciałabym mieć już testowanie za sobą
Ps czy implantacja musi być odczuwalna i widoczna na bieliźnie?
Nie zrozum mnie źle, ale akie nakręcanie się nie jest dobre. Lepiej się zaskoczyć._Hope_, Luna1993, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Ale mnie zaczęła pachwina boleć..aż do kolana. Mam nadzieję że znowu się coś nie pokielbasilo we mnie:/
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Ale mnie zaczęła pachwina boleć..aż do kolana. Mam nadzieję że znowu się coś nie pokielbasilo we mnie:/
U mnie jak tak bolało to podejrzewali ciąże pozamaciczną i miałam laparotomie.
Więc objawom mowimy STOP!
A jeśli masz za dużo czasu na przemyślenia to zapraszam domnie na generalne porządki, ja osobićie dostaję już pierdol_caWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 19:41
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:A mogę Ciebie postraszyć???
U mnie jak tak bolało to podejrzewali ciąże pozamaciczną i miałam laparotomie.
Więc objawom mowimy STOP!
A jeśli masz za dużo czasu na przemyślenia to zapraszam domnie na generalne porządki, ja osobićie dostaję już pierdol_ca
Dobra już nic nie pisze posprzatalam dom, zrobiłam obiad na dwa dni, ozdobilam dom na święta i zaleglam. -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Termin mam na 15 sierpnia
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Flowwer wrote:Coś więcej napiszesz o historii leczenia
? Jakieś badania czy monitoring był ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 19:49
Hanka 33 lata, 26 Cykl starań , 2 razy hsg, słaba morfologia plemników, niepłodność wtórna, w po histerolaparoskopia - elektrokoagulacja ognisk endometriozy, clostilbegiyt, duphaston, fertilman, - wszystko bezskutecznie..