GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Jejku, aż mam ciarki po przeczytaniu
Flowwer, jak się z tym czujesz?Karolina90, summer86, MOJE, Barbarka1984, PodwojnaMamaWdwupaku, olik321, justyna14, nika647, Meśka, Koteczka82, Atomowka, emi2016, Jadranka, Maja84, Frelcia, Anna Stesia, Mini89, blue00, nowa na dzielni, ANkaG, Amy333, Czrna 81, Madżka89, Rucola, KateHawke, pawojoszka, calza, Bocianiątko, by7mistake, E_w_c_i_a, Sarna84, Karma88, madzia8lenka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cudownie! Rany, powinno się dzień 2.12 ustanowić świętem międzynarodowym społeczności staraczek!
Będziemy go tu świętować co roku!
Aaaaa!Karolina90, Flowwer, Maja84, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Płaczę oby tylko rosła !!!
Będzie pięknie rosła zobaczysz! Cudowny prezent na święta!
Bardzo Ci serdecznie gratuluję!summer86, Flowwer, emi2016 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Cudownie! Rany, powinno się dzień 2.12 ustanowić świętem międzynarodowym społeczności staraczek!
Będziemy go tu świętować co roku!
Aaaaa!
Jejku nasza Flo jest w potwierdzonej ciazy (bo ja juz w dniu transferu byłam pewna, ze sie uda!!)lamka, Maja84, Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Flo !!!!! Jupi.. !!!!!!!
Aż się poryczalam !!!! Nie znamy sie, a ja ci taaaaaaak mocno kibicowalam !!!!!
Oby beta pieknie rosła !!!!!!!!
Trzymaj się okruszku mamusi !!!!Flowwer lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Bede go dobrze pamietać mój M ma dzis urodziny a on Ci strasznie kibicował Flo!!! Przypadek? Niesądze !!!!
Jejku nasza Flo jest w potwierdzonej ciazy (bo ja juz w dniu transferu byłam pewna, ze sie uda!!)
Raju, jak wspaniale!Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer to wygląda trochę na to, że siostra wyśniła Twoją ciążę chyba serio macie jakiś rodzinny dar
MOJE, pilik, Czrna 81, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Achia, już wiem! Popierdoliło mi się z posiewami! To posiewy byly od razu, takie co robiłam jak podejrzewałam drożdżaki! Wymaz to faktycznie dłużej! Chyba na trzeci dzień! Bo tam jest info, że po 48 h wyhodowano te Lactobacillusy! Ale Cię w błąd wprowadziłam, strasznie przepraszam!
Jeszcze raz przepraszam, kurczaki, spojrzałam do teczki dopiero teraz, bo chciałam sobie przypomnieć nazwę tych bakterii
Nic się nie stało! czyli jak w weekend nie pracują to coś tam się wyhoduje(te dobre rzeczy) to w poniedziałek dostanę wynik miejmy nadzieję
i gratuluję Tobie Twoich wyników -
Rycze jak bobr!!!! Ze szczescia Flo, kochana, mocno trzymam kciuki i nie puszcze, az do sierpnia Wielgachnego przyrostu bety Ci zycze i jeszcze raz gratuluje :*
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nic się nie stało! czyli jak w weekend nie pracują to coś tam się wyhoduje(te dobre rzeczy) to w poniedziałek dostanę wynik miejmy nadzieję
i gratuluję Tobie Twoich wyników
Ja robiłam w Redłowie, bo w Gdańsku nie mieli terminów - i wcale nie było źle (obyło bez się bez kulociągu i przetykania zrostów). Zdjęcie też zrobili na szczęście tylko 1 (ale i tak się stresuję, czy rtg nie zaszkodziło zarodeczkowi, kiedy był jeszcze komórką w 11 dc). -
nick nieaktualnyFLOWER - Bardzo się cieszę!!! Kto jak kto ale Ty najbardziej zasłużyłaś. Wyczekiwanie zostało Tobie wynagrodzone. Pewnie teraz nie możesz w to uwierzyć całuję Twoją Kruszynkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 13:33
Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość