Jakie szanse?
-
Witam wszystkie pokrotce opiszę moja sytuację. Owulacje mialam we wtorek 17dc (stymulacja lamettą, cykle ok 32 dni) wyhodowalam 2 pęcherzyki z czego pekl jeden. osttani stosunek mialam poznym wieczorek w niedziele - niestety mąż musial wyjechac. dzis sobota i kluje mnie prawy jajnik ten z ktorego byla owu. Jak myslicie czy jest jakakolwiek szansa na ciąze?
-
Akurat kłuciem w jajniku bym sie nie sugerowała, ale czas serduszkowania mieliście dobry, wiec szansa, że sie uda jest, ale musisz niestety poczekać.
-
Ja też miałam owu we wtorek. Też czasem kłuje mnie ten jajnik. Jeszcze minimum tydzień musimy przeczekać żeby coś wiedziec7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualnyWitam. Potrzebuję rady. Dziś 35dc. Stosuje suplement Ovarin (na poprawę pracy jajników i owulacje) przez cały cykl i kiedy wstałam, zauważyłam, że mam brazowo-rozowe uplawy. Często takie miałam na max dwa dni przed miesiączka. Ale czy to jest w ogóle możliwe żeby szedł do mnie okres?
Testy owulacyjne wykazały dwie możliwe owulacje, 25dc i 30dc. Zatem, czy to możliwe żeby testy owulacyjne i obserwacje śluzu się myliły? Ciążę wykluczam, choć nie powiem, bo staraliśmy się co drugi dzień współżyć, a w te dni przed 25 do 30dc codziennie. Co uważacie Panie o tym przypadku? -
ErBe wrote:Witam. Potrzebuję rady. Dziś 35dc. Stosuje suplement Ovarin (na poprawę pracy jajników i owulacje) przez cały cykl i kiedy wstałam, zauważyłam, że mam brazowo-rozowe uplawy. Często takie miałam na max dwa dni przed miesiączka. Ale czy to jest w ogóle możliwe żeby szedł do mnie okres?
Testy owulacyjne wykazały dwie możliwe owulacje, 25dc i 30dc. Zatem, czy to możliwe żeby testy owulacyjne i obserwacje śluzu się myliły? Ciążę wykluczam, choć nie powiem, bo staraliśmy się co drugi dzień współżyć, a w te dni przed 25 do 30dc codziennie. Co uważacie Panie o tym przypadku?
ErBe, ale o co pytasz tak właściwie? -
nick nieaktualny
-
Dwóch owulacji raczej nie miałaś. Głowy na pień nie położę, ze to się absolutnie zdarzyć nie mogło, ale z założenia nie powinno bez względu na oviarin. Co do plamienia to dobrze rozumiem, ze masz je cały cykl? może masz jakaś torbiel czy nadżerkę i to Ci krwawi. ja nigdy nie plamiłam w czasie owulacji ale to raczej by było jedno, dwudniowe plamienie. No i nie bardzo wiem, czemu ciąże wykluczasz skoro się o nią starasz.
-
nick nieaktualnyDziś plamilam i dziś się to skończyło. Napisałam, że to 35dzien cyklu i dziś zauważyłam to. Nie dodałam przecinka po tym, że stosuję Ovarin cały cykl. Dlatego też post nie był zbyt wyraźny. Przepraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 13:50
-
nick nieaktualnyDziwne by zajście w ciążę było tak łatwe.zwlaszcza, że raz poronilam, cykle mam 50 dniowe i nie współpracuje już z lekarzem, który mi te cykle stymulował. Razem z mężem chcieliśmy odpocząć od tych farmakologicznych starań. A tu proszę... Całkiem możliwe, że zapowiada się świąteczna niespodzianka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 13:51
-