GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Flowwer to wygląda trochę na to, że siostra wyśniła Twoją ciążę chyba serio macie jakiś rodzinny dar
Teraz wiece że ten dar się ma ja jej też wysniłam ciążę.
Kochane ja dalej nie wierzę !!! W poniedziałek kolejna beta i modlę się o ładny przyrost. Jak wcześniej pisałam ból brzucha łapie mnie między 4-5 rano i są to bardzo mocne skórcze. Oby fasolka dała radyAnna Stesia, StaraczkaNika, Barbarka1984, nika647, emi2016, lamka, Aksamitna, Maja84, Meśka, summer86, Czrna 81, KateHawke, Bocianiątko, by7mistake, Sarna84, Karma88, madzia8lenka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Teraz wiece że ten dar się ma ja jej też wysniłam ciążę.
Kochane ja dalej nie wierzę !!! W poniedziałek kolejna beta i modlę się o ładny przyrost. Jak wcześniej pisałam ból brzucha łapie mnie między 4-5 rano i są to bardzo mocne skórcze. Oby fasolka dała radyemi2016, Flowwer lubią tę wiadomość
-
JuicyB wrote:Ale to będzie piękne lato 2018
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb0fe62629cf.jpg
- a te wszystkie brzuchy to będzie plon magicznego grudnia (który najpewniej przeciągnie się do lutego, gdyby sie któraś zagapiła)Flowwer, Agniechaaaa, PodwojnaMamaWdwupaku, MOJE, Koteczka82, Femine_, JuicyB, lamka, Anna Stesia, pilik, Maja84, blue00, Amy333, Czrna 81, Lunaris, Rucola, Bocianiątko, Sarna84, madzia8lenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:To jak zrobimy sobie ten zjazd na plaży to będziemy wyglądać tak:
- a te wszystkie brzuchy to będzie plon magicznego grudnia (który najpewniej przeciągnie się do lutego, gdyby sie któraś zagapiła) -
Flowwer jesteś szalona, zeby tak predko na bete leciec, noo szaaaaaalooooona!
Kochana Teram bedzie juz tylko lepiej! Cuuudownie!Flowwer lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Flowwer wrote:Teraz wiece że ten dar się ma ja jej też wysniłam ciążę.
Kochane ja dalej nie wierzę !!! W poniedziałek kolejna beta i modlę się o ładny przyrost. Jak wcześniej pisałam ból brzucha łapie mnie między 4-5 rano i są to bardzo mocne skórcze. Oby fasolka dała rady -
Agniechaaaa wrote:A ja moge dołączyć? :p
Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Matko Flower wiesz że się zawiesiłam, patrzyłam w tem Twój post i myśle, przecież czekamy na poniedziałek i jak blondi się gapię (chyba zacznę wierzyć amerykańskim naukowcom ze mózg kobiety w ciąży się kurczy) i nagle jakby rozbłysk światła w mojej głowie : Flower jest w ciąży !!!!!!!!!!!!!!! (Tak jestem niezrownowazona psychicznie) siedzę i płacze z wzruszenia, radości - dobro zawsze powraca trzymamy kciuki za następna
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:No ba, bez Was to by nie było jak należy - wszyscy mile widziani. Zające będą miały mnóstwo cioteczek do rozpływania się nad nimi i rozpieszczania - odpoczniesz sobie od nich, bo jak je zagarniemy, to będziesz nam musiała siłą wyszarpywać
StaraczkaNika, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena21 wrote:Matko Flower wiesz że się zawiesiłam, patrzyłam w tem Twój post i myśle, przecież czekamy na poniedziałek i jak blondi się gapię (chyba zacznę wierzyć amerykańskim naukowcom ze mózg kobiety w ciąży się kurczy) i nagle jakby rozbłysk światła w mojej głowie : Flower jest w ciąży !!!!!!!!!!!!!!! (Tak jestem niezrownowazona psychicznie) siedzę i płacze z wzruszenia, radości - dobro zawsze powraca trzymamy kciuki za następna
Teorerycznie jestem 10 dpo a 5 dpt więc sama się pocieszam że wartość jest ok.
Kurcze ta moja embriolog miała rację!!!!Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
StaraczkaNika wrote:To jak zrobimy sobie ten zjazd na plaży to będziemy wyglądać tak:
- a te wszystkie brzuchy to będzie plon magicznego grudnia (który najpewniej przeciągnie się do lutego, gdyby sie któraś zagapiła)StaraczkaNika lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Dzięki i strasznie Cię jeszcze raz przepraszam! Jak nie będzie dziś do 15 to dopiero w poniedziałek. Życzę Ci samych lactobacillusów.
Ja robiłam w Redłowie, bo w Gdańsku nie mieli terminów - i wcale nie było źle (obyło bez się bez kulociągu i przetykania zrostów). Zdjęcie też zrobili na szczęście tylko 1 (ale i tak się stresuję, czy rtg nie zaszkodziło zarodeczkowi, kiedy był jeszcze komórką w 11 dc).