X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak to zrozumieć? Czy mogło się udać?
Odpowiedz

Jak to zrozumieć? Czy mogło się udać?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 1 lutego zaczęły mi się dni plodne. Był wodnisty śluz. Kalendarzyk przewidział owulacje na 6 lutego. Był wtedy śluz wodnisty z domieszka białego nie czułam żadnego klucia w jajnikach. Nie kochałam się wtedy bo mój partner był w delegacji. W sobotę rano zalało mi majtki wodnistym śluzem i był galaretkowaty nie rozciągal się za bardzo. Natomiast w niedziele rano jak wstałam był przejrzysty rozciągliwy na jakieś 3-4 cm. Typowy książkowy ale też nie czułam klucia jajników . Wtedy kochałam się z partnerem i skończył we mnie. W poniedziałek był już wodnisty znów taki jaki przed owulacja. A dziś jest taki lepki dziwny trochę jak.woda.niby grudki nie umiem go opisać. Ale na majtkach zostawia białe ślady. Nie wiem co myśleć mam nadzieje ze się udało. Co o tym myślicie?? Proszę o pomoc. Jak to możliwe ze był wodnisty potem jeden dzień rozciągliwy a potem znów wodnisty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 10:04

• Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da się stwierdzić czy się udało po samym śluzie . zwłaszcza jeśli jesteś dopiero co po owulacji . Musisz cierpliwie czekać choć wiem jakie to trudne . Możliwe też że owulacja się przesunęła . Ale tego też się nie da stwierdzić na 100% tylko przez śluz . Ja miałam potwierdzona owulacje poprzez usg i jeszcze po miałam 3 dni taki płodny śluz :-) powodzenia i cierpliwości :-*

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ