X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak to zrozumieć? Czy mogło się udać?
Odpowiedz

Jak to zrozumieć? Czy mogło się udać?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 1 lutego zaczęły mi się dni plodne. Był wodnisty śluz. Kalendarzyk przewidział owulacje na 6 lutego. Był wtedy śluz wodnisty z domieszka białego nie czułam żadnego klucia w jajnikach. Nie kochałam się wtedy bo mój partner był w delegacji. W sobotę rano zalało mi majtki wodnistym śluzem i był galaretkowaty nie rozciągal się za bardzo. Natomiast w niedziele rano jak wstałam był przejrzysty rozciągliwy na jakieś 3-4 cm. Typowy książkowy ale też nie czułam klucia jajników . Wtedy kochałam się z partnerem i skończył we mnie. W poniedziałek był już wodnisty znów taki jaki przed owulacja. A dziś jest taki lepki dziwny trochę jak.woda.niby grudki nie umiem go opisać. Ale na majtkach zostawia białe ślady. Nie wiem co myśleć mam nadzieje ze się udało. Co o tym myślicie?? Proszę o pomoc. Jak to możliwe ze był wodnisty potem jeden dzień rozciągliwy a potem znów wodnisty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 10:04

• Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da się stwierdzić czy się udało po samym śluzie . zwłaszcza jeśli jesteś dopiero co po owulacji . Musisz cierpliwie czekać choć wiem jakie to trudne . Możliwe też że owulacja się przesunęła . Ale tego też się nie da stwierdzić na 100% tylko przez śluz . Ja miałam potwierdzona owulacje poprzez usg i jeszcze po miałam 3 dni taki płodny śluz :-) powodzenia i cierpliwości :-*

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ