GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flowwer ogromne gratulacje!! Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!
Flowwer lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Flowwer - GRATULACJE
Rany, ale mi się buzia cieszy i nie tylko buzia
Ja za 10 dni miałam zwalniać brzuszek (planowana cc 10 dni przed terminem OM), ale z takiej okazji to i jutro bym mogła
Jeszcze raz GRATULUJĘFlowwer lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Flowwer wrote:M jest powściągliwy uwierzy jak zobaczy serduszko
mi88, Koteczka82, Maja84, Sarna84, olik321 lubią tę wiadomość
-
Aaaaaaaaaaaaaa jestem padnięta, ale myślę sobie zobaczę co na of,a tu takie coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż się wzruszyłam, wierzyłam, że ten dzień kochana nadejdzie, płacze że wzruszenia i nie wiem co jeszcze. Witamy kropka i nie tam siedzi dziewięć miesięcy :* suuuuiper
Resztę nadrobię później c:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 16:12
Flowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
FLO! Wiedziałam! Czułam! Wychodzi człowiek na zakupy do Lidla, wraca a tu takie boom!
Czuje się zaszczycona że mogę wstawić koło Ciebie serduszko!!summer86, Anna Stesia, Flowwer, ANkaG, Emiilka, blue00, Lunaris, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nika, mój też trochę w ukryciu podczytuje co się w którym tygodniu dzieje
A z tym czego nie wolno, to może chciał sprawdzić czy ma w najbliższym czasie szansę na seks
MamaFabianka, Flowwer, StaraczkaNika, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Nika, mój też trochę w ukryciu podczytuje co się w którym tygodniu dzieje
A z tym czego nie wolno, to może chciał sprawdzić czy ma w najbliższym czasie szansę na seks -
summer86 wrote:Nika, mój też trochę w ukryciu podczytuje co się w którym tygodniu dzieje
A z tym czego nie wolno, to może chciał sprawdzić czy ma w najbliższym czasie szansę na seks
A gdzie czytacie ?
mój M jak Twój nie dociera do niego ale wszystko w swoim czasie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Na BBF też są cotygodniowe opisy.
Flowwer! Na kiedy BBF wyznacza datę? Jak ten wiel ciąży liczyć po transferze? Że owu była wiek zarodkusia + dni od transferu czy trzeba dodać z 1-2 dni? W końcu zanim komóra i plemniczek się połączą też mija 1-2 dni? Ale to skomplikowane -
ANkaG wrote:O ja nie mogę co tu się dzieje :)Wooow ja też kibicuje Wam Flower i życzę najlepszego ciesz się i korzystaj z tego błogiego stanu Ale nie rób nam tego i zrób test żebyśmy mogły nacieszyć oczy po tylu dniach trzymania kciuków
Test zrobiłam i jest cień cienia na bobo ale nie wiem czy na fotce coś będzie widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 17:05
ANkaG, StaraczkaNika, Agniechaaaa, Amy333, emi2016, Anna Stesia, Lusesita, innamorata88, Czrna 81, Meśka, Frelcia, Phnappy, nowa na dzielni, summer86, 91Ewela09, Koteczka82, Mini89, Madżka89, blue00, malka, Paulina_2603, Bajkaaa, Lunaris, PodwojnaMamaWdwupaku, lamka, KateHawke, Jacqueline, pilik, pawojoszka, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Maja84, by7mistake, Barbarka1984, E_w_c_i_a, Yoselyn82, Sarna84, Karma88, olik321, madzia8lenka, Bea25, kolka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer piszę dopiero teraz, bo poza zasięgiem jestem!! Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak się cieszę z tej Twojej bety jak dawno z żadnej innej!! Czekamy na poniedziałkowy przyrost!!
Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
StaraczkaNika wrote:Heh, my niby też mamy nie zakładać happy endu, oboje uzgodniliśmy, że się nie nakręcamy dopóki nie będzie przynajmniej serduszka, a już 2 razy nakryłam męża na czutanku o ciąży - najpierw był rozwój ciąży dzień po dniu, a dzisiaj się dokształcał o tym "na co musisz uważać w ciąży" (pieron chyba zamierza mnie ograniczać!)
Ehhh.. oni wszyscy tak mają Zakazów co nie miara Ostatnio usłyszałam, że to będzie córusia tatusia i żebym sobie nie wyobrażała że będzie inaczej -
Floooo gratulacje<3
My już w hotelu leżymy i sie lenimy : ) pozdrowienia z Zakopanego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 17:09
Flowwer, emi2016, olik321 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pier**** co mnie tu ominęło!
Flower♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
mega, mega, mega zajebiście się cieszę!!!!!!! Gratuluję!!!!!!!!
Kurdę, aż mi łzy poleciały... ale co tam, niech lecą!Anna Stesia, Flowwer, emi2016, blue00, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Ja mam jutro termin @ ale coś czuje ze moze sie opóźnić bo sie nie czuje małpiasto. Ale boje sie sikać, wole nie wracac do tematu sikania ; p niepotrzebny stresStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%