GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Dobra już nic nie pisze posprzatalam dom, zrobiłam obiad na dwa dni, ozdobilam dom na święta i zaleglam.
_Hope_, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Pewnie usiądziesz na wygodnej kanapie i zaczniesz czytać jakie i w którym dpo nastapily pierwsze objawy ciąży
Ja jeszcze nic nie zrobiłam. Cały weekend poza domem i dopiero dziś kończę antybiotyk. Nie mam sily i święta mam chwilowo w dupie. Piwa mi się chce ale prochy biorę -
nick nieaktualny
-
Ale 08.08.18 albo 18.08.18 też fantastyczne daty urodzin Szkoda, że to tak ciężko wycelować. Znacie w ogóle kogoś, kto urodził lub urodził się w terminie?
mi88 lubi tę wiadomość
-
Witajcie jak was czytam od razu jakoś tak mi raźniej tak baaardzo chcę mieć w końcu radosne święta ostatnie dwa grudnie przeplakalam że się nie udało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 20:01
Hanka 33 lata, 26 Cykl starań , 2 razy hsg, słaba morfologia plemników, niepłodność wtórna, w po histerolaparoskopia - elektrokoagulacja ognisk endometriozy, clostilbegiyt, duphaston, fertilman, - wszystko bezskutecznie.. -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Ja już Tobie pisałam że będzie ciążunia... Pffff sama Ciebie nakręcam
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ale 08.08.18 albo 18.08.18 też fantastyczne daty urodzin Szkoda, że to tak ciężko wycelować. Znacie w ogóle kogoś, kto urodził lub urodził się w terminie?
Ja urodziłam dzień po terminie ale moja szwagierka w dzień terminu -
Ja urodziłam 10 dni po terminie z pierwszego usg i 3 dni po terminie z daty om.
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Jest mi przykro. Jestem przewrazliwiona teraz i dopatruje się najmniejszych symptomow ale to faktycznie głupota. Naczytalam się że dziewczyny miała tyle objawów przed testowaniem że ja się martwię że oczywiście ja nic nie będę miała i będzie znowu biały test.
Idę dalej sprzątac bo nawet nie ma się gdzie położyć. -
A czy któraś jest z Poznania? Chodzi mi o to czy inseminacja jest jeszcze na fundusz robiona bo ponoć już nie....???Hanka 33 lata, 26 Cykl starań , 2 razy hsg, słaba morfologia plemników, niepłodność wtórna, w po histerolaparoskopia - elektrokoagulacja ognisk endometriozy, clostilbegiyt, duphaston, fertilman, - wszystko bezskutecznie..
-
hinka wrote:Jejku jeszcze się tu gubię jak to forum działa i jak odpisywać. Nie wiem jak zrobić żeby mieć pod kreską te informacje co wy.. Ja miałam badane wszystkie hormony,monitoring owulacji i tu jest okej. Było jeszcze badane nasienie, hsg robione 2 razy a teraz 10 grudnia jeśli jutro będzie okres to idę na histerolaparoskopie.... Jutro sądny dzień ale czuję że @nadejdzie jestem czasem mega załamana.... U nas nasienie 2%morfologii więc może to być przyczyna ale przy pierwszym hsg była też niedroznosc przy drugim już było ok ale pod większym ciśnieniem... A może mam jakieś zarosty nie wiem... Dowiem się za tydzień... Potem zostaje już tylko inseminacja jeśli laparoskopia wyjdzie okej bo kończą nam się pomysły... Gratuluję tobie Flowwer i zazdroszczę
Edit. Widzę że sama sobie poradzilasWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 20:05