X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak to zrozumieć? Czy mogło się udać?
Odpowiedz

Jak to zrozumieć? Czy mogło się udać?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 1 lutego zaczęły mi się dni plodne. Był wodnisty śluz. Kalendarzyk przewidział owulacje na 6 lutego. Był wtedy śluz wodnisty z domieszka białego nie czułam żadnego klucia w jajnikach. Nie kochałam się wtedy bo mój partner był w delegacji. W sobotę rano zalało mi majtki wodnistym śluzem i był galaretkowaty nie rozciągal się za bardzo. Natomiast w niedziele rano jak wstałam był przejrzysty rozciągliwy na jakieś 3-4 cm. Typowy książkowy ale też nie czułam klucia jajników . Wtedy kochałam się z partnerem i skończył we mnie. W poniedziałek był już wodnisty znów taki jaki przed owulacja. A dziś jest taki lepki dziwny trochę jak.woda.niby grudki nie umiem go opisać. Ale na majtkach zostawia białe ślady. Nie wiem co myśleć mam nadzieje ze się udało. Co o tym myślicie?? Proszę o pomoc. Jak to możliwe ze był wodnisty potem jeden dzień rozciągliwy a potem znów wodnisty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 10:04

• Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da się stwierdzić czy się udało po samym śluzie . zwłaszcza jeśli jesteś dopiero co po owulacji . Musisz cierpliwie czekać choć wiem jakie to trudne . Możliwe też że owulacja się przesunęła . Ale tego też się nie da stwierdzić na 100% tylko przez śluz . Ja miałam potwierdzona owulacje poprzez usg i jeszcze po miałam 3 dni taki płodny śluz :-) powodzenia i cierpliwości :-*

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ