GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:Nika ladna beta, gratulacje.
Moj prog z wczoraj 21.
Na wczoraj/ dzisiaj mam termin @. Poki co cisza. Zadnych plamien. Na bete pojade w poniedziałek. Ale nie mam zludzen.
Mysliscie ze ten pakiet za 330 zl z test dna na poczatek wystarczy czy cos jeszcze? Nie wiem od czego zaczac. Czy ginekolog po drugim poronieniu juz cos zleci? Mowila mi po pierwszym, ze poki co zadnych badan, bo to pewnie przypadek. Jak widac, zaden przypadek. Nie wiem co to za problem, raczej nie.ze strony proga.
Kurde ale prog ładny. Może jest szansa?
Nika gratki! -
Agniechaaaa, Karolina90, PodwojnaMamaWdwupaku, summer86, JuicyB, StaraczkaNika, Yoselyn82, Barbarka1984, MamaStasia, Melevis, Malwas, nadzieja73, panan12, Lena21, justyna14, Koteczka82, nika647, Meśka, Atomowka, Femine_, emi2016, Sarna84, Jadranka, Maja84, lamka, Aksamitna, Bajkaaa, Frelcia, AlicjaJ, Anna Stesia, pilik, mi88, Mini89, malka, MamaFabianka, blue00, Jedna_z_Wielu, nowa na dzielni, ANkaG, Malinka7, Amy333, innamorata88, Czrna 81, Emiilka, 91Ewela09, Phnappy, KateKum, Madżka89, Paulina_2603, Lunaris, Rucola, pasiasta, KateHawke, pawojoszka, Kaczorka, calza, Kotowa, Bocianiątko, by7mistake, Ania1003, E_w_c_i_a, Kargo31, Pooziomka, Karma88, madzia8lenka, Bea25, Motylek85, kolka, bazylkove, wannsees, starawyga lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:dziewczyny..mam pytanie do zafasolkowanych, też Was tak mocno wydymuje?
np teraz muszę rozpiąć spodnie bo mnie cisną i siedzę w rozpiętych, nie wiem czy to olac czy wziąść np nospe? -
agulineczka, jeszcze to co Flowwer pisała - warto też sprawdzić dokładniej nasienie eMka, chodzi o badanie z fragmentacją DNA.
Może dziewczyny coś więcej o tym napiszą, bo jeśli o ten temat chodzi to słabo się znam. -
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Summer i Nika dziękuję za wskazówki. Jeśli któraś z doświadczonych dziewczyn może mi jeszcze coś na początek polecić to również z góry dziękuję.
A z eMkiem wszystko w porządku? Miał robione badania? Mi Flo polecała sprawdzić fragmentację, test Mar i wiązanie z hialuronianem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 13:03
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
olik321 wrote:dziewczyny..mam pytanie do zafasolkowanych, też Was tak mocno wydymuje?
np teraz muszę rozpiąć spodnie bo mnie cisną i siedzę w rozpiętych, nie wiem czy to olac czy wziąść np nospe?olik321, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Flo
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
_Hope_ wrote:Chcesz brać nospe bo Ci ciasno w spodniach? No wez. To nie cukierki. Przyjmowana regularnie może się przyczynić do niskiego napięcia mięśniowego. Jak trzeba to trzeba ale jak masz wzdęcia kup olej z czarnuszki w kapsułkach.
dzięki Hope może faktycznie ten olej jak będzie dalej męczyć albo kupie sobie poprostu ciepłe sukienki hahaha
nic nie będzie cisnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 13:05
-
Aaaaa, Flowwer
No to nas wzięłaś z zaskoczenia
Tak się cieszę Kochana!!!Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku, aż mam ciarki po przeczytaniu
Flowwer, jak się z tym czujesz?Karolina90, Flowwer lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Insulina i glukoza w normie.
Homocysteina 7
czas krzepnięcia miałam badany w zeszłym roku przez zabiegiem i był ok
kwas przekroczony - przechodze na metylowany
I serio, uderz do swojego rodzinnego i poproś o skierowanie do poradnii genetycznej - tam Was wyślą na mnóstwo badań. Ja jak powiedziałam profesorkowi, że siostra miała poronienie, to kazał jej przyjść (pff), i że ona dostałaby badania na nfz, a ja mogę albo zrobić sobie prywatnie, albo się zgłosić "jeśli sprawy nie pójdą po pani myśli" -
Flooower MEEEEEEGA GRAAAATKI !!
Nika gratuluje przyrostu betyFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️