GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Uwierz jak zobaczyłam wynik to zawias miałam bo miał być po 14 a tu już?! I zatkało mnie.
Teorerycznie jestem 10 dpo a 5 dpt więc sama się pocieszam że wartość jest ok.
Kurcze ta moja embriolog miała rację!!!! -
Mój dzidziuś 5t6dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61ca17892ceb.jpgemi2016, Agniechaaaa, justyna14, lamka, Aksamitna, Flowwer, Femine_, Maja84, malka, MamaFabianka, Koteczka82, Emiilka, Czrna 81, Izape_91, Madżka89, Lunaris, Kaczorka, Bocianiątko, Sarna84, madzia8lenka, kolka lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Matko Flower wiesz że się zawiesiłam, patrzyłam w tem Twój post i myśle, przecież czekamy na poniedziałek i jak blondi się gapię (chyba zacznę wierzyć amerykańskim naukowcom ze mózg kobiety w ciąży się kurczy) i nagle jakby rozbłysk światła w mojej głowie : Flower jest w ciąży !!!!!!!!!!!!!!! (Tak jestem niezrownowazona psychicznie) siedzę i płacze z wzruszenia, radości - dobro zawsze powraca trzymamy kciuki za następna
Ponieważ od początku ciąży siedzę w domu, to już mi się często dni zlewają i nie ogarniam dni tygodnia. W pierwszej chwili jak zobaczyłam wynik Flo, to pomyślałam: "przespałam weekend?"Lena21, Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:wychodzi że ja HSG też będę miała 11dc.. więc na porodówce się pewnie nie spotkamy, chyba że będę miała bliźnaki urodzone ciut wcześniej :p a tak serio- na pewno nic nie zaszkodziło! gdyby mogło tak byc to byłby bezwględny zakaz starań w cyklu z HSG a przecież lekarze nawet zachęcają by działać po!
Działaj, działaj, ja nadal czekam na pierwszy okres po HSG i tylko brzuch rośnie.
Widziałam, że wcześniej coś pisałaś o wynikach posiewu - ja czekałam około 4-5 dni na swoje. -
WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ciociuni Okruszek
Palą mnie poliki i serce wali jakby to była niedziela wieczór i swój test bym oglądała!!!!!!!!!! Ale emocje!!!!!!!
Ale się cieszę
Maleństwo rośnij!!!!!! Bo trafiła Ci się najcudowniejsza Mama EVER !!!!!!!!!!!!!!!
Anna Stesia, Barbarka1984, emi2016, Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlower ryczę jak pojebana (pardon), dobrze, że męża nie ma. Kochana ogromnie się cieszę, jesteś w ciąży!!!! Nie umiem wyrazić słowami jak mnie (i podejrzewam większość dziewczyn z wątku) uszczęśliwia Twoje szczęście!!!! Zasługujesz na to, Kochana ciesz się fasolką. Niech rośnie zdrowo
Nika - też się cieszę z Twojej bety, wszystko będzie pięknie!
Olik - serduszko na pierwszej stronie cudnie wygląda przy Twoim nicku.
Agulineczka - tulę Cię mocno
Dziewczyny nie było mnie niecałe 2 dni i ogromnie tęskniłam za Wami.Flowwer, Kiyka 123, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Teraz wiece że ten dar się ma ja jej też wysniłam ciążę.
Kochane ja dalej nie wierzę !!! W poniedziałek kolejna beta i modlę się o ładny przyrost. Jak wcześniej pisałam ból brzucha łapie mnie między 4-5 rano i są to bardzo mocne skórcze. Oby fasolka dała rady
Jezu jak sie cieszę, tak sie modlę za Ciebie i zeby sie udało a tu pozytywna beta. Zwiekszam intensywność żebyś doczekała niedługo najpiękniejszego dźwięku na świecie- serduszka swojego szczęścia :* aż maluchy fikaja z radosciFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuicyB wrote:Działaj, działaj, ja nadal czekam na pierwszy okres po HSG i tylko brzuch rośnie.
Widziałam, że wcześniej coś pisałaś o wynikach posiewu - ja czekałam około 4-5 dni na swoje. -
Achia wrote:wychodzi że ja HSG też będę miała 11dc.. więc na porodówce się pewnie nie spotkamy, chyba że będę miała bliźnaki urodzone ciut wcześniej :p a tak serio- na pewno nic nie zaszkodziło! gdyby mogło tak byc to byłby bezwględny zakaz starań w cyklu z HSG a przecież lekarze nawet zachęcają by działać po!
Fajnie tak zapoznać kogoś z gda - może nawet kiedyś jechałyśmy razem tramwajem i nawet nie wiedziałyśmy, że my to my! -
Kurcze wybaczcie nie czytałam nic co pisałyscie bo jedna duszyczka piękna napisała do mnie że nasza Flowwer jest w ciąży więc szybciutko odszukalam wiadomość, ten dzień należy zdecydowanie do Flowwer
emi2016, Atomowka, Flowwer, Czrna 81, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Mi niby lekarz powiedział, że w tym cyklu się nie staramy, ale ja to olałamy, bo przeciez się nie uda, jak zwykle. Teraz mam dodatkowe zmarywienie, ale jeśli to była jedyna szansa, to warto.
Fajnie tak zapoznać kogoś z gda - może nawet kiedyś jechałyśmy razem tramwajem i nawet nie wiedziałyśmy, że my to my!