GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Kiedyś, z 10 lat temu koleżanka na studiach dostała auto od taty i mój mąż na to: "No, ona to jest taka córeczka tatusia" a po minucie "jakbym miał córkę, to bym chciał móc być takim tatusiem". Chyba poprostu tatusiowie uwielbiają swoje córeczkiemi2016 wrote:Ehhh.. oni wszyscy tak mają Zakazów co nie miara Zakazów co nie miara Ostatnio usłyszałam, że to będzie córusia tatusia i żebym sobie nie wyobrażała że będzie inaczej Ostatnio usłyszałam, że to będzie córusia tatusia i żebym sobie nie wyobrażała że będzie inaczej  Flowwer, emi2016, Koteczka82, lamka, Maja84 lubią tę wiadomość Flowwer, emi2016, Koteczka82, lamka, Maja84 lubią tę wiadomość
- 

Chyba sobie w ramkę oprawię! No pewnie, że widać! Śliczna, wytęskniona, upragniona różowa kreseczka. Na razie nieśmiała, ale się rozhula, zobaczysz! Rośnij, sliczny kruszku, na pociechę mamusi!   Flowwer, Jacqueline lubią tę wiadomość Flowwer, Jacqueline lubią tę wiadomość
- 

Ja jestem 10 dpo bo miałam transfer zarodka w 5 dobie od punkcji czyli ovu. Po dobie od punkcji już wiedziałam że wszystkie 5 oocytów się zapłodniło. A dziś 5 doba od transferu.StaraczkaNika wrote:Na BBF też są cotygodniowe opisy.

Flowwer! Na kiedy BBF wyznacza datę? Jak ten wiel ciąży liczyć po transferze? Że owu była wiek zarodkusia + dni od transferu czy trzeba dodać z 1-2 dni? W końcu zanim komóra i plemniczek się połączą też mija 1-2 dni? Ale to skomplikowane
 Czyli 5 dni w inkubatorze i 5 dni w moim brzuszku. ANkaG, Anna Stesia, Malwas lubią tę wiadomość ANkaG, Anna Stesia, Malwas lubią tę wiadomość 
 112 cs o syna, 15 lat walki !!
 Provita-Paliga
 NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
 Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
 ⛄⛄⛄

- 

Są jeszcze torebki ?! Dalej tam się zabijają?nowa na dzielni wrote:FLO! Wiedziałam! Czułam! Wychodzi człowiek na zakupy do Lidla, wraca a tu takie boom!

Czuje się zaszczycona że mogę wstawić koło Ciebie serduszko!!
- 

Wspaniale! Ja mam 18dpo! Ooooh! Może będziesz rodzić w moją rocznicę ślubu! To jest szczęśliwa data, mówię Ci!Flowwer wrote:Ja jestem 10 dpo bo miałam transfer zarodka w 5 dobie od punkcji czyli ovu. Po dobie od punkcji już wiedziałam że wszystkie 5 oocytów się zapłodniło. A dziś 5 doba od transferu.
 Czyli 5 dni w inkubatorze i 5 dni w moim brzuszku.
- 

Jeju Flo dopiero weszlam na forum,a tu takie wiesci! )) Kochana tak bardzo sie ciesze:)))) bede ryczec:) )) Kochana tak bardzo sie ciesze:)))) bede ryczec:) Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
- 

innamorata88 wrote:Flowwer piszę dopiero teraz, bo poza zasięgiem jestem!! Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak się cieszę z tej Twojej bety jak dawno z żadnej innej!! Czekamy na poniedziałkowy przyrost!! 
 Oby fasolka się mieściła a ja dalej uwierzyć nie mogę.

Kochane ja płacze dziś razem z Wami i wprowadziłam zbiorowy płacz na of. Dziękuję!!! Dziś przechodzę szok ale do szczęśliwego finału jeszcze trochę. Izape_91, Czrna 81, Amy333, summer86, StaraczkaNika, innamorata88, Jadranka, Anna Stesia, Bajkaaa, blue00, PodwojnaMamaWdwupaku, Malwas, Malinka7, lamka, pawojoszka, Maja84, by7mistake, Barbarka1984, Sarna84, Karma88, olik321, madzia8lenka lubią tę wiadomość Izape_91, Czrna 81, Amy333, summer86, StaraczkaNika, innamorata88, Jadranka, Anna Stesia, Bajkaaa, blue00, PodwojnaMamaWdwupaku, Malwas, Malinka7, lamka, pawojoszka, Maja84, by7mistake, Barbarka1984, Sarna84, Karma88, olik321, madzia8lenka lubią tę wiadomość 
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄

- 

jak tak dalej pójdzie to wszystkie nasze weteranki zobaczą do końca roku dwie kreseczki: )))) dziewczynki ale Wam zazdroszczę, tak pozytywnie oczywiście : ) a tak bardzo wierzyłam ze i nam sie do końca roku uda, a tu już grudzień i zaraz nowy rok i nowe nadzieje. I znowu wierze ze tak jak 2017, 2018 przyniesie coś dobrego : ) Flower dajesz nadzieje będziesz wspaniała mama : ) będziesz wspaniała mama : ) Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️ Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
 Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
- 

Termin mam na 15 sierpniaStaraczkaNika wrote:Wspaniale! Ja mam 18dpo! Ooooh! Może będziesz rodzić w moją rocznicę ślubu! To jest szczęśliwa data, mówię Ci!   emi2016, StaraczkaNika, ANkaG, mi88, Anna Stesia, blue00, lamka, Bocianiątko, Barbarka1984, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość emi2016, StaraczkaNika, ANkaG, mi88, Anna Stesia, blue00, lamka, Bocianiątko, Barbarka1984, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość 
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄

- 
                        nick nieaktualny
- 

Widać Przy tym poziomie bety i tak dobrze że coś tam pokazuje, siknij jeszcze jutro Przy tym poziomie bety i tak dobrze że coś tam pokazuje, siknij jeszcze jutro Teraz czekamy na ładny przyrost w poniedziałek Teraz czekamy na ładny przyrost w poniedziałek   Flowwer lubi tę wiadomość
                                Czarna81 Flowwer lubi tę wiadomość
                                Czarna81
 22 cs.
- 
                        nick nieaktualnyO 15 a moja córcia jest z 19 sierpnia szczęśliwy miesiąc o może mimo moich obaw będzie miała na sierpnia rodzeństwo kto wie jak tu tyle wirusów szczęśliwy miesiąc o może mimo moich obaw będzie miała na sierpnia rodzeństwo kto wie jak tu tyle wirusów może i będzie miała kuzynostwo na sierpnia o mamo ....;P może i będzie miała kuzynostwo na sierpnia o mamo ....;PWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 17:30  Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość
- 

To coś źle przeliczyłamFlowwer wrote:Termin mam na 15 sierpnia  
 15 to święto! W święto nie rodź, przetrzymaj jeszcze 3 dni! Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość
- 

Jeju dziewczymy tu sie takie cuda dzieja na tych naszych wątkach..dmuchnijcie kurde tak zbiorowo tą moją tempke,niech cholera jutro podrosnie choc troche:) Anna Stesia, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość Anna Stesia, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
- 

Kaczora przecież zapowiedziała że następna w kolejce jesteś Ty !!Amy333 wrote:Jeju dziewczymy tu sie takie cuda dzieja na tych naszych wątkach..dmuchnijcie kurde tak zbiorowo tą moją tempke,niech cholera jutro podrosnie choc troche:) Anna Stesia, Kaczorka, Bocianiątko, Maja84, Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość Anna Stesia, Kaczorka, Bocianiątko, Maja84, Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość 
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄

- 

Izape_91 wrote:Ja mam jutro termin @ ale coś czuje ze moze sie opóźnić bo sie nie czuje małpiasto. Ale boje sie sikać, wole nie wracac do tematu sikania ; p niepotrzebny stres
 Izape, trzymam mocno kciuki za test  
- 

Flower     wchodzę i tu takie wieści wchodzę i tu takie wieści weszłam żeby poczytać co tam u testerek i bach z zaskoczenia beta Flo!!! Powinni jakieś święto na owu zrobić, nie wiem jakiś kolorek świąteczny na cześć kochanej weteranki weszłam żeby poczytać co tam u testerek i bach z zaskoczenia beta Flo!!! Powinni jakieś święto na owu zrobić, nie wiem jakiś kolorek świąteczny na cześć kochanej weteranki 
 Serducho się cieszy niesamowicie. Twoja droga była naprawdę długa i wyboista - trzymam bardzo mocno kciuki żeby beta rosła i żebyś miała swojego upragnionego okruszka 

Pozdrawiam dziewczyny 

Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość 

staramy się już ponad 2 lata - udało się!! - udało się!!
 aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie 
 Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane 
- 

summer86 wrote:Flowwer, pamiętasz jak mówiłyśmy, że w 2018 z wózeczkami? 
 Pamiętam i tego się trzymam a teraz trzymać kciuki za przyrost bety!!

summer86, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość summer86, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość 
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄