GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Kurcze wybaczcie nie czytałam nic co pisałyscie bo jedna duszyczka piękna napisała do mnie że nasza Flowwer jest w ciąży więc szybciutko odszukalam wiadomość, ten dzień należy zdecydowanie do Flowwer
Frelcia cześć koleżankoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 14:50
Luna1993, Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Haha, albo podrzucać dziatwę jedna drugiej, jak co wypadnie na mieście załatwić
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Nie byłabym się stwierdzenia, że ten miesiąc należy do Flowwer myślę, że reszta dziewczyn się nie obrazi.
Frelcia cześć koleżanko
Ja się zgadzam
Ja już dostałam prezent na Mikołaja i na święta w jednym - Flowwer i jej ciąża to dla mnie to co chciałam na święta, zresztą pisałam o tym i podtrzymuje zdanie:) jest poprostu pieknielamka, Anna Stesia, summer86 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:To jak zrobimy sobie ten zjazd na plaży to będziemy wyglądać tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb0fe62629cf.jpg
- a te wszystkie brzuchy to będzie plon magicznego grudnia (który najpewniej przeciągnie się do lutego, gdyby sie któraś zagapiła)
Jak ja bym chciała żebyśmy naprawdę się tak spotkały Ale byłby czaaaaad!!! Cała plaża nasza!!!!!!!StaraczkaNika, summer86, Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Anna Stesia wrote:Agulineczko, bardzo mi przykro... Ten prog wygląda zachęcająco, ale beta już mniej. Pewnie będziesz jeszcze powtarzała?
Nika, pryrost masz szałowy!
Dziewczyny, nie wiecie, co u Buni?
Też się zastanawiam... Nawet napisałam do niej na priv, niestety bez odpowiedzi... Martwię się!22.11.2017 -pierwsza biochem -
Achia wrote:wszak pomoc zawsze się przyda:) choćjestem tu niedługo to mam wrażenie że z moją psychiką lepie- ostatni cykl to była totalna masakra i depresja,a teraz jakoś mi lżej. zwłaszcza jak czytam te wspaniałe wiadomości o betach i fasolkach mojemu Mężowi juz aż tak nie zawracam głowy- a wiadomo,że on też musi się dobrze czuć,żeby nie czuł się tylko wykorzystywany...
I mnie też dziewczyny napawają optymizmem - każda ma inny problem i bagaż, a potem nagle trafiają na takiego lekarza/lek/zabieg/suple/dietę/CZAS, że coś zaskakuje -
FLO ale piękny dzień!!!!!!!!!!!!!! Jak ja się cieszę!!!!!
Nareszcie doczekałyśmy się dnia kiedy uraczysz nas WŁASNĄ pozytywną betą
Coś niesamowitegoAnna Stesia, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Lusesita wrote:Flower gratuluje kochana
Nika piękna beta
Jak powtórzę betę we wtorek (żeby w śr. iść do gina ze świeżą), to jeśli też przyrośnie, to może mnie trochę uspokoi, że to nie biochem i nie zejdę z nerwów na fotelu ginekologicznym (byłby wstyd!) -
Agniechaaaa wrote:Wartość jest bardzo Ok!!! Mężuś juz lata na skrzydłach radości?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄