GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
emi2016 wrote:Ehhh.. oni wszyscy tak mają Zakazów co nie miara Ostatnio usłyszałam, że to będzie córusia tatusia i żebym sobie nie wyobrażała że będzie inaczej
Flowwer, emi2016, Koteczka82, lamka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Chyba sobie w ramkę oprawię! No pewnie, że widać! Śliczna, wytęskniona, upragniona różowa kreseczka. Na razie nieśmiała, ale się rozhula, zobaczysz! Rośnij, sliczny kruszku, na pociechę mamusi!Flowwer, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Na BBF też są cotygodniowe opisy.
Flowwer! Na kiedy BBF wyznacza datę? Jak ten wiel ciąży liczyć po transferze? Że owu była wiek zarodkusia + dni od transferu czy trzeba dodać z 1-2 dni? W końcu zanim komóra i plemniczek się połączą też mija 1-2 dni? Ale to skomplikowane
Czyli 5 dni w inkubatorze i 5 dni w moim brzuszku.ANkaG, Anna Stesia, Malwas lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nowa na dzielni wrote:FLO! Wiedziałam! Czułam! Wychodzi człowiek na zakupy do Lidla, wraca a tu takie boom!
Czuje się zaszczycona że mogę wstawić koło Ciebie serduszko!! -
Flowwer wrote:Ja jestem 10 dpo bo miałam transfer zarodka w 5 dobie od punkcji czyli ovu. Po dobie od punkcji już wiedziałam że wszystkie 5 oocytów się zapłodniło. A dziś 5 doba od transferu.
Czyli 5 dni w inkubatorze i 5 dni w moim brzuszku. -
Jeju Flo dopiero weszlam na forum,a tu takie wiesci!)) Kochana tak bardzo sie ciesze:)))) bede ryczec:)
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Flowwer piszę dopiero teraz, bo poza zasięgiem jestem!! Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak się cieszę z tej Twojej bety jak dawno z żadnej innej!! Czekamy na poniedziałkowy przyrost!!
Oby fasolka się mieściła a ja dalej uwierzyć nie mogę.
Kochane ja płacze dziś razem z Wami i wprowadziłam zbiorowy płacz na of. Dziękuję!!! Dziś przechodzę szok ale do szczęśliwego finału jeszcze trochę.Izape_91, Czrna 81, Amy333, summer86, StaraczkaNika, innamorata88, Jadranka, Anna Stesia, Bajkaaa, blue00, PodwojnaMamaWdwupaku, Malwas, Malinka7, lamka, pawojoszka, Maja84, by7mistake, Barbarka1984, Sarna84, Karma88, olik321, madzia8lenka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
jak tak dalej pójdzie to wszystkie nasze weteranki zobaczą do końca roku dwie kreseczki: )))) dziewczynki ale Wam zazdroszczę, tak pozytywnie oczywiście : ) a tak bardzo wierzyłam ze i nam sie do końca roku uda, a tu już grudzień i zaraz nowy rok i nowe nadzieje. I znowu wierze ze tak jak 2017, 2018 przyniesie coś dobrego : ) Flower dajesz nadzieje będziesz wspaniała mama : )
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
StaraczkaNika wrote:Wspaniale! Ja mam 18dpo! Ooooh! Może będziesz rodzić w moją rocznicę ślubu! To jest szczęśliwa data, mówię Ci!
emi2016, StaraczkaNika, ANkaG, mi88, Anna Stesia, blue00, lamka, Bocianiątko, Barbarka1984, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Widać Przy tym poziomie bety i tak dobrze że coś tam pokazuje, siknij jeszcze jutro Teraz czekamy na ładny przyrost w poniedziałek
Flowwer lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyO 15 a moja córcia jest z 19 sierpnia szczęśliwy miesiąc o może mimo moich obaw będzie miała na sierpnia rodzeństwo kto wie jak tu tyle wirusów może i będzie miała kuzynostwo na sierpnia o mamo ....;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 17:30
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Termin mam na 15 sierpnia
15 to święto! W święto nie rodź, przetrzymaj jeszcze 3 dni!Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Jeju dziewczymy tu sie takie cuda dzieja na tych naszych wątkach..dmuchnijcie kurde tak zbiorowo tą moją tempke,niech cholera jutro podrosnie choc troche:)
Anna Stesia, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Jeju dziewczymy tu sie takie cuda dzieja na tych naszych wątkach..dmuchnijcie kurde tak zbiorowo tą moją tempke,niech cholera jutro podrosnie choc troche:)
Anna Stesia, Kaczorka, Bocianiątko, Maja84, Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Izape_91 wrote:Ja mam jutro termin @ ale coś czuje ze moze sie opóźnić bo sie nie czuje małpiasto. Ale boje sie sikać, wole nie wracac do tematu sikania ; p niepotrzebny stres
Izape, trzymam mocno kciuki za test -
Flower wchodzę i tu takie wieści weszłam żeby poczytać co tam u testerek i bach z zaskoczenia beta Flo!!! Powinni jakieś święto na owu zrobić, nie wiem jakiś kolorek świąteczny na cześć kochanej weteranki
Serducho się cieszy niesamowicie. Twoja droga była naprawdę długa i wyboista - trzymam bardzo mocno kciuki żeby beta rosła i żebyś miała swojego upragnionego okruszka
Pozdrawiam dziewczyny
Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
summer86 wrote:Flowwer, pamiętasz jak mówiłyśmy, że w 2018 z wózeczkami?
Pamiętam i tego się trzymam a teraz trzymać kciuki za przyrost bety!!
summer86, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄