hormony 3dc
-
Lisek, nie znam się jakoś bardzo ale trochę o tym czytałam jak swoje wyniki analizowałam i wydaje się ze u Ciebie wszystko ładnie wyglada17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Lisek- nie jestem lekarzem, też staram się o dziecko i jestem pod stałą opieką ginekologa. Mój estradiol w fazie folikularnej to 68 PG/ml, a lutealnej 153 i lekarz uważa, że jest zbyt niski. Przez kolejne 2 miesiące muszę go badać i na podstawie nowych wyników okaże się jakie będzie dalsze leczenie.
-
Lisek u mnie na początku cyklu tez był taki niski i w klinice nie mieli co do tego uwag
smoothie, lisek35 lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Lisek jak znajdę jutro gdzieś moje stare wyniki to Ci napisze na priv, u mnie oglądał je lekarz i mówił ze ok wiec może właśnie Cię to uspokoi choć wiaodmo ze u każdego trochę inaczej to może być i zawsze warto żeby wyniki obejrzał kiedyś lekarz17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
Lisek znalazłam w końcu wyniki, napisze na priv17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙